icon

Čo si vziať na wellness pobyt?

9. dec 2024

Čaute baby, taká blbá otázka asi pre niekoho 😅🤭, no čo si vziať na wellness pobyt? Priateľ ma pozval na naše výročie, idem prvý krát na taký pobyt, inokedy sme mali iné aktivity. Budeme tam späť jednu noc, je tam sauna, vírivky, dáky bazenik, nie je to súkromné,budú tam aj iní hostia. Nechcem tam ísť s kufrom ako svet 😄😄😄, čo si vziať? Plavky, župan, čo tam treba? Večer pôjdeme na večeru,tak to je jasné, že beriem dáke oblečenie. Ďakujem

biba_18
9. dec 2024

a nič viac . .. keď len na jednu noc ...

really8
9. dec 2024

Sexi oblecek

hipuska
9. dec 2024

do wellness sa chodí holý, čiže plavky len ak je osobitne bázeň. Ak ste v hoteli, väčšinou poskytuju aj zupany, uteraky su samozrejmosťou. A splapky

autor
9. dec 2024

@hipuska to budeme vo wellness holi, spolu s inými hosťami?? To snáď nie 😅,

autor
9. dec 2024

@really8 tak to je dobrý dotaz 👍,to by som mala isto dačo vziať, aby nebol priateľ sklamaný 😅.

ivik4
9. dec 2024

Ani zupan si neberiem, mame tam vzdy. Ak pojdes do bazena tak plavky, ak nie tak ani tie netreba, ja neberiem. Par ks slusneho oblecenia do restiky a nieco ked tak pohodlnejsie na izbu

stanulienkat
9. dec 2024

Prezervativy🙄

autor
9. dec 2024

@stanulienkat to nie je nič pre nás 🙃

luckajozko21
9. dec 2024

papuce. Hotel asi bude mat take latkove papucky aj zupan. Ku bazenom si ale vzdy beriem svoje, take co sa mozu namocit.

Holi s ostatnymi hostami - predpokladam, ze to bude myslene tak, ze pri vchode do wellnesu dostanete 'plachtu' do ktorej sa v saune zabalite. Potom do ochladzovacich bazenov uz ides bez nej ;). Ak pojdete iba do bazenov, tak normalne svoje plavky. Zober. Uvidis

lucia13022023
9. dec 2024

Plavky, oblečenie na izbu, oblečenie do restiky, kozmetiku co denne používas.

autor
9. dec 2024

Ďakujem všetkým za rady, spísala som si z nich mini zoznam. Pekný deň prajem 🍀

guudy
9. dec 2024

Slapky k bazenu

fajnova
9. dec 2024

Plavky si zober dvoje. Jedny na doobedie, ďalšie na poobedie

ivik4
9. dec 2024

Neviem kam ides do hotela ale v lepsich dostanes slapky k bazenu hned , aj ti ostanu

viestta
9. dec 2024

Nie nebudes naha vo wellnse, zakrutis sa do plachty, ktoru ti poskytnu. Tak ako kazdy civilizovany clovek