Periete všetko nové oblečenie vrátane zimných búnd?
Ahojte , taká zvláštna otázka, periete všetko nové oblečenie? (Vaše, detské...)
A čo zimné bundy? Prechodné bundy , čiapky.....
Len spodné prádlo a tričká, ostatné nie.
@partizanska99 periem všetko nové. Aj vetrovky, oteplovacky, čiapky, šály, rukavice , nohavice, mikiny...
Skoro všetko: spodné prádlo, trička rifle, mkiny, tepláky, košele, …,
Neperiem napr vetrovky, kabáty.
Periem to čo ide na pokožku
@partizanska99 Áno,periem všetko nové, výnimkou sú tie kúsky, ktoré sa môžu čistiť len chemicky
Vsetko okrem topanok.
@partizanska99 vzdy vsetko periem. Uz sa mi raz stalo, ze sa mi zbehla detska ciapka, ale inak vacsinou vpohode. Aj to bola moja chyba, mala sa prat v rukach, ale nechcelo sa mi a supla som ju do pracky.
A nielen nove, ale aj po kazdej sezone to periem, kym to odlozim (bundy, ciapky, rukavice, ... )
Jasne že všetko nie. A nikdy som nemala žiadny problém ani nikto koho poznám 🙂
Bundy s nepremokavou úpravou neperiem hneď, lebo každým praním sa zhoršuje. Ale po sezóne pred odložením operiem.
Čiapky a šály periem a taktiež bez debaty všetko ostatné, čo ide priamo na kožu.
@partizanska99 periem vsetko okrem zimnych a prechodnych vetroviek. Ak su z bazara, tak preperiem aj tie.
Po sezone periem aj vetrovky, vsetko alebo dam dospelacke zimne do cistiarne a az tak odkladam.
Periem všetko, nikdy by som si neobliekla nič neopraté, takisto ani deťom nedovolím.
@partizanska99 iba veci, ktoré sa dotýkajú pokožky.Pulovre, bundy (ani nové šaty) neperiem.
vždy všetko periem pred prvým použitím okrem lyžiarskej bundy a lyžiarskych oteplovačiek kvôli nepremokavosti 😁 periem všetky bundy, gate, kabáty, všetko
Okrem búnd komplet všetko, nezniesla by som si dať ten tovarensky smrad a veci čo v obchode skúšali kadiaky ľudia, rifle všetko, riflové bundy, jedine paperové hneď neberiem, ale po čase aj tie operiem
@partizanska99 áno periem vždy všetko nové. Aj ked dostanem nejaké veci pre syna od susedy, sestry alebonobjednam na Vinted, vždy všetko ide najprv do pracky a susicky.

Vždy a všetko ,okrem veci čo sa nemôžu prať