Je možné opustiť hotel po zaplatení na noc?
Dobrý večer s priateľom chceme ísť do hotela na wellnes ale chceli by sme si zaplatiť izbu aby sme si tam mohli dať veci a podobne a aby sme si pospali z dlhej cesty dá sa odísť v ten deň? Samozrejme by sme zaplatili izbu na celu noc
@dominikakoll Ale veď si chcú aj "oddýchnuť". Nehľadaj v tom logiku, proste autorka nemusí nikomu vešať na nos, že si chcú spríjemniť wellness sexom...😉
@dominikakoll Ja to chápem, veď viaceré v tom hľadali logiku a nenašli 😃 a ako si písala...jedina logika je to, že si proste chcú užiť...lebo cesta vlakom je síce únavná, ale tak dá sa tam zdriemnúť...nešoférujú, že ich to unaví tak, aby potrebovali ešte na izbe pospať 😃
Presne veď pospať si môžu aj pred wellnessom aj po wellnesse vo vlaku. Veci do skrinky. A oddych v oddychovej miestnosti 😁😁😁
@nyusika no môj by bol so mnou v hoteli aj na welnese 😉
@12345jjj nasilu ťa tam budú držaaaať🤣🤣🤣🤣to sú otázky prebohaaa
Hotel dostane zaplatené, je im jedno, či tam vy aj ostanete
@12345jjj snáď treba kontaktovať daný hotel,absolútne nerozumiem otázke. Veď viete kam idete,kontakt tam je určite tiež 🤷
Preco by hned mala podvadzat manzela, mozno su to mladi zabiaci, ktori obaja byvaju este u rodicov a spolu este nikde neboli a doma nie je prilezitosti na takuto aktivitu.
@zuzana76 tak rozhodne to budú začiatočníci🤣,inak by vedeli a minimálne rozmýšľať. Hotel nerieši nič,ak má zaplatené a je všetko ok,koľko x ľudia odlietajú a následne teda opúšťajú hotel o druhej v noci? Normálne je zaplatená noc a hotel nerieši. Takže toto budú čisti zabiaci,alebo teda🤷
@nyusika
@maciatkolulu tak mozno maju 19 - 20 a rodicia o tom nemozu vediet, za mojich onych mladych casov som tiez bola drzana na kratko a neexist ist niekam na prespanie s frajerom