icon

Je možné opustiť hotel po zaplatení na noc?

12345jjj
23. jan 2025

Dobrý večer s priateľom chceme ísť do hotela na wellnes ale chceli by sme si zaplatiť izbu aby sme si tam mohli dať veci a podobne a aby sme si pospali z dlhej cesty dá sa odísť v ten deň? Samozrejme by sme zaplatili izbu na celu noc

Strana
z2
dominikakoll
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
25. jan 2025

@dominikakoll Ale veď si chcú aj "oddýchnuť". Nehľadaj v tom logiku, proste autorka nemusí nikomu vešať na nos, že si chcú spríjemniť wellness sexom...😉

dominikakoll
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
25. jan 2025

@dominikakoll Ja to chápem, veď viaceré v tom hľadali logiku a nenašli 😃 a ako si písala...jedina logika je to, že si proste chcú užiť...lebo cesta vlakom je síce únavná, ale tak dá sa tam zdriemnúť...nešoférujú, že ich to unaví tak, aby potrebovali ešte na izbe pospať 😃

michelle567
25. jan 2025

Presne veď pospať si môžu aj pred wellnessom aj po wellnesse vo vlaku. Veci do skrinky. A oddych v oddychovej miestnosti 😁😁😁

margotka17
25. jan 2025

@nyusika no môj by bol so mnou v hoteli aj na welnese 😉

romanamydliarova
25. jan 2025

@12345jjj nasilu ťa tam budú držaaaať🤣🤣🤣🤣to sú otázky prebohaaa

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
lauricka
26. jan 2025

Hotel dostane zaplatené, je im jedno, či tam vy aj ostanete

maciatkolulu
26. jan 2025

@12345jjj snáď treba kontaktovať daný hotel,absolútne nerozumiem otázke. Veď viete kam idete,kontakt tam je určite tiež 🤷

zuzana76
26. jan 2025

Preco by hned mala podvadzat manzela, mozno su to mladi zabiaci, ktori obaja byvaju este u rodicov a spolu este nikde neboli a doma nie je prilezitosti na takuto aktivitu.

nyusika
26. jan 2025

@zuzana76 tak nech ostanú do rána.
Zaplatiť si cestu, wellness a hotelovú izbu nie je lacná záležitosť, asi to nemajú zo stredoškolského vreckového

maciatkolulu
26. jan 2025

@zuzana76 tak rozhodne to budú začiatočníci🤣,inak by vedeli a minimálne rozmýšľať. Hotel nerieši nič,ak má zaplatené a je všetko ok,koľko x ľudia odlietajú a následne teda opúšťajú hotel o druhej v noci? Normálne je zaplatená noc a hotel nerieši. Takže toto budú čisti zabiaci,alebo teda🤷

zuzana76
26. jan 2025

@nyusika
@maciatkolulu tak mozno maju 19 - 20 a rodicia o tom nemozu vediet, za mojich onych mladych casov som tiez bola drzana na kratko a neexist ist niekam na prespanie s frajerom

zuzana76
26. jan 2025

@nyusika vies co, moj 17-rocny ma nasetreneho pomaly viac ako ja 😀, takze je, dnes mladi brigaduju, idu vlakom a chcu si zaplatit jednu noc, predpokladam, ze Kempinsky to nebude

Strana
z2