Je Tatralandia cez víkend preplnená?
Ahojte zvazujem ist zajtra do tatralandie, neviete ci byva teraz preplnena?
Určite plnka a hlavne keď sú prázdniny....pre mňa by to bolo utrpenie ....
To je otázka. Celé okolie aj okolie okolo L.Mary bude cez víkend preľudnené. Ešte aj ten Lidl v Ondrašovej, čo je toľko áut tam.
V týchto horúčavách určite, my sme boli tri roky po sebe koncom augusta a nebola taká plnka ani v Tatralandii ani v Bešeňovej
Pri všetkej úcte k tebe, ale toto myslíš vážne? Fakt?
Kedy ak nie teraz sa majú ísť ľudia kúpať? Je leto, rekordne horúčavy, sú prázdniny, dovolenky
Aká otázka taka odpoved.
No áno, je tam viac ľudí ako v decembri
My sme boli v stredu a plnoooo ľudí, rady na tobogany.
Urcite nie, nikto tu nie je, a cez vikend takisto ani nohy.🙂
@dominik2795 Mňa by tam nik nedostal, ale zase ak ideš s deťmi tým to až tak neprekáža... Ale za mňa rozumnejšie ísť v nedeľu od obeda ako zajtra kedy sa budú z víkendoviek ľudia už vracať naspäť. V sobotu je všade najviac ľudí.
Takze radsej ist na senecke jazera hej? Pripdne viete odporucit kam k vode kde nebude plnka ale cista vody plus moznost pozocat paddlebord?
Kde nebude plnka cez vikend,v lete, ked bude vonku 38' stupnov? 🤔 Doma vo vani,jedine.
Ani zadarmo celé Slovensko, Česko, Poľsko, Maďarsko a neviem kto všetko bude cez víkend pri vodách, my zvolíme radšej túru v chládku aj to bude asi ľudí 😜
Ani zadarmo celé Slovensko, Česko, Poľsko, Maďarsko a neviem kto všetko bude cez víkend pri vodách, my zvolíme radšej túru v chládku aj to bude asi ľudí 😜
@zuzubb007 no turu prave zvazujem tiez, zvazujem kľak alebo co odporucate kde nebude teplo?
Fujky 🤣🤣aby ma tam niekto dostal by mi museli dobre zaplatiť,prepač 😔radšej choď niekde do demänovskej doliny,tam bude príjemnejšie,fakt
@zuzubb007 no turu prave zvazujem tiez, zvazujem kľak alebo co odporucate kde nebude teplo?
@dominik2795 Teplo bude vsade, na horach este schytas plno UV lucov. Mam rad turistiku, ale v takom teple aj samotny vystup do vysky, kde je chladnejsie nepotesi.

@dominik2795 co myslis? je leto, je horuco a este k tomu vikend...