Kam cestovať s 6-ročným dieťaťom na 3-4 dni?
Ahojte kedze bude den deti a ja ho stravim v praci a mam 6 rocneho syna tak rada by som potom koncom juna ho niekam zobrala na 3-4 dni. Chcela som s nim ist do Tatier ale ked som dnes zbadala video ako sa 3 medvede prechadzaju popri ceste na Strbske Pleso tak ma to aj preslo. Kam by ste odporucili ist?
Vila Betula, alebo kupko - napriklad Tatralandia, ak ma rad tobogany. Alebo sa zameraj na nieco, co konkretne jeho bavi
Tatry mountain resorts ma teraz ponuku, ze k ubytku v niektorych hoteloch mate zadarmo aj tatralandiu/besenovu a lanovky
Keby teda nahodou predsa len tatry.
Inak hotel salamandra je super pre decka. Alebo permon 🙂
napíš, čo preferujete. Kúpanie, turistika, zrúcaniny hradov, jaskyne,? Lebo každému vyhovuje niečo iné. Ja by som šla aj do tých Tatier - turistika, jaskyňa, kúpanie v Poprade alebo vo Vrbovom ( Termal park Vrbov) , možno zvolte Zuberec - turistika, skanzen, kúpalisko ( Oravice) , cestou Oravský hrad. Alebo ešte blízko je aj Oravský háj a odtial viete íst. Alebo niečo v Jasnej - tiež turistika, kúpanie v Bešeňovej alebo Tatralandii, jaskyne.

Syn je taky turista? Co tak TK Vadas Sturovo. Tam su velke moznosti ubytovania (viacerych cenovych kategorii) priamo v areali (ak mate moznost zobrat kolobezky, bicykle), pekna pesia zona a najma pesi resp. turistickym vlacikom Ostrihom, plavba lodou po Dunaji... V areali aj v mestecku sa da aj za rozumne peniaze najest (prip. poradim, ak budes chciet).