icon

Kam cestovať s 6-ročným dieťaťom na 3-4 dni?

28. máj 2024

Ahojte kedze bude den deti a ja ho stravim v praci a mam 6 rocneho syna tak rada by som potom koncom juna ho niekam zobrala na 3-4 dni. Chcela som s nim ist do Tatier ale ked som dnes zbadala video ako sa 3 medvede prechadzaju popri ceste na Strbske Pleso tak ma to aj preslo. Kam by ste odporucili ist?

madeincssr
28. máj 2024

Syn je taky turista? Co tak TK Vadas Sturovo. Tam su velke moznosti ubytovania (viacerych cenovych kategorii) priamo v areali (ak mate moznost zobrat kolobezky, bicykle), pekna pesia zona a najma pesi resp. turistickym vlacikom Ostrihom, plavba lodou po Dunaji... V areali aj v mestecku sa da aj za rozumne peniaze najest (prip. poradim, ak budes chciet).

vikusjk
28. máj 2024

Vila Betula, alebo kupko - napriklad Tatralandia, ak ma rad tobogany. Alebo sa zameraj na nieco, co konkretne jeho bavi

deedol
28. máj 2024

Tatry mountain resorts ma teraz ponuku, ze k ubytku v niektorych hoteloch mate zadarmo aj tatralandiu/besenovu a lanovky

Keby teda nahodou predsa len tatry.
Inak hotel salamandra je super pre decka. Alebo permon 🙂

btus
28. máj 2024

napíš, čo preferujete. Kúpanie, turistika, zrúcaniny hradov, jaskyne,? Lebo každému vyhovuje niečo iné. Ja by som šla aj do tých Tatier - turistika, jaskyňa, kúpanie v Poprade alebo vo Vrbovom ( Termal park Vrbov) , možno zvolte Zuberec - turistika, skanzen, kúpalisko ( Oravice) , cestou Oravský hrad. Alebo ešte blízko je aj Oravský háj a odtial viete íst. Alebo niečo v Jasnej - tiež turistika, kúpanie v Bešeňovej alebo Tatralandii, jaskyne.