icon

Kam idete na dovolenku s deťmi?

30. jún 2024

Ludia kam idete na dovolenku? Velmi sme chceli ist k moru ale asi nam to tento rok nevyjde. Som z toho dost smutna a syncek tiez. Dajte nejaky tip kde si to dieta naozaj uzije a my si oddychneme. Maly ma 6 rokov.

Strana
z3
lakebabe
30. jún 2024

@tilly tak to potom jedine vlaky nič iné takto na poslednú chvíľu

autor
30. jún 2024

Ved to iste mi aj partner hovori ze ci sa nemozem premoct ako viem ze za tie peniaze by sme sa dostali k moru ale ja sa bojim este aj na vyhliadkovu vezu vyjst 🤦

autor
30. jún 2024

Uver sme brali pretoze mi zomrel otec tak na doplatenie surodencov. Takze nemoze ist na opravu auta a nechceme zase ani z uspor zobrat na kúpu auta.

autor
30. jún 2024

Na dovolenku stale setrime zvlast.

maca1984
30. jún 2024

Vyber si nejaký krátky let...Bulharsko je " chvìľka".

autor
30. jún 2024

@gemerka17 Akoze preco by som mala provokovat? Doteraz sme chodili na dovolenky autom pretoze sa letecky bojim. Co je na tom ze sa nam pokazilo auto a ze velmi blbou zhodou nahod teraz ked sme zobrali uver? Keby nam to auto islo tak nevytvaram tuto diskusiu.

maca1984
30. jún 2024

Pretože tu keď napíšeš rozpočet na dovolenku, alebo koľko si zaplatila, tak je zle.
Ale zle je len pri tých " bežných sumách".
Pri tých kde píšu že dovolenka ich vyšla 20 k a vyššie, to už asi došli slová 😁
Aj na stenu môžu dávať len " vyvolené" fotky z dovolenky.
My ostatní provokujeme chudobných/resp.ľudí čo si nemôžu dovoliť ísť.

gemerka17
30. jún 2024

Pretože je to cele čudné. A tiež autorka nevieš nejako zapojiť bunky co v takomto prípade. Letecky nechces, aj keď pre syna veľká škoda, mu to neukazat. Auto pokazené. Na tak k moru jedine autobusom. Je kopec cestoviek. Dáš recenzie na hotel a uvidíš. All inclusive polpenzia, samotná strava. Rozpočet mate slušný, nemusíš sa obmedzovať.

libusak
30. jún 2024

A preco nejdete vlakom? Mama mi minule vravela, ze jej kolegyna kazdy rok chodi do bulharska vlakom. Z hotela po nu dojdu na stanicu autom.

nelka93
30. jún 2024

My ideme do Grécka. Ak sa bojis lietadlom, chod autobusom alebo vlakom. No nie je sa čoho báť letecky

tiezjedna
30. jún 2024

@autorka čo ten karavan? S rozpočtom sa pohodlne vleziete a vyraziť môžete v podstate kamkoľvek..

kulumulu123
30. jún 2024

Tak ja mam takyto rozpocet na dovolenku 1 mesiac na sri lanke s 2 detmi.... Takze si myslim ze pri troske premyslania a zdraveho rozumu za tuto cenu si mozes dovolit dovolenku kdekolvek. Minule leto sme boli na ciernej hore 3tyzdne vyslo nas to 1500 eur celkova cena a ano chodili sme aj von jest aj na vylety... Ale na druhej strane som nekupovala kopec hovadin typu suveniry a darceky pre siahlodlhu rodinu...

kulumulu123
30. jún 2024

Skusala si tuto tvoju fobiu z vysok aj nejako riesit s psycholigom alebo sa snazis tvarit z eved je to vlastne v pohode a kasles na to??

autor
30. jún 2024

Tak asi jedine pozicat auto alebo ten karavan pretoze vlakom, autobusom sa s kuframi vlacit. Aj priatel on je dost pohodlny typ on by max tu na SVK bol ochotný ist autobusom, vlakom. Poobzeram sa po pozicovnach aut.

autor
30. jún 2024

@kulumulu123 Priznam sa neskusala som to riesit s psychologom

tilly
30. jún 2024

Nad karavanom ani neuvazuj. Nebude nič volne a keby aj hej, karavan nie je pre pohodlných ľudí

lauricka
30. jún 2024

Chorvátsko vlakom?

kulumulu123
30. jún 2024

Tak by si to mala zacat riesit kym ti to cele neprerastie uplne cez hlavu 👍

adaluc338
1. júl 2024

Nechapem, akoze za taky rozpocet? Okej nelietas ale Kludne vlakom do chorvatska alebo busom, ved su priame linky, cestovky robia priamo zajazdy autobusom ze ta vylozia pred hotelom. Moja kolegyna ma auto ale nechce tolko soferovat a vsade sa takymto sposobom dostane. Uz som ta isla lutovat. Moj rozpocet je max 1000eur a to sa snazim niako zbuchat chorvatsko na tyzden 🤣 nechapem akoze tvoj problem sorry

midka
1. júl 2024

Ja by som na tvojom mieste, z rozpoctu 3500€ dala opravit auto,,, neviem, o aky typ opravy ide...opravene auto Vam potom znacne otvori moznosti aj vramci cestovania,,, ak to teda nie je vyslovene stare auto

eleanor2510
1. júl 2024

@autorka, prepac, ale dojala ma odpoved "autobusom, vlakom sa s kuframi vlacit". To ste az taki pohodlni? Trapnejsiu vyhovorku som este nepocula. Na jednej strane si smutna, chces niekam ist, a na druhej ti je zatazko jeden kufor nalozit do vlaku alebo autobusu? Nerozumiem.

cukroska
Autor odpoveď zmazal
cukroska
1. júl 2024

Aj na Slovensku je toho neúrekom. Kdekoľvek .Nám sa veľmi páči Zakopané. Boli sme pár krát cp3mi málokedy chodíme na niektoré miesta dva krát,ake Zakopané je už taká naša malá sdrcovka. Je tam veľa toho pre deti aj super kúpalisko,Wellness má veľa hotelov aj cenovo lepšie akp na Slovensku. Aj nenáročná turistika na morské morské oko je nádherná. A rovnako Liptov je tam toho spústa čo sa dá zažiť spoznať a vidieť. Nesmúťte pôjdete určite najbližšie keď sa bude dať. Nám vlani tiež nevyšlo uz sme mali naplánované všetko aj ubytovanie za takú super cenu sme našli a proste nevydalo. Tak o to viac da tešíme teraz o pár dní.

cukroska
1. júl 2024

Kebyže mám dieťa v tvojom veku tak za nás jednoznačne Štúrovo. Chodíme tam.20 rokov každý rok a je to naša kúpalisková topka. Kebyže je na mojom mužovi tak on sníva uz raz konečne na týždeň Štúrovo v hoteli Thermal 😀 Zatiaľ sa mi ho úspešne podarí spracovať k moru a po pamiatkach v zahraničí (samozrejme iniciatívny je vždy prvý) 😅 Ale smejeme sa ,že si to necháme v zálohe ked uz nebudeme vládať. Lebo už sa väčšinou dostaneme na jeden dva dni a je tam toho ešte dosť čo sme ešte nevideli nezažili. Proste Ostrihom bazilika, Dunaj to je naša sdrcovka. Uz sme vyskúšali veľmi veľa kúpalísk aj Maďarsko ,Poľsko ale na Štúrovo sa nechytá ani jedno.

Strana
z3