Kam ísť s kočíkom na Slovensku?
Poradíte prosim nejaku oblast vhodnú na kocikovanie s 3 mesačným dieťaťom? Ideálne hotel/penzión s polpenziou a wellnesom v peknom prostredí. Napadá ma len Štrbské pleso, odtial Popradské pleso mozno.
No nebránim sa ani Liptovu alebo Orave. Len proste musia tam byt rovinaté nenáročné trasy pre kočík, kocikovane zboznuje☺
Este dodam, ze v nosiči nikdy nebol. Ani neviem aky by som kúpila z toľkých druhov na trhu
Viete o niecom?
Dakujem😊
Po tatranskych osadach sa nakocikujete celkom dost po asfaltovych chodnikoch, nemusite kocik tlacit az na Popradske pleso. Aj Liptovsky Jan je celkom schodny s kocikom.
Skuste Hideaway glamping v BB.. ideál a sú tam aj ciklisticke trasy hned pri tom a je ich vela na kocikovanie.. Boli sme a super.
dedinka Zdiar pekna prechadzka. aj Liptov. Jan je fajn ci to Popradske pleso. Cutkovska dolina pri RK...
Nie je to na sr ale mozno zaujme: adrspasske skaly. Je to nadherne miesto, chodniky riadne upravene. A nezhynes tam z tepla.
@really8 to je asi riadny stupak, ze? Idem pozriet😊
Vobec. Je to uplna rovinka.
Valcianska dolina Snowland
@lonely66 ano, smerom hore od hotela Impozant (striedaju sa tam slnecne miesta s tienom) 🙂
@lonely66 do kelu...to mi vobec nenapadlo 🙄

niekam na juh kde nie sú kopce