icon

Poraďte nenáročné trasy vo Vysokých Tatrách pre tehotné

Včera o 08:30

Ahojte, poznáte nejakú peknú trasu vo Vysokých Tatrách, ale nenáročnú? Popradské Pleso, Štrbské pleso máme pochodené, aj tu trasu od oboch plies, aj Hrebienok, vodopád Skok, ale hľadám niečo, kde sme ešte neboli, nejaký nápad. Malo by to byť niečo ľahšie, ak o niečom viete, lebo som tehotná vo 4. mes., takže to zvládam, takže žiadne veľké stúpanie po vysokých vrcholoch. 🙂 Malo by to byť niečo, kde nemusíme ísť lanovkou. Ale ocením aj výhľady. Budeme ubytovaní na 6 dní, tak chceme to využiť. Vlakom nie je problém ísť kdekoľvek pre nás. Ďakujem za nejaké tipy. 🙂

thirstymonk
Včera o 08:33

@anonym_autor Skalnate pleso z Lomnice podľa mňa môžeš dať v pohode. K sliezkemu domu to síce dlho trvá z polianky, ale ja som to zvládol ako 9 ročný, tak to určite zvládneš tiež.

biba_18
Včera o 08:35

alebo jámske pleso, to je tiež taká príjemná prechádzka ... a nie je tam plnka

patrike
Včera o 08:36

@anonym_autor Uplne rozporuplne poziadavky, lanovka nie, velke stupanie nie, tak preco potom ides do Tatier ? Co si tam cakala ? Rovinu ?
Snad len na chatu Plesnivec alebo na Brncalku, aj prestavku si tam das.

patrike
Včera o 08:37
@thirstymonk

@anonym_autor Skalnate pleso z Lomnice podľa mňa môžeš dať v pohode. K sliezkemu domu to síce dlho trvá z polianky, ale ja som to zvládol ako 9 ročný, tak to určite zvládneš tiež.

@thirstymonk Okruh : Smokovec, vlakom do Polianky, hore na Sliezsky, dole sikmo do Smokovca alebo po magistrale na Hrebienok.

anonym_1bf6c9
Včera o 08:41

Z Matliarov na Zelene pleso, alebo aspon na Salviovy pramen

la_dolce_vita
Včera o 08:55

Rada chodim na chatu Plesnivec, aj Zamkovskeho sa da a odtial na Skalnate, Brncalka uz tu zaznela, tazko radit ked si tehotna.

autor
Včera o 09:54
@patrike

@anonym_autor Uplne rozporuplne poziadavky, lanovka nie, velke stupanie nie, tak preco potom ides do Tatier ? Co si tam cakala ? Rovinu ?

Ďakujem za tipy, pozriem si ich 🙂

@patrike neviem, z akého dôvodu takáto reakcia. Ja som sa opýtala slušne. Viem, že tam sú aj trasy, napríklad doliny alebo okolo plies, kde sa dá prejsť a nemusí ísť človek na vrchol..

autor
Včera o 09:56
@biba_18

alebo jámske pleso, to je tiež taká príjemná prechádzka ... a nie je tam plnka

@biba_18 ďakujem za super tip, o tom som nepočula, ale vyzerá to super, čo som si stihla pozrieť 😊

anonym_04eef9
Včera o 10:06
@patrike

@patrike akože napadlo ťa napríklad že keď bookla dovču ešte ani nebola tehu? A v tom prípade by v pohode zvladlaaj kopce.

autor
Včera o 10:13
@anonym_04eef9

@patrike akože napadlo ťa napríklad že keď bookla dovču ešte ani nebola tehu? A v tom prípade by v pohode zvladlaaj kopce.

@anonym_04eef9 áno, dovolenku sme mali naplánovanú už dlhšie, ešte predtým. Ale keďže mi to zatiaľ zdravotný stav povoľuje aj od lekárky, tak nie je dôvod, aby sme to zrušili. Len hľadám nejake ľahšie alternatívy 🙂 ďakujem za podporu.

euka210
Včera o 11:29

@anonym_autor jamske pleso, reinerova chata, zamkovseko chata, male strbske pleso, chata pri zelenom plese, jazero blajzloch mimo tatier smerom na Raj