Kam na dovolenku autom s 10 mesačným dieťaťom?
Ahojte, chcela by som poradiť kam ísť na dovolenku koncom júna s 10 mesačným dieťaťom autom? Sme z Bratislavy a malý ešte nebol v aute viac ako hodinu takze nechceme cestovať nejako dlho max 4 hodiny. K moru sa asi nepodarí autom to je ďaleko ale budem rada za odporúčania ci už niekde na Slovensku v Čechách alebo v Rakúsku na cca 5-7 dní. Malý je rád v kočíku aj v nosiči tak aby sme aj nejaké prechádzky vedeli urobiť môže byť príroda aj mesto a ak viete aj priamo nejaké baby friendly ubytko odporučiť budem vďačná. 👍🏼
Cestovali sme s detmi bez dialnic pred 30+ rokmi do Chorcatska bez tabletov casto bez klimy v autach a zvladli sme to.
Skus rakuske jazera, Balaton je pekny, hotel najdi slusny, bez detskych kutikov /iba covtam bude hluk/ my sme mali radsej apartmany s terasou zahradkou..... co uz tam od hotela potrebujes pre 10m.? Nic. Postielku ak nemas cestovnu.
Netrap seba a hlavne netrap to male dieta. Nemozes rok pockat? Musis ist s takym malickym babatkom na dovolenku? Nasi s nami do 3 rokov nikam nechodili a tu su. Boze
Babu je v tom veku jedno kde je.. vyberajte podla seba, rezimu dietata..vy ho poznate.. vyhybala by som sa akurat aquaparkom velkym, v tej vode je neskutocny bordel.. ubytko nsporadim, my sms chodievali na chaty v tom case, primarne na SK, blizko lesa, zoo, tajchov, ..
Cestovali sme s detmi bez dialnic pred 30+ rokmi do Chorcatska bez tabletov casto bez klimy v autach a zvladli sme to.
Skus rakuske jazera, Balaton je pekny, hotel najdi slusny, bez detskych kutikov /iba covtam bude hluk/ my sme mali radsej apartmany s terasou zahradkou..... co uz tam od hotela potrebujes pre 10m.? Nic. Postielku ak nemas cestovnu.
@natalka13 a aku ste pouzivali sedacku? Ci sedeli na kolenach a mohli sa bavit ako chcu?
K babke na dedinu.Bazenik,tráva,tieň pod stromom,babkine buchty,jahody zo záhradky...nič viac nepotrebuje.
S malou sme boli len tak po rodine, po roku niekedy sme isli do welnessu v HU (ale ziadny prepchaty aquapark to veru nebol:DD) na predlzeny vikend, a potom na balaton aj opakovane, tam nam to vyhovovqalo, aj kupat sa dalo, aj prejst sa, aj mesta su tam aj co obzerat, aj relativne klud bez hurhaju. 10m dieta nic nepotrebuje specialne. Ani napreliezkach sa nehra, ani sa nebude suchat na toboganoch a samo kupat niekde.. proste veget aby ste sa odreagovali aj vy a to je tak vsetko. Tien aby bol ak budete niekde na plazi, aby ste mali blizko ubytovanie, kde pojde dieta spat poobede, najest sa dobre mate kde a vybavene.. :D ja som este aj prikrmy a vsetko niesla vzdy z domu, takze ci nieco hotel mal, nemal som neriesila. max rychlovarnu kanvicu som si pytala a ak sa nam nechcelo niest tak postielku.

@veso23 boli sme s 10 mesacnym v chorvatsku isli sme v noci. Cesta spät cez den bola peklo..