Kam na romantický víkend s priateľom na samote?
Ahojte, vedel by mi niekto odporučiť kam na víkend s priateľom u nás na Slovenku ? Hľadám skôr nieco ako také domčeky na samote alebo tak. S tým, aby sme sa vedeli ísť niekam pozrieť alebo na nejakú túru v blízkosti.
@poradena Našli ste niečo? Odporúčam House Green Bela, ktoré sa týčia nad historickou baníckou obcou Banská Belá,.Uprostred nádhernej prírody Chránenej krajinnej oblasti Štiavnických vrchov. Iba Vy, panoramatické výhľady na krajinu a šum lesa. Navyše, región Hont praje i turistom a milovníkom cyklistiky. aj turistiky.
Kvôli robote neviem ako sa nám podarí časovo prísť na ubytko, tak hľadám skôr niečo na samoobslužné ubytovanie, cez schránku.
@cukroska toto je asi normálne, že ?
@cukroska bohužiaľ takéto niečo som na samoobslužné nenašla, tak sa chcem spýtať, vy ste boli v tom Green Bela ? Ak áno, môžem napísať pre info do súkromnej správy ? Ďakujem 😉
@poradena Nie ja som nebola,ale sesternica bola .Už dávnejšie a veľmi si to chválili. Bohužiaľ bližšie info nemám a teraz sú na dovolenke. A jej to dcéra darovala.

@poradena Našli ste niečo? Odporúčam House Green Bela, ktoré sa týčia nad historickou baníckou obcou Banská Belá,.Uprostred nádhernej prírody Chránenej krajinnej oblasti Štiavnických vrchov. Iba Vy, panoramatické výhľady na krajinu a šum lesa. Navyše, región Hont praje i turistom a milovníkom cyklistiky. aj turistiky.