icon

Kam na víkend s priateľom, aby nás to vyšlo do 100 EUR?

Včera o 11:13

Kam na víkend s priateľom aby nás vyšiel výlet tak do 100€?
Chceli by sme niekam vybehnúť, možno nejaké kupalisko a prespanie, potom priroda. Máte nejaké tipy?

petulda333
Včera o 12:13
@slavomira236

@anonym_autor no pozrela som len tak na rychlo tem termalpark sirava na 1 noc vikend 169..

@slavomira236 akurat som to chcela pisat. Jedna noc s ranajkami a vstup do thermalparku....

petulda333
Včera o 12:18

Toto je este celkom fajn

victoriab
Včera o 12:19
@biba_18

fuuha, na prespanie 50€? to len niekde v ubytovni ... 100€ je na 2 dni strašne málo ... aj benzín k tomu ...

@biba_18 ked si predstavimn ze ja som s partnerom mala cely apartman v centre porta za 30e za noc... slovensko je extremne draha krajina

goodidea
Včera o 12:29

@anonym_autor Šírava celkom v pohode bez sáun to máte dvaja do 50eur vstup 4 hodiny a ubytovanie skúsiť nájsť napr. Hotel Chemes na šírave možno to vyjde bez stravy 50eur noc pre dvoch 🙂

simca06022011
Včera o 12:31

hlavne zabudnut pri takychto cenach na ubytovnaie v turistickych lokalitach, je sezonna lyzovania.. vsetko liptov, tatry, vsade kde je dostupny vlek, vyzitie zimne a velke aquaparky, vsetko bude drahsie, o cenach pri nasich jazerach ani nehovorim... lacne ubytko byva aj v mestach, najma ak okolo je dost ubytovania, napr v budapesti najdes aj za 40EUR noc a vedla kupele vstupne je neviem 20-25eur na osobu?? (to len hadam, netusim).. ale zase cesta, jedlo,.. neviem z kade ste skusila bysom madarsko alebo polsko (moznooo.. ) kvoli cenam ak sa da. A ak nie, tak okolie sturova - kupat sa viete napr za mostom v madarsku, alebo aj vo vadasi mozno a ubytko v centre je aj za 50EUR.. . na kupanie, prechadzky staci, nie? a v HU cez most aj vyborne varia :D

osky
Včera o 12:31
@anonym_autor

Zle som sa asi vyjadrila pardon, myslela som za ubytko + vstupné niekde na kupalisko. Benzín a jedlo do toho neratam :D. Počula som že je fajn Bešeňová, tam to stojí 30€ vstupné na osobu. Alebo na šírave? Nejaké tipy

@anonym_autor noale to je vstupne na bazeny.
A kde mas ubytko?
Do 100 eur jedine tak pod stan.

simca06022011
Včera o 12:35
@anonym_autor

Zle som sa asi vyjadrila pardon, myslela som za ubytko + vstupné niekde na kupalisko. Benzín a jedlo do toho neratam :D. Počula som že je fajn Bešeňová, tam to stojí 30€ vstupné na osobu. Alebo na šírave? Nejaké tipy

@anonym_autor tak to mas 60-80eur vstupne (pozri si cenu podla dna presne na ich stranke, tam je ina cena cez vikend, ina cez tyzdne ak dobre pozeram), a ubytovnaie v okoli besenovej neviem ci najdes za zvysok.. bez sance.. tieto vychytene destinacie zabudni v tej cene

https://www.besenova.com/cennik/cennik-besenova...

anonym_392d41
Včera o 12:36

@anonym_autor Za stovku? Do kina, na večeru a potom k nemu alebo k tebe.

bielasovicka
Včera o 12:46

Doma, dobra vaňa, k tomu vínko, fajne jedlo, hm? 🤣
@anonym_autor

petulda333
Včera o 12:48

Mozno tato kombinacia,bez stravy

renesance80
Včera o 12:55

@anonym_autor thermalpark dunajska streda a ubytko sa da lacnejsie mimo tezort v meste , vstupne na cely den na osobu 15 e , strava lacna v thermallarku

anonym_392d41
Včera o 12:58
@anonym_autor

Dobre ešte raz. JA SA NEPYTAM NA UBYTOVANIE!! ja sa pýtam na MIESTO KAM NA VYLET, nejaké TIPY NA KUPALISKO. Preto nepíšem polohu ani nič lebo chcem vaše skúsenosti z kúpalísk a tam pôjdeme a ja si SAMA pozriem booking ale pýtam sa na kúpalisko

@anonym_autor Ani sama nevieš, čo sa pýtaš. Najprv zadáš otázku, potom vyštekneš a následne sa to snažíš nejako zachrániť.

JA SA NEPYTAM NA UBYTOVANIE!! ja sa pýtam na MIESTO KAM NA VYLET,
Že sa nepýtaš na ubytovanie? A toto je čo?

"Zle som sa asi vyjadrila pardon, myslela som za ubytko + vstupné niekde na kupalisko."

A to ti napísali - že ubytko a nejaký aquapark pre dve osoby za to len ťažko zoženieš. Len vstupné v Bešeňovej stojí na osobu 39 €.
https://www.besenova.com/cennik/cennik-besenova...

Ubytovanie stojí od 80 €, Napr.:

https://www.booking.com/hotel/sk/flora-besenova...

Alebo v Žiline je pekná vila Malá Praha za 95 €. Ale to zase budeš hodne cez 100.

Tak neviem, čo vlastne hľadáš. Ak ubytovanie a wellness do 100 €, tak choď do Štúrova. Ubytovanie 45 €:

https://www.booking.com/hotel/sk/city-ubytovani...

a 2 osoby vstup na kúpalisko 32 (2x 16) €:

https://www.vadasthermal.sk/aquapark/ceny/

oblecenie99
Včera o 13:06

Na Šírave hľadaj skôr ubytko v nejakom penzióne, lebo tie chaty budú v zime drahé, a hotely predražené. Ak chcete ísť do Thermalparku, tak sa sustred na strediska v okoli (čiže Medvedia hora, tam je penzión Anima, Salaš , hotel Merkur by mohol mať lepšie ceny, napr.), Kaluža, Kamenec, prípadne Klokočov. Na Kamenci by si vedela nájsť lacnejšie ubytko, kedysi dávno dávno tam boli nejaké penzióny (nad kolotočmi, ako bol hotel Šírava). Evidujem tam nejaký penzión Hedera, Bikers a ine..? Je tam ich zrejme viac, ale prepáč, už tam roky rokúce nechodíme, neviem aktuality, ani že aké sú..

No a tam sa viete prejsť, okolo (nie celej) síravy máš chodník, alebo blízko autom je Morské oko (ale informujte sa vopred ako sú na tom cesty na Morské oko kvôli snehu). Alebo ranč Klokočina, tiež sa tam dá zabiť čas, najmä ak máte radi kone.

Ešte mi napadol hotel Chemes že má vlastny wellnes, ale cenovo bude viac. Prípadne Glamour/hotel Thermal/Eurobus/Vinay na Vínnom, ale tam budu ceny vysoké.

Ešte skús penzión Juliana na Kamenci, viem, že majú nejaké letné kvázi kúpalisko, možno majú aj nejaký schopnejší wellnes.

oblecenie99
Včera o 13:18
@victoriab

@biba_18 ked si predstavimn ze ja som s partnerom mala cely apartman v centre porta za 30e za noc... slovensko je extremne draha krajina

@victoriab Tento rok som chcela kvôli malej len blízko, tak som pozerala tyzdnove ponuky u nás, v HU a PL. Zatiaľ cenovo najlepšie vychádza Madeira, ktorú som iba z haluze dala do vyhľadávača na bookingu 😅 dokonca, ak pripočítame.letenky, tak teoreticky by ten rozdiel nebol až taký markantný. Ale áno, Madeira sa zatiaľ.nekona, musíme počkať, kým.podrastu decká. Ja nikdy nepochopím ani to slávne preslávené vraj lacné Poľsko, všetko vhodne, čo som našla tam, vychádzalo rovnako, ako u nás 🤷 aj som tu minule založila tému, že teda prosím nejaké konkrétne tipy, lebo asi hľadám zle. HU by mohlo byť OK, ale u nich mám zase takú skúsenosť, že co bolo lacnejšie (bez ohľadu na hviezdy), nebolo ono, a čo bolo lepšie, tak stalo toľko ako u nás. Majú aj nejaké lepšie hotely za rozumnú cenu, ale tie sú zvyčajne niekde v r*ti, na pustom poli, a ja keď niekam idem na dovolenku, tak tam musí byť pridaná hodnota vo forme prírody/zaujímavého mesta a pod.

victoriab
Včera o 13:25
@oblecenie99

@victoriab Tento rok som chcela kvôli malej len blízko, tak som pozerala tyzdnove ponuky u nás, v HU a PL. Zatiaľ cenovo najlepšie vychádza Madeira, ktorú som iba z haluze dala do vyhľadávača na bookingu 😅 dokonca, ak pripočítame.letenky, tak teoreticky by ten rozdiel nebol až taký markantný. Ale áno, Madeira sa zatiaľ.nekona, musíme počkať, kým.podrastu decká. Ja nikdy nepochopím ani to slávne preslávené vraj lacné Poľsko, všetko vhodne, čo som našla tam, vychádzalo rovnako, ako u nás 🤷 aj som tu minule založila tému, že teda prosím nejaké konkrétne tipy, lebo asi hľadám zle. HU by mohlo byť OK, ale u nich mám zase takú skúsenosť, že co bolo lacnejšie (bez ohľadu na hviezdy), nebolo ono, a čo bolo lepšie, tak stalo toľko ako u nás. Majú aj nejaké lepšie hotely za rozumnú cenu, ale tie sú zvyčajne niekde v r*ti, na pustom poli, a ja keď niekam idem na dovolenku, tak tam musí byť pridaná hodnota vo forme prírody/zaujímavého mesta a pod.

@oblecenie99 ako uprimne, pre mna je slovensko extremne nezaujimave, nebavi ma slapat po kopcoch, ani pozerat na zrucaniny, nebavia ma chaty a podobne zalezitosti, tak drahe ceny, ale sluzba za to je fakt na zaplakanie. Uroven aj v mnohych hoteloch je tak chaba, ze som pri niektorych mala pocit, ze zaspali v socíku... cize ked porovnas polsko a slovensko, neporovnaj len cenu, ale aj skutocnu kvalitu, ktoru za tu cenu dostanes...

tamitamitami
Včera o 13:40

31.01 je v Tatraladii nočné kúpanie - vstupné na osobu je 15€. V Liptovskom Mikuláši (okolí) určite nájdete ubytovanie za 60€-70€.
Počas dňa môžete ísť pozrieť - Skanzen Pribylina (10€ vstupné na osobu), Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva (8€ vstupné na osobu).

Minipivovar Tatras Poprad ubytovanie v centre mesta za 60€-70€. Majú k dispozícii reštauráciu kde ponúkajú ochutnávku pív, wellness. Blízko je Štrbské pleso.

Spišský hrad, ZOO Spišská Nová Ves (vstupné je minimálne a program máš na 2 dni). Ubytovanie v okolí sa tiež dá zohnať lacno.

mirage
Včera o 14:07
@victoriab

@victoriab prosim si tip na apartman v Porte za 30eur.

victoriab
Včera o 14:15
@mirage

@victoriab prosim si tip na apartman v Porte za 30eur.

@mirage to sme mali airbnb

jenn7
Včera o 14:24
@anonym_autor

Najzaujímavejším by bol východ a stred Slovenska

katkaseiner
Včera o 14:56
@simca06022011

hlavne zabudnut pri takychto cenach na ubytovnaie v turistickych lokalitach, je sezonna lyzovania.. vsetko liptov, tatry, vsade kde je dostupny vlek, vyzitie zimne a velke aquaparky, vsetko bude drahsie, o cenach pri nasich jazerach ani nehovorim... lacne ubytko byva aj v mestach, najma ak okolo je dost ubytovania, napr v budapesti najdes aj za 40EUR noc a vedla kupele vstupne je neviem 20-25eur na osobu?? (to len hadam, netusim).. ale zase cesta, jedlo,.. neviem z kade ste skusila bysom madarsko alebo polsko (moznooo.. ) kvoli cenam ak sa da. A ak nie, tak okolie sturova - kupat sa viete napr za mostom v madarsku, alebo aj vo vadasi mozno a ubytko v centre je aj za 50EUR.. . na kupanie, prechadzky staci, nie? a v HU cez most aj vyborne varia :D

@simca06022011 tiez by som odporucala Sturovo a Ostrihom len teda ona je z vychodu

autor
Včera o 15:04
@anonym_ec99a9

Vrbov,termálne kúpalisko skús pozrieť ubytovanie.😉

@anonym_ec99a9 bolo tam dobre? Presne to sme aj pozerali

nelka93
Včera o 15:16
@anonym_autor

Dobre ešte raz. JA SA NEPYTAM NA UBYTOVANIE!! ja sa pýtam na MIESTO KAM NA VYLET, nejaké TIPY NA KUPALISKO. Preto nepíšem polohu ani nič lebo chcem vaše skúsenosti z kúpalísk a tam pôjdeme a ja si SAMA pozriem booking ale pýtam sa na kúpalisko

@anonym_autor moravia pasohlavky, kúsok od Brna. Inde ani nechodime

denithestrange1993
Včera o 15:35

@anonym_autor ja by som si zvolila nejaky hotel uz aj s wellnesom v lokalite kde by som sa chcela poprechadzat,turistika a tak. Skor nejaky odlahlejsi region kde su ubytka cenovo prijatelnejsie.

niki78281
Včera o 15:52

@anonym_autor pizri na zlavomate býva tam toho dosť niekedy vychytíš aj s fľašou na privítanie😉

mirage
Včera o 15:53
@victoriab

@mirage to sme mali airbnb

@victoriab ved posli link

anonym_8145d4
Včera o 16:29

Skús cez zľavomat.sk alebo ak ti môžem poradiť tak Turčianske Teplice aquapark z tých lacnejších a ubytovanie penzión panda dá sa tam zaplatiť polpenzia

surama
Včera o 16:35

Pozri Zakopane, tam isto najdes za 100 a pozerat a zazit mas co stale.

anonym_3203b4
Včera o 16:51

No takto, 100 evri nie je vela ale da sa.
Zemplinska Sirava - Klokocov
Ubytko cez airbnb
A bud na Siravu so vstupnym alebo porozmyslat ci sa nechcete aj otuzovat a ist sa len tak vycvachtat na prirodno. A to vam este aj na paradny obed zvysi

teki1
Autor odpoveď zmazal
anonym_75ad62
Včera o 17:41

@anonym_autor nepozeraj booking, ale megaubytovanie nejaký privát radšej budem bývať v dome ako v hotely a viac peňazí mám na wellnes, kúpalisko a najem sa vonku, alebo si spravím raňajky.Ja som si vyhľadala mesto a na googli súkromné ubytovanie, alebo Airbnb.Som zo západu tak tipy nedávam.