Kam na víkend s priateľom, aby nás to vyšlo do 100 EUR?
Kam na víkend s priateľom aby nás vyšiel výlet tak do 100€?
Chceli by sme niekam vybehnúť, možno nejaké kupalisko a prespanie, potom priroda. Máte nejaké tipy?
@anonym_autor s takými drobnými môžeš si urobiť nákup v Lidli a nie ísť na pobyt.
Dobre ešte raz. JA SA NEPYTAM NA UBYTOVANIE!! ja sa pýtam na MIESTO KAM NA VYLET, nejaké TIPY NA KUPALISKO. Preto nepíšem polohu ani nič lebo chcem vaše skúsenosti z kúpalísk a tam pôjdeme a ja si SAMA pozriem booking ale pýtam sa na kúpalisko
@anonym_autor MISKOLCTAPOLCA aj ubytovania za super cenu aj s raňajkami penzióny a aquapark dobrá cena
Na východe odporúčam hotel Chemes (Šírava), Termal park Šírava alebo Vinnay (Vinne). Ak stred, my chodíme na Kocacovu, tam je super, zoženies aj súkromne ubytovanie v okoli.
Chodte do Aquacity Poprad. Tam si mozte zasexovat na tej vodnej posteli a nemusite ani platit za hotel. Este vam ostane aj na halusky na salasi.
Prosím vás chodí sem niekto aj za účelom diskusie?
@anonym_autor ahoj, skus zlavomat. My sme našli za super cenu.
@anonym_autor no ak chces tak lacno, išla by som skôr do HRABUSIC a našla si ubytko u súkromníka, tam na každom dome cedulka Ubytovanie a kúpalisko je neďaleko Vrbové je cca 3-4 km od HRABUSIC. Môžeš ísť na prechádzku do Slovenského raja, to máš hneď peši za Hrabusicami.

@anonym_autor Bešeňová je fajn. Za mne lepsie ako Tatralandia. Pokukaj ci nemaju nejake zľavy pre študentov na kartu alebo zľavomat. Niekedy aj s ubytovaním davaju zlavu potom na vstupoch.