icon

Kam na víkend s priateľom, aby nás to vyšlo do 100 EUR?

Včera o 11:13

Kam na víkend s priateľom aby nás vyšiel výlet tak do 100€?
Chceli by sme niekam vybehnúť, možno nejaké kupalisko a prespanie, potom priroda. Máte nejaké tipy?

Strana
z3
betulinka1
Včera o 17:51

@anonym_autor Bešeňová je fajn. Za mne lepsie ako Tatralandia. Pokukaj ci nemaju nejake zľavy pre študentov na kartu alebo zľavomat. Niekedy aj s ubytovaním davaju zlavu potom na vstupoch.

michal711
Včera o 19:58

@anonym_autor s takými drobnými môžeš si urobiť nákup v Lidli a nie ísť na pobyt.

alexa1289
Autor odpoveď zmazal
alexa1289
Včera o 20:05
@anonym_autor

Dobre ešte raz. JA SA NEPYTAM NA UBYTOVANIE!! ja sa pýtam na MIESTO KAM NA VYLET, nejaké TIPY NA KUPALISKO. Preto nepíšem polohu ani nič lebo chcem vaše skúsenosti z kúpalísk a tam pôjdeme a ja si SAMA pozriem booking ale pýtam sa na kúpalisko

@anonym_autor MISKOLCTAPOLCA aj ubytovania za super cenu aj s raňajkami penzióny a aquapark dobrá cena

anonym_030756
Včera o 20:16

Na východe odporúčam hotel Chemes (Šírava), Termal park Šírava alebo Vinnay (Vinne). Ak stred, my chodíme na Kocacovu, tam je super, zoženies aj súkromne ubytovanie v okoli.

keman7
Včera o 20:21

Chodte do Aquacity Poprad. Tam si mozte zasexovat na tej vodnej posteli a nemusite ani platit za hotel. Este vam ostane aj na halusky na salasi.

anonym_e7619e
Včera o 20:35

Prosím vás chodí sem niekto aj za účelom diskusie?

chrobak7
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3