Kam na víkend s priateľom, aby nás to vyšlo do 100 EUR?
Kam na víkend s priateľom aby nás vyšiel výlet tak do 100€?
Chceli by sme niekam vybehnúť, možno nejaké kupalisko a prespanie, potom priroda. Máte nejaké tipy?
@anonym_autor s takými drobnými môžeš si urobiť nákup v Lidli a nie ísť na pobyt.
Dobre ešte raz. JA SA NEPYTAM NA UBYTOVANIE!! ja sa pýtam na MIESTO KAM NA VYLET, nejaké TIPY NA KUPALISKO. Preto nepíšem polohu ani nič lebo chcem vaše skúsenosti z kúpalísk a tam pôjdeme a ja si SAMA pozriem booking ale pýtam sa na kúpalisko
@anonym_autor MISKOLCTAPOLCA aj ubytovania za super cenu aj s raňajkami penzióny a aquapark dobrá cena
Na východe odporúčam hotel Chemes (Šírava), Termal park Šírava alebo Vinnay (Vinne). Ak stred, my chodíme na Kocacovu, tam je super, zoženies aj súkromne ubytovanie v okoli.
Chodte do Aquacity Poprad. Tam si mozte zasexovat na tej vodnej posteli a nemusite ani platit za hotel. Este vam ostane aj na halusky na salasi.
Prosím vás chodí sem niekto aj za účelom diskusie?
@anonym_autor ahoj, skus zlavomat. My sme našli za super cenu.
@anonym_autor no ak chces tak lacno, išla by som skôr do HRABUSIC a našla si ubytko u súkromníka, tam na každom dome cedulka Ubytovanie a kúpalisko je neďaleko Vrbové je cca 3-4 km od HRABUSIC. Môžeš ísť na prechádzku do Slovenského raja, to máš hneď peši za Hrabusicami.
Písala som napríklad o šírave, či má niekto skúsenosti ako tam je v zime
@anonym_autor ja áno na Sirave, chodíme partia na predĺžený víkend. Hotel Chemes, majú bazén, saunu, vane...., jedlo veľmi chutné, raňajky švédske stoly. Vonku môžete ísť na morské oko, Vinné jazero prechádzka v okolí.
@anonym_autor nie je to síce východ ale napríklad v Liptovskom Jáne je nejaké wellness na 1hod + 3 chodove menu vyjde 11,90€ na osobu alebo za 40€ na jednu osobu 3hod vstup a 4chodova večera takže krásny večerhttps://www.zlavadna.sk/zlava_303503_vstup-do-n...
tam nájdete možno aj nejaký apartmán a po okolí sa popozerate, kúsok odtiaľ je Liptovský Hrádok a je tam krásny kaštieľ a bývajú tam prehliadky. My sme s priateľom boli ubytovaní priamo v tom Kaštieli a bolo to krásne.
Ale ved netvarte sa vsetky ze sa to neda….. na zlavomate mas aquapark v lipanoch za 19€ na osobu. Ak lyzujete, blizko je polsko, ak nie, pekna tura na lysu, funguje tam aj lanovka, tiez nie je draha. Ak je slnecno, vyhlad na tatry. Ubytko v okoli urcite najdes….
Zle som sa asi vyjadrila pardon, myslela som za ubytko + vstupné niekde na kupalisko. Benzín a jedlo do toho neratam :D. Počula som že je fajn Bešeňová, tam to stojí 30€ vstupné na osobu. Alebo na šírave? Nejaké tipy
@anonym_autor príďte k nám. Apartmán Banff. Číslo apartmánu 3. Je to studio s kuchynkou , 50 m od aquaparku.
@anonym_autor príďte k nám. Apartmán Banff. Číslo apartmánu 3. Je to studio s kuchynkou , 50 m od aquaparku.
@anonym_autor https://www.apartmanybanff.sk/apartmany/studio-3/ u nás v Bešeňovej, 50 m od aquaparku
Tak prosím čítajte čo sa pýtam veď aj v názve diskusie sa pýtam KAM na výlet a nie ako si zohnať ubytovanie
@anonym_autor ty v zadani pises napr.kupalisko a nejake prespanie,preto ti tu davaju tipy na ubytko...🙂
Mne napadlo k rodicom 😅
Boli sme teraz sobota,nedela s muzom,masaze,virivka.Polpenzia,bez obeda,ale vsetko sa uctovalo na izbu a teda nas to vyslo na 300eur,vsetko na komplet.
@anonym_autor kúpele Sklené Teplice, prenocovanie s raňajkami 99,-, hotelový bazén, kúpanie tiež jaskynný parný kúpeľ 14,50/ osoba, masáž 17,- turistické trasy Štiavnické Vrchy, Kaštieľ Antol, večerná zábava 3,-/ osoba.

@anonym_autor Bešeňová je fajn. Za mne lepsie ako Tatralandia. Pokukaj ci nemaju nejake zľavy pre študentov na kartu alebo zľavomat. Niekedy aj s ubytovaním davaju zlavu potom na vstupoch.