Kde na Slovensku sa páčilo vašim deťom na dovolenke?
Ahojte, dcére sa velmi pacilo minulý rok v Bešenovej. Tento rok tiež pozerame po niečom na Slovensku kde sa pačilo Vám? Teda hlavne detom, kde by ste sa opat vratili?
Villa Betula tam by sme chodili každy rok hlavne ak maju nejaky program špeci
ale nám sa pači skoro všade vyberáme si super ubytká a v okolí je vždy čo pozrieť
Liptov, Záhorie, Považue, Turiec,Gemer
@anonym_autor Sklené Teplice, aj Turcianske Teplice. 💗
@anonym_autor my chodime kazdy rok Hotel Sitno, zatial ju to tam bavi od 4 rokov :D
@anonym_autor my chodime kazdy rok Hotel Sitno, zatial ju to tam bavi od 4 rokov :D
@krasneleto aj my sme chodili Senec, Sitno ale akože naozaj 2 noci 560€ mi príde už cez..
Orava minulý rok ale teda mi nechodíme do aquaparkov.. ale výlety prípadne ubytovanie s bazénom vlani s vonkajším menší penzion v Krušetnici... predtým Liptov a predtým Demänovská dolina Pavčila Lehota malé ubytovanie.. chodíme veľa po výletoch dcére sa páči pestrý program a nám tiež... tento rok ideme Liptovská Sihoť a odtiaľ výlety Spišský HRAD a jaskyňe a košickú zoo chceme ísť pozrieť... vždy tak na 5 dní chodíme
@mimaapeto dobreže si povedala, v Lehote sme boli na bobovej dráhe a teraz ideme na vikend do Demenovej nemôžeme zabudnuť isť pozrieť 🙂)
Oproti Sitnu je Termal hotel Vyhne https://www.termalvyhne.sk/ Je tam super, deti boli spokojné a aj my dospelí. Pešo z hotela sme zbehli na kupko https://www.vodnyrajvyhne.sk/ - je to kúsok.
@anonym_autor Aquaparky sú smrrrť , tie tu ani nespomínaj 😉 Tu fičia iba hrady, zámky, jaskyne a kostoly.
@anonym_autor vsade sa da nieco najst, my chodime po celej SR. Kazdemu sa paci nieco ine, my akvaparky velmi nie, ale poznavacky, hrady, muzea. Bardejov-Svidnik bol dobry, aj Liptov, Betliar a Roznava.
Strečno Nezbudská Lúčka
My striedame. Boli sme 2x v besenovej. Deti to tam uz nebavi 😂 teda este jeden den ano ale uz potom nie. No a za tu cenu...
minuly rok sme boli v piestanoch. A decka si ich pytali znova. Plus v okoli vylety.
Našim deťom sa páči Demänovská dolina, aj v zime, aj v lete. Podmienka - musí byť bazén. Najviac im učaroval Damian, ale aktuálne mám pocit, že je to raj pre influencerov a tie ceny sú šialené. Veľmi sa im ešte páči aj hotel Chopok. Tento rok chceme skúsiť Vysoké Tatry (posledné roky sme skôr volili Rakúsko, keďže to máme bližšie).

Orava minulý rok ale teda mi nechodíme do aquaparkov.. ale výlety prípadne ubytovanie s bazénom vlani s vonkajším menší penzion v Krušetnici... predtým Liptov a predtým Demänovská dolina Pavčila Lehota malé ubytovanie.. chodíme veľa po výletoch dcére sa páči pestrý program a nám tiež... tento rok ideme Liptovská Sihoť a odtiaľ výlety Spišský HRAD a jaskyňe a košickú zoo chceme ísť pozrieť... vždy tak na 5 dní chodíme