icon

Kde sa dá v Aqualand Moravia najesť?

alan1234
19. jún 2025

chystame sa ale neviem co so stravou? ako to tam je?? citala som ze v restike priamo tam treba suche oblecenie alebo zupan😵‍💫. To nedame. Teda da sa tam niekde najest?

melanta
19. jún 2025

Prečo je problém župan? My chodíme vždy do tej reštaurácie. Mužovmu synovi sme pred rokmi vysvetlili, že na boso v mokrých plavkách nepôjdeme, pretože existuje niečo ako kultúra jedenia. Nevidím dôvod, prečo neviesť deti k tomu, že do reštautácie nepôjdu ako ľudia z jaskyne.

zuzinka888
19. jún 2025

Myslim ze by to tak mali byt vo vsetkych kupaluskach- ja by som bez vrchbeho odevu nikoho neosluzila. Co je na tom hidit na seba lahke saty ci zupan, tricko. Neviem preco by sa mali ludia pri jedeni divat na pupkatych/ chlpatych, cickatych ludi. A sadbut si na stolucku kde pred tebou sedel niekto v mokrych plavkach je tiez vyhra. Ludia - budme ludmi aj pri relaxe a oddychu. Nejaka kultura stolovania. Ved nik neziada vecernu robu ci oblek.

really8
19. jún 2025

@alan1234 este som nevidela ze by niekoho riesili pre zupan. Ani na plavky mi nesahali

mk1111111111
19. jún 2025

A preco to nedate? Si neviete obliect zupan? Ci, v com je problem?. Pozri video, ak nevies, ako sa oblieka

iwesska
19. jún 2025

Na deke si dajte lepenaky a mozete aj v mokrych plavkach jest🤷‍♀️

alan1234
autor
19. jún 2025

no nemusite ma tu hejtovat….nechcem ist na jeden den s batozinou ako na tyzden. Mam 4 deti chalanov, ktori su non stop vo vode, teda nie su ani minutu suchy.A nosime iba uteraky, zupany nedrzime. Tak preto! Kultura jedenia je fajn ale momentalne nie som v tom stave. Pytala som sa ci niekto pozna aj inu alternativu typu donaska, alebo ci sa ds nieco kupit aj mimo restauracie

natalka13
23. jún 2025
@alan1234

no nemusite ma tu hejtovat….nechcem ist na jeden den s batozinou ako na tyzden. Mam 4 deti chalanov, ktori su non stop vo vode, teda nie su ani minutu suchy.A nosime iba uteraky, zupany nedrzime. Tak preto! Kultura jedenia je fajn ale momentalne nie som v tom stave. Pytala som sa ci niekto pozna aj inu alternativu typu donaska, alebo ci sa ds nieco kupit aj mimo restauracie

@alan1234 to vazne je problem chalanom natiahnut suche plavky a tricko v ktorom tam prisli?
Ze logicky im nemusi tiect voda z plaviek na podlahu v restike nepochopia? Doma by si ich tak do kuchyne pustila?
Ale ak hy sa jeden smykol na mokrej podlahe uz by bol park vinny.