Kde sa dá v Aqualand Moravia najesť?
chystame sa ale neviem co so stravou? ako to tam je?? citala som ze v restike priamo tam treba suche oblecenie alebo zupan😵💫. To nedame. Teda da sa tam niekde najest?
od 7 minúty
Myslim ze by to tak mali byt vo vsetkych kupaluskach- ja by som bez vrchbeho odevu nikoho neosluzila. Co je na tom hidit na seba lahke saty ci zupan, tricko. Neviem preco by sa mali ludia pri jedeni divat na pupkatych/ chlpatych, cickatych ludi. A sadbut si na stolucku kde pred tebou sedel niekto v mokrych plavkach je tiez vyhra. Ludia - budme ludmi aj pri relaxe a oddychu. Nejaka kultura stolovania. Ved nik neziada vecernu robu ci oblek.
A preco to nedate? Si neviete obliect zupan? Ci, v com je problem?. Pozri video, ak nevies, ako sa oblieka
Na deke si dajte lepenaky a mozete aj v mokrych plavkach jest🤷♀️
no nemusite ma tu hejtovat….nechcem ist na jeden den s batozinou ako na tyzden. Mam 4 deti chalanov, ktori su non stop vo vode, teda nie su ani minutu suchy.A nosime iba uteraky, zupany nedrzime. Tak preto! Kultura jedenia je fajn ale momentalne nie som v tom stave. Pytala som sa ci niekto pozna aj inu alternativu typu donaska, alebo ci sa ds nieco kupit aj mimo restauracie
no nemusite ma tu hejtovat….nechcem ist na jeden den s batozinou ako na tyzden. Mam 4 deti chalanov, ktori su non stop vo vode, teda nie su ani minutu suchy.A nosime iba uteraky, zupany nedrzime. Tak preto! Kultura jedenia je fajn ale momentalne nie som v tom stave. Pytala som sa ci niekto pozna aj inu alternativu typu donaska, alebo ci sa ds nieco kupit aj mimo restauracie
@alan1234 to vazne je problem chalanom natiahnut suche plavky a tricko v ktorom tam prisli?
Ze logicky im nemusi tiect voda z plaviek na podlahu v restike nepochopia? Doma by si ich tak do kuchyne pustila?
Ale ak hy sa jeden smykol na mokrej podlahe uz by bol park vinny.

Prečo je problém župan? My chodíme vždy do tej reštaurácie. Mužovmu synovi sme pred rokmi vysvetlili, že na boso v mokrých plavkách nepôjdeme, pretože existuje niečo ako kultúra jedenia. Nevidím dôvod, prečo neviesť deti k tomu, že do reštautácie nepôjdu ako ľudia z jaskyne.