icon

Kde sa kúpať s 9 mesačným bábom v lete?

6. júl 2025

Zdravim, máme 9 mesačné bábo , viem že ľudia bežne chodia k moru aj s menšími deťmi na dovolenky a kúpu sa lebo v mori môžu , ale nám to tento rok nevychádza ísť k moru , lenže chceli by sme sa ísť aspoň niekam kúpať , predsa len celé leto nebyť ani len v bazéne by mi bolo smutno , jasne že sa s mužom chceme ísť niekam okúpať tak teda otázka znie , môže ísť 9 mesačné niekam sa kúpať na kúpalisko ? Detsky bazen alebo napríklad v Bešeňovej je taký vlnový bazen keby bola na rukách s mužom , alebo v kolese v hoci akom bazéne , môže to byť?

jesenzima
6. júl 2025

My sme chodili normálne na kúpalisko, alebo k jazeru s deckami od 6 mesiacov ... Iba do plytkej vody

lucia13022023
6. júl 2025

Muž bol minule so synom a vravel, že na kúpalisku bolo strašne veľa malých bábätiek a deti (do 1r), niektoré v bazéne, niektoré mali vlastný bazénik a v ňom obyč vodu.

kataina
6. júl 2025

ja by som nešla nikam k vode, dieťaťu to chýbať nebude a vy to hádam jeden rok vydržíte bez kupania. Vychutnajte si prechádzky po lese. Ani nevieš čo riskuješ pre take male babo. Nepotrebuje to dieťa, iba ty.

janinah
6. júl 2025

Tie tisice s prepacenim zadkov čo sa v bazene premachajú,tie desiatky ci stovky dospelych nôh co sa vymáčaju v detskych bazenoch ...brrrr,ani omylom by som tam dieťa nenamočila

januska12323
6. júl 2025

Choďte na kúpalisko, zoberte malý bazénik tam dáte dieťa a vy sa vystriedate vo vode.

michaelam2
6. júl 2025
@januska12323

Choďte na kúpalisko, zoberte malý bazénik tam dáte dieťa a vy sa vystriedate vo vode.

@januska12323 asi sprosta otazka ale odkial davate vodu do tych malych bazenikov? Zo sprch vo vnutri ci ako? 😀 lebo v tych vonkajsich je hrozne studena voda

januska12323
6. júl 2025
@michaelam2

@januska12323 asi sprosta otazka ale odkial davate vodu do tych malych bazenikov? Zo sprch vo vnutri ci ako? 😀 lebo v tych vonkajsich je hrozne studena voda

@michaelam2 ešte som to nerobila ale asi by som zobrala zvonku, v malom bazéne sa tých pár litrov ohreje rýchlo.

lienka.7
6. júl 2025

@autorka s takým malým akurát tak vo vani

kikusenka1
6. júl 2025

Doma na balkone mal bazénik napusteny

bobrina1
6. júl 2025

Presne tak, maly bazenik, ale osobne by som isla k jazeru, len teda, asi na sk jazerach nebude sprcha🤷‍♀️

cukroska
6. júl 2025

A niekde blízko vo vašom okolí nie su žiadne kúpaliská ?My sme boli v Bešeňovej vlani a hlava na hlave Ja by som s takým malým nešla do tých veľkých. Skôr možno kde je menej ľudí. Chodili sme úplne od mala, ale skôr kvôli staršiemu a malý sa zvykol čľapkať v malom bazéne a ked mal rok sme boli pri mori a brala som mu malý bazén z domu a väčšinou sa tam čĺapkal pod slnečníkom v chládku. Alebo zabával s hračkami na pláži.
No my sme najradšej chodili do Štúrova ale páčil sa nám sj Veľký Meder.Podhájska nie až tak, lebo to bolo tak zle tie detské hore a pre dospelých dole. A voda buď ľadová,alebo veľmi horúca. Ale areál,jedlo super a pekné je to kúpalisko .

oblecenie99
6. júl 2025

No nemám na to žalúdok ani s 5,5 ročným. Naši s nami chodili, tak ma aj mrzí, že náš syn zrejme nepôjde (máme aj trojmesačnú, tak tento rok letnú dovolenku vynecháme), ale ako sme boli pred dvoma rokmi na jednom maďarskom kúpalisku a ja som videla tú vyslovene že riňavú vodu (už ozaj že viditeľné aj voľným okom), dvíhal sa mi žalúdok a aj ma presla chuť na ďalšie roky. Mal 8 mesiacov, keď sme s ním boli na prvej "dovolenke", odbehli sme vtedy na pár dní len na Šíravu (bolo to blízko, bol Covid, tak aspoň zmena prostredia), už koncom leta, do tej vody sme ho pochopiteľne nedávali, ani do bazénov, ani v Thermalparkum Koncom leta už bolo fajn počasie, tak sme s ním pochodili popri vode a v okolí milión km v kočíku, alebo sa hral pred chatou v nafukovacom bazéne, ale do verejného som ho nedávala v Tom veku.