icon

Kde stanovať s deťmi na 1 až 2 noci?

dominiknoemi
16. aug 2024

Ahojte, nikdy sme nestanovali a dcérka by velmi chcela ísť niekam stanovat, jasne ze voľne sa bojím rozložiť niekde stan, uz dlhšie pozerám kempy a uz fakt neviem, poraďte nieco fajn, skôr tak v prírode lesnej,nie pri nejakom kúpalisku,nádrži. Sme z Trenčína tak do 2hod ideálne.. najradšej by som v Terchovej ale bojím sa medveďov 🙈.
dakujem

Strana
z2
ibrunova
16. aug 2024

Borová Sihoť, Villa Betulla

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
7miriam77
16. aug 2024

My sme boli viackrát aj s dcérkou stanovať na Nitrianskom Rudne a vždy bolo super

dominiknoemi
autor
16. aug 2024

@monsterablue taku možnosť nemáme,veru by to bolo naj 👍
@ibrunova dakujem ta Borova Sihoť vyzerá super 👍

dominiknoemi
autor
16. aug 2024

@7miriam77 dakujem popozeram 👍

wade
16. aug 2024

Ak na jednu noc tak možno Camping Pacho. Boli sme tam na pár dni s kamošmi. Fajn komfortný resort aj s aktivitami pre deti (bazén, trampolíny, ihrisko).

3princezne
16. aug 2024

Rybniky opatovce, ale neviem, ci sa tam da kupat, no odporucali mi to s detmi, ze maju to tam super. Inak mna osobne laka ATC Trusalova, nie je to ani daleko od Villa Betula, kde sa da zaplatiti celodenny vstup. Ta Villa betula je fantasticka, tam sme boli, odporucam.

sfinks
Autor odpoveď zmazal
lakebabe
16. aug 2024

@dominiknoemi v Banskej Štiavnici pri jazere je kemp bolo tam dosť ľudí s detmi

snowflakenel
16. aug 2024

Kemp v terchovej.

btus
16. aug 2024

@dominiknoemi pri Terchovej je kemp Belá. Tam sa medveďov báť netreba. 🙂

lucik194
16. aug 2024

Borova Sihoť je to iste ako kempy vo Vavrisove, 🐻🐻🐻 a vela.....
kemp je to v pohode, akuratne prejdes cez lávku a si u medveďov ......

babulkomale
17. aug 2024

@ibrunova vo Villa Betula nepohodlne spanie tolko co inde luxusne. Asi padli na hlavu s tými cenami.

mama_ma_filipa
18. aug 2024

@dominiknoemi kam ste nakoniec šli? My sme sa tiež vybrali prvýkrát. Máme podobnú situáciu. Akurát sme v kempe, ale, žiaľ, chceme sa presunúť niekam mimo kempu, keďže ľudia tu hučali do rána. Máte nejaký tip?

3princezne
18. aug 2024

@mama_ma_filipa pozri na facebooku tam su rozne kempovacie grupy, napriklad kempovanie s detmi. Dost casto presne preberaju, kde ist a kde nie kvoli nocnemu kludu. Napriklad len co viem, dost dodrziavaju nocny klud v Pullmane v Piestanoch, tam sme boli. Ale urcite najdes aj ine tipy v skupine

lilke
18. aug 2024

@mama_ma_filipa kolegyňa každý rok kempuju, tento rok boli pri Brezne Sedliacky dvor, nadšená ona i deti.

1mata
18. aug 2024

@7miriam77 tam je teraz nevyhovujca voda, ak by sa chceli aj kupat.

zafir01
18. aug 2024

@dominiknoemi nová duchonka , pulman Piešťany , .tam chceme ísť my pozrieť a obe mdju vysoké hodnotenia a nízke ceny .
A minulý rok sme boli vo fridku mistku pri nádrži .čo máš z TN tiež do 2 hod , my sme šli Z pb s 1 ročným 6 a 12 ročnými . Veľké ihrisko , vnútorný aquapark v areáli , reštaurácie ,večerné premietanie kina , čisté wc ,kuchynka nová , malo to fajn rodinnú atmosféru . Česť majú kempy má omnoho lepšej úrovni . Prípadne kemp Merkur v cz

zuzanockamt
18. aug 2024

@dominiknoemi Domaša - Tíšava - teplá voda a super pláž, Nitrianske Rudno (no tam je kúpanie o ničom), Kurinec - Rimavská Sobota 👍 - bazény aj vodná nádrž, Vincov les - Sládkovičovo - bazény aj vodná nádrž.

zorkahorka
20. aug 2024

Ja sice nadsenec kempu nie som, ale vraj margita a besna je super

sfinks
20. aug 2024

@zuzanockamt a citali ste co pisala pani ? neche ziadnu vodnu plochu a neche ziadne kupalisko a vy tu date napad, kde moze stravit pri vode cas ...

canany
20. aug 2024

@sfinks prepacte, ale ja na tom nevidim nic zle, pripla som sa sem kvoli inspiracii a do buducna je to fajn, ze tu bude doporucene aj mimo vody aj pri vode a autorka si moze vybrat co chce.

beronsche
20. aug 2024

@dominiknoemi kemping Belá. https://www.campingbela.eu/
Je to tam fajn, do Terchovej na skok.
Myslím, že relatívne blízko Trenčína je aj kemping lazy.
https://www.minicamping.eu/

Ešte mi napadlo, keď ste nikdy nestanovali, vieš, čo to obnáša? Za výstroj dáš dosť peňazí a ani samotné kempovanie nie je až také lacné.. ale áno, atmosféru to má. 😊

canany
20. aug 2024

@beronsche mozem sa spytat, lebo ja nemam ziadne skusenosti. Nestacilo by na uvod kupit stan plus nieco nafukovacie na spanie a spacak? Ja som mala taku predstavu, ze prespat v stane a cez den behat po okoli a tam sa aj prestravovat, cize nevarit, ci to mam prilis ruzove predstavy a pri detoch je to nerealne?
Lebo co som.pozerala ubytka, tak nehorazne ceny na to, ze tam len prespim a mam k dispozicii wc/kupelnu na izbe a kuchynku niekde.

zuzanockamt
20. aug 2024

@sfinks To som prehliadla. Hlboko sa ospravedlňujem 🫢

beronsche
20. aug 2024

@canany ale samozrejme, že stačilo.. tie ďalšie serepeticky, ako kempingove stolicky, stôl, prístrešok pred stan atď. atď, to je už len na zvýšenie komfortu.
Podľa mňa je taký ten základ stan, nafukovačky, spacáky, pumpa a autochladnicka. 🙂

dominiknoemi
autor
20. aug 2024

Dakujem všetkým za všetky tipy - aj pri vode do budúcna 👍, pojdeme teraz v sobotu asi do tej Terchovej, stan práveže mame nový uz niekoľko rokov 🙈dnes muz išiel nakúpiť take tie nafukovacie podložky a spacáky mame, tak hádam prežijeme noc až dve 😁

dominiknoemi
autor
20. aug 2024

@mama_ma_filipa a v ktorom ste boli campe kde bol ten hluk? My tento víkend mame plan 👍

Strana
z2