icon

Mám týždeň dovolenky a budem znova len doma

26. aug 2025

Ahojte, celý rok robím, bez dovolenky. Konečne som si vybrala tento týždeň dovolenku, lebo to v práci ako tak išlo a môj muž nič. Včera mu hovorím poďme do kina aspoň, nechce sa mi. Dnes mu hovorím, poďme niekam na výlet spolu, že ho bolí brucho a treba ísť do obchodu. A zajtra kam pôjdeme? Aspoň do útulku venčiť psíky? Že tam nie sú pekné psy. Tak ja teda neviem :/

autor
26. aug 2025
@earlgrey

Takže ste manželia a pán manžel si sám perie a aj sám varí...ok...pohoda...a operie aj tebe a navarí aj tebe? keď už to robí pre seba? alebo každý to robí sám pre seba?

@earlgrey pán manžel vie rovnako navariť ako ja, a rovnako dať do pračky a sušičky veci ako ja.. Dokonca aj žehliť vie. Čiže nemáme rozdelené domáce práce, že žena varí, perie, žehlí a muž zarába. Prinášam do rozpočtu takmer identickú sumu peňazí. Keď mám čas, varím ja, keď má on, varí on. A niekedy spolu, ale veľa krát do týždňa sa stravujeme mimo domu. Sme rovnocenné jednotky.

mimaapeto
26. aug 2025

nie je len unavený že si fakt potrebuje "LEN" oddýchnuť? môj muž tiež teraz plánoval na predĺžený víkend výlet a som mu pekne povedala že ja si proste potrebujem oddýchnuť a plus pripraviť sa na nový školský rok... cítim že som unavená výlety sme cez leto mali... dcéra je už tiež aj unavená mala veľa táborov aby sme leto zvládli... takže pekne sme si povedali že ako sa cítime a akceptujeme to ... on napokon že dobre pôjde s niečím pomôcť kamarátovi čo už dlhšie odkladal lebo nemal nato čas... je to len o komunikácií ...

ivanakal
26. aug 2025

Byt tebou, uz mam zajednanu dovolenku niekde, alebo poznavacku - Londyn, Rim, hocikde. Ved nemas obmedzenia, alebo dovody preco nemozes. On nechce - tak nejdete? A co tak to urobit tak, ze ty chces - tak ides. Co ti v tom brani? Stale sa niekomu prisposobovat? Ked sa jemu nechce, tak chod sama. Taky problem?

earlgrey
26. aug 2025
@anonym_autor

@earlgrey pán manžel vie rovnako navariť ako ja, a rovnako dať do pračky a sušičky veci ako ja.. Dokonca aj žehliť vie. Čiže nemáme rozdelené domáce práce, že žena varí, perie, žehlí a muž zarába. Prinášam do rozpočtu takmer identickú sumu peňazí. Keď mám čas, varím ja, keď má on, varí on. A niekedy spolu, ale veľa krát do týždňa sa stravujeme mimo domu. Sme rovnocenné jednotky.

@anonym_autor Dobre, tak to má byť...ja len, že si písala, že si sám vyperie a sám si navarí 😁 to ma zmiatlo...

anonym_5c5f57
26. aug 2025

@anonym_autor Ja ti verím, že je to deprimujúce a že si z toho smutná. Veľa možností ale nemáš. Buď si povieš, že čo už a budeš do konca života sedieť zavretá doma alebo si povieš, že život je len jeden a odhodláš sa zakúpiť si nejaký pobyt a vyraziť aj sama, myslím tým organizovaný zájazd cez cestovku. Dnes už nie je nič nezvyčajné ak cestuje sama osoba. Kľudne najprv víkendový wellnes, alebo nejakú poznávačku, nemusíš hneď cestovať k moru. Rôzne kluby robia aj zájazdy, kde chodia samé ženy (z fitka, tanečnej a pod.). Chápem, že by si najradšej išla s manželom ale možno ho to nakopne keď mu budeš ukazovať fotky kde si bola a na ďalší krát pôjdete už spolu. Ak nie, tak je to na tebe, ako chceš zvyšok života stráviť. Len aby si potom neľutovala, že keď si mala možnosť a bola zdravá, že si nikam nešla.

tenerifka
26. aug 2025

@anonym_autor uz si isla niekedy niekam na tyzdeñ sama? Mozno prave to, ked uvidi, ze nemas problem ist bez neho a este si to perfektne uzijes, ho nakopne....

anonym_901248
26. aug 2025

Nečítam komentáre…prosím ťa, kopni ho do riti a radšej si užívaj dni sama alebo si nájdi niekoho schopného. To je čo sa úbohého trkvasa? Ty máš s ním nejakú zmluvu alebo čo ťa pri ňom drží? Vykopala by som ho aj s jeho zdutym znudeným ksichtom do vedľajšej dediny. Nič nevymyslí, nič neurobí, nič sa mu nechce..:mohla by som ho vieš čo. Spamätaj sa prosím ťa a otoč sa z kratšej cesty.

janinah
26. aug 2025

Baby,nechajte tak...v diskusii po autorkinej obhajobe sa z pana vyklul aktivny clovek,ktorému len prave tento týždeň sa akosi nic nechce....

bagerka
26. aug 2025

@anonym_autor v Nemecku už aj na toto existuje appka

ahhola
26. aug 2025

Tak nech ta zoberie na ryby, to by ti preslo, nie? Ked by sa nadchol, stihnete aj Norsko otocit🐟🐟🐟alebo vylet na pohotovost. Preco ho boli brucho, teba to nevyrusuje? ❓

zmrzlinka2021
26. aug 2025
@anonym_7beda6

@anonym_autor a ty si nesvojprávna že neveis ist robiť niečo sama? 😀

@anonym_7beda6

Manžel je najdôležitejšia osoba v živote ženy a je prirodzene tráviť s ním čas, dovolenku, budovať s ním vzťah. To nie je spolubývajúci, ale partner

anonym_7beda6
26. aug 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_7beda6

Manžel je najdôležitejšia osoba v živote ženy a je prirodzene tráviť s ním čas, dovolenku, budovať s ním vzťah. To nie je spolubývajúci, ale partner

@zmrzlinka2021 ano je, ale nebudem jo nútiť do niecoho keď nechce. A bolo písané vyššie “v diskusii po autorkinej obhajobe sa z pana vyklul aktivny clovek,ktorému len prave tento týždeň sa akosi nic nechce..”

autor
26. aug 2025
@anonym_7beda6

@zmrzlinka2021 ano je, ale nebudem jo nútiť do niecoho keď nechce. A bolo písané vyššie “v diskusii po autorkinej obhajobe sa z pana vyklul aktivny clovek,ktorému len prave tento týždeň sa akosi nic nechce..”

@anonym_7beda6 áno, nechce sa mu do spoločných vecí so mnou, najbližšie budem mať dovolenku na Vianoce, tešila som sa, že niekde pôjdeme. Idem sama. Dnes som bola sama celý deň, zajtra zase. Keď sa ide na ryby, chce sa mu. Keď sa ide s chlapmi hrať futbal, chce sa mu, keď sa ide na futbalový zápas, chce sa mu, keď ide na golf, chce sa mu. Ale keď treba tráviť čas s manželkou, skutek utek.

earlgrey
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_7beda6 áno, nechce sa mu do spoločných vecí so mnou, najbližšie budem mať dovolenku na Vianoce, tešila som sa, že niekde pôjdeme. Idem sama. Dnes som bola sama celý deň, zajtra zase. Keď sa ide na ryby, chce sa mu. Keď sa ide s chlapmi hrať futbal, chce sa mu, keď sa ide na futbalový zápas, chce sa mu, keď ide na golf, chce sa mu. Ale keď treba tráviť čas s manželkou, skutek utek.

@anonym_autor Zaujímavé, tak potom ho to nebaví s tebou. Možno sa pri tebe nudí, nevie odviazať. Nepremýšľala si nad tým, že to bude tebou? že s tebou nechce tráviť čas?

zuzubb007
26. aug 2025

Jednoduché nechce s tebou tráviť čas, zvážila by som naco ti je taky chlap a druhá možnosť sa mi tiež pozdáva, že má bokovku

autor
26. aug 2025
@zuzubb007

Jednoduché nechce s tebou tráviť čas, zvážila by som naco ti je taky chlap a druhá možnosť sa mi tiež pozdáva, že má bokovku

@earlgrey ale chce so mnou tráviť čas, doma, v reštaurácii, na káve, na prechádzke, nie na výlete. Dnes mi vravel, že iba by ma zdržoval....
@zuzubb007 to by som chcela vidieť, kedy by mal na ňu čas a čo by s ňou robil 😂

anonym_7beda6
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a čo ti bráni ist s ním? Na ryby, hrať golf, alebo aj na ten futbalový zápas. Môj muž je živnostník a ja pracujem na HO. Niekedy sa vidíme tak 2x za týždeň, večer. Ale deň si viem zariadiť sama a nepotrebujem byť na niekom ako cecok.

earlgrey
26. aug 2025
@anonym_autor

@earlgrey ale chce so mnou tráviť čas, doma, v reštaurácii, na káve, na prechádzke, nie na výlete. Dnes mi vravel, že iba by ma zdržoval....

@anonym_autor no tak potom neviem, čo riešiš..máte super manželstvo 🤷‍♀️

zuzubb007
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor počas pracovnej doby, poznám takych, ale nevravím, len je to čudné teda, že nič nechce a podozrive

autor
26. aug 2025
@zuzubb007

@anonym_autor počas pracovnej doby, poznám takych, ale nevravím, len je to čudné teda, že nič nechce a podozrive

@zuzubb007 ved pracuje z domu, tak kde by s nou bol pocas pracovnej doby. A co by s nou robil prosim ta? Toto by som chcela vediet.

anonym_55a020
26. aug 2025
@anonym_autor

@zuzubb007 ved pracuje z domu, tak kde by s nou bol pocas pracovnej doby. A co by s nou robil prosim ta? Toto by som chcela vediet.

@anonym_autor
Len ho nepodcenuj, ze co by s nou robil😁aj minule tu jedna pisala, ma zaujem o muzov 70+, hornu hranicu nema a ona 40, to len tak medzi recou aby si nebola prekvapena ak by mal inu. 😉

autor
26. aug 2025
@anonym_55a020

@anonym_autor
Len ho nepodcenuj, ze co by s nou robil😁aj minule tu jedna pisala, ma zaujem o muzov 70+, hornu hranicu nema a ona 40, to len tak medzi recou aby si nebola prekvapena ak by mal inu. 😉

@anonym_55a020 tak takto, ak by zazrakom prestal mat problem, ktory ma od 50tky, tak by to aj potesilo 🙂.

anonym_925ce1
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_55a020 tak takto, ak by zazrakom prestal mat problem, ktory ma od 50tky, tak by to aj potesilo 🙂.

@anonym_autor Čudovala by si sa milá autorka, takým mužom, čo majú problém s postavením pohlavného údu, takým stačí aj vykonávanie orálu partnerke, cuckanie bradaviek, oblízovanie tela, dotyky a takí šuhaji postarší, aj 70 roční, tí idú po mladých ako po údenom 😉 a ešte keď dobre zaplatia za to, že sa len pohrajú s pindulkou, tak nie je o čom. Mám takých "zákazníkov".

autor
26. aug 2025
@anonym_925ce1

@anonym_autor Čudovala by si sa milá autorka, takým mužom, čo majú problém s postavením pohlavného údu, takým stačí aj vykonávanie orálu partnerke, cuckanie bradaviek, oblízovanie tela, dotyky a takí šuhaji postarší, aj 70 roční, tí idú po mladých ako po údenom 😉 a ešte keď dobre zaplatia za to, že sa len pohrajú s pindulkou, tak nie je o čom. Mám takých "zákazníkov".

@anonym_925ce1 tak to by som bola veľmi prekvapená, keďže robí z domu, kedy by to stíhal chlapec.

anonym_55a020
26. aug 2025

@anonym_autor
Precitaj si tu diskusie , nie raz zeny pisali, nie, ten ich by nikdy nepodviedol, nieje taky, nikde nechodi , robi z domu atd. a predsa, naraz zistili , ze 1-2 roky to tahaju paralelne aj inde.Ja len, ze treba aj tuto moznost zvazit, nikdy sa neda na 100% druhemu verit.Nikto ti nechce zle.

anonym_925ce1
26. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_925ce1 tak to by som bola veľmi prekvapená, keďže robí z domu, kedy by to stíhal chlapec.

@anonym_autor A ty si celý čas s ním doma? Ja bežne chodím ku "zákazníkom" aj domov, trocha ich obšťasniť.

anonym_55a020
26. aug 2025
@anonym_925ce1

@anonym_autor A ty si celý čas s ním doma? Ja bežne chodím ku "zákazníkom" aj domov, trocha ich obšťasniť.

@anonym_925ce1
Pani si tu muza neskutocne obhajuje , este aby nebola prekvapena, ako dokazu byt aj stari chlapici vynaliezaví .To, ze nieco nefunguje pri nej, neznamena, ze to tak bude i pri druhej, vela z nich aj skusa, ci to bude aj pri druhej tak, a aj keby su rozne ine moznosti kde si pridu na svoje.

mkiss
27. aug 2025
@anonym_autor

@janinah ale ved mi uz sme spolocne stari. Ja mam 58 rokov a on ma 65. 🙂

@anonym_autor a kolko ste spolu.Ono tie spoločne výlety,prechádzky,kino,obed, treba nenapadne robit aj počas roka, nema návyky a zrazu chces po ňom tyzden aby s tebou chodil

margotka17
27. aug 2025

@anonym_autor ja by som nebola doma, vzala by som si pobyt v kúpeľoch, bazén, masáž, vírivka, perlickovy kúpeľ...večer prechádzka po okolí a muž teda nech sedí doma ako píšeš. No môj chce ísť všade so mnou, keby že poviem, že idem bez neho, možno by sa aj urazil.

simcas75
27. aug 2025
@anonym_901248

Nečítam komentáre…prosím ťa, kopni ho do riti a radšej si užívaj dni sama alebo si nájdi niekoho schopného. To je čo sa úbohého trkvasa? Ty máš s ním nejakú zmluvu alebo čo ťa pri ňom drží? Vykopala by som ho aj s jeho zdutym znudeným ksichtom do vedľajšej dediny. Nič nevymyslí, nič neurobí, nič sa mu nechce..:mohla by som ho vieš čo. Spamätaj sa prosím ťa a otoč sa z kratšej cesty.

@anonym_901248 😅😅😅 no vidno, že nečítaš. Ale aspoň to čo píše autorka by si mohla....