icon

Najhoršie kúpaliská na Slovensku

petush21
11. jún 2025

Ahojte, boli ste už na Slovensku na kúpalisku, kde ste si povedali, že už nikdy viac? Ktorým sa radšej vyhnúť?

Strana
z2
stvura
12. jún 2025
@zuzu11166

@stvurapresne!! Ja tiez toto kupalisko neznasam a to ho aj vynovili,snazia sa,ale za mna otrasne.nedodam k tomu nic viac-vsetko si totiz uz napisala a suhlasim s tym

@zuzu11166 vies naco sme zabudli este? na tobogan...akoze kedy ho uz racia zrekonstruovat? udavaju ho v brozurkach ako super atrakciu - na foto vyzera ako novy, no hrka, farba sa supe, otras...dcera si tam minule plavky natrhla... ja s mojou vyssou hmotnostou by som tam ani niesla a ked vyidim ako tam ti 100 kilovy nasinci idu a cele sa to trasie zhora az po spodok mam strach.

simca06022011
12. jún 2025

za mna v lete, vsetky velke = napr aj sturovo.. ako aky efekt z kupaliska ked je tam hlava na hlave? rovnako aquaparky... za mna uz len ten vzduch tam je humus. Ideme radsej na prirodne a popravde aj zapadnute kupaliska s menej ludmi a menej atrakciami mi pridu super.
A naj su za mna kupaliska v madarsku, okrem ineho mavaju plavecky bazen riadny, kde je zakaz prechadzat sa a blokovat drahy, cize clovek si vie aj zaplavat, co inde nie je mozjne. Posledne na kovacovej, par metrov sa nedalo plavat. neustale skupinky kvakajucich sa tam prechadzali a to sa nedalo nic. Osobne chodime k vode plavat :D
Ale je to vsetko o preferenciach... no.. kazdemu sa ine paci. Ja napr nie som fanusik teplych vod a uz vobec sa nebudem rozmacat v horucej vode kde kdekto s kadecim a neumyty vysedava.. stacilo mi par zazitkov ako si tam kozu dochodcovia osupovali do vody atd :DDD

simca06022011
12. jún 2025

a inak toalety, to nechapem proste ako niekto moze byt take prasa... a zenske fakt casto vyzeraju kade tade otrasne, ci kupaliska, ale aj pumpy napr. na tych tahoch na dovolenky... Ci to aj doma tak robia zeny neviem.. o toaletakoch po zemi, spine vsade,nesplachnute ani nehovorim. Ale voda okolo zachodov je humus.
A kedze to vyzera takto, tak si predstavte kam chodia cikat take, co tam nechcu ani vojst... ano presne tam kde si myslite ( a to viem, mam rodinu prislusnicku co to aj propaguje, kto by na spinave wc chodil, ked moze inde... a mne je jasne, ze nie je jedina)

iwesska
23. jún 2025
@jankasamulko

Ja urcite Besenova, nechapem ten osial okolo nej. Predrazene, stiesnene, napriek tomu sme sa nesli najst, dva bufety, hlava na hlave, minimum tiena. Za mna najhorsie kupko ake som kedy navstivila. Mala som vysoke ocakavania pred návštevou. Viac ma tam nikto nedostane.

@jankasamulko Presne zdielam tvoje pocity. Isli sme tam len kvoli detom ked sme byvali nedaleko,ale za tu cenu to nestoji. A obdivujem ludi,co sa tam dokazu v areali zatvorit na tyzden. Este sa aj burka spustila,vsetko sa to nahrnulo do vnutra a tam bud vsetci naskakali do 1 bazena s toboganom,kde sa dalo uz len stat,kolko tam bolo ludi,alebo sedeli kade tade po zemi,kedze je tam malo lehatiek a miest na sedenie.

iwesska
23. jún 2025

Za mna este Aquapark Senec. Male,predrazene a vecne maju problem s kvalitou vody.

Strana
z2