icon

Nebezpečenstvo nákazy v jazerách na Záhorí

14. jún 2025

https://www.topky.sk/cl/10/3067943/Poplach-na-j...

skor nez nakazenie sa v bazene by som riesila nakazenie sa v jazere, pisu ze zahorie. tam tie vody asi moc kontrolovane nie su.

davajte si pozor na jazera. pochybujem ze tymto sa nakazil v bazene, jedine ze nepridali dostatok chloru...

autor
14. jún 2025

a chlapec je zo zahoria
ini ludia zatial nakazeni neboli
takze skor jazero na zahori si myslim

kikusenka1
14. jún 2025

Parazit žije v teplej vode a pochybujem ze jazera sú teraz teplé... a keďže už viackrát menili bazéne vodu tak vzorky im už nepomôžu

anna777115
14. jún 2025

My, chodíme, každý rok do Štúrova a stále si niečo donesiem. Jeden rok grcačky, hnačky, jeden rok herpeticku angínu. Predvlani tažšku infekciu uši a to nám potvrdil aj lekár na urgentne, že to má z Vadašu, lebo veľa detí to malo, čo sa tam bolo kúpať. Je tam super, ale proste, na tú kapacitu ľudí, ktorá sa tam premelie tá chémia nestačí.

kikusenka1
14. jún 2025
@anna777115

My, chodíme, každý rok do Štúrova a stále si niečo donesiem. Jeden rok grcačky, hnačky, jeden rok herpeticku angínu. Predvlani tažšku infekciu uši a to nám potvrdil aj lekár na urgentne, že to má z Vadašu, lebo veľa detí to malo, čo sa tam bolo kúpať. Je tam super, ale proste, na tú kapacitu ľudí, ktorá sa tam premelie tá chémia nestačí.

@anna777115 teplú vodu baktérie a parazity milujú . Ja som tiež ako dieťa mala problém s ušami a vracala som z termálneho kúpaliska. Potom sme tam prestali chodiť a už mi viac v lete nič nebolo

basska_b
14. jún 2025

Ale ved pisu , ze dari sa mu v teplych vodach, preco by sa mal kupat v jazere na Zahori? Tam je voda isto este studena

belllinka
15. jún 2025

Preco myslis, ze to bolo skor z jazera? A preco si myslis, ze na Zahori sa jazera nekontroluju?

autor
15. jún 2025
@anna777115

@belllinka myslis ze hej? mne to skor pride ako take rybniky. ale ok nehadam sa tieto menavky zvyknu skor byt v jazerach nez v bazenoch kde sa pridava chlor, a chlapec je zo zahoria ...
@anna777115 tak tepla voda nie je ziadne terno, ja sa vlastne cudujem ze ludia dobrovolne chodia v teple do teplej vody, ja milujem 24st

autor
15. jún 2025
@kikusenka1

Parazit žije v teplej vode a pochybujem ze jazera sú teraz teplé... a keďže už viackrát menili bazéne vodu tak vzorky im už nepomôžu

@kikusenka1 to mas pravdu.

sergejegres
17. jún 2025

Tiez chodime do Štúrova kazdy rok, minuly rok sme tam boli v juli , koncom mesiaca ma chytili kŕce, triaska ,mala som otravu krvi. Lezala som na ARE 9 dni, na internom dalsich par dní, podla lekarov som mala v tele zapal po navsteve kupaliska z teplej vody.

kikusenka1
17. jún 2025

Zomrel ten chlapček 😟

autor
17. jún 2025
@sergejegres

Tiez chodime do Štúrova kazdy rok, minuly rok sme tam boli v juli , koncom mesiaca ma chytili kŕce, triaska ,mala som otravu krvi. Lezala som na ARE 9 dni, na internom dalsich par dní, podla lekarov som mala v tele zapal po navsteve kupaliska z teplej vody.

@sergejegres tie teple vody nie su ziadna vyhra. bakterie miluju teplo. ludia dobrovolne riskuju.

autor
17. jún 2025
@kikusenka1

Zomrel ten chlapček 😟

@kikusenka1 strasne :(

belllinka
17. jún 2025

áno, jazerá na Záhorí sa kontrolujú tak isto, ako jazerá v iných krajoch 🙄

cukroska
18. jún 2025
@sergejegres

@sergejegres To sú tie výnimky...