icon

Nemôžeme si dovoliť kúpaliská

29. jún 2025

Ste tu takí čo si nemôžete dovoliť v lete kúpaliska ? Hlavne čo máte viac detí ako to riešite? Kam chodíte cez leto

Strana
z4
kristinka92
29. jún 2025

Veď chodte na jazerá..Jedlo zoberte z domu

marianarem
29. jún 2025

Tak my si sice mozeme dovolit kupalisko, ale nemam ich velmi rada, davam prednost prirodnej vode. My mame nedaleko jazero, kde sa nevybera vstupne, je tam aj malo ludi, cista voda, takze chodime tam. Nemate v okoli nic take?

stellarstar
29. jún 2025

O jazere ste nepočuli?

benit
29. jún 2025

Ja kupaliska nemusim. Ked boli deti male kupili sme im bazen a radsej som vydrzala plny dom kamosov. Teraz nam staci virivka.

lucia13022023
29. jún 2025

Jazero je 100x lepšie ako kupalisko. Natrite chleby, veľa veľa vody, klobúk na hlave a ideš. Ja to mam oveľa radšej ako preplnené kúpaliska

jaga18
29. jún 2025

Minulý rok som si preratala, koľko by ma vyšlo tu naše dedinské kúpalisko na týždeň so všetkými deťmi, keby tam aj obedujeme, dáme zrmzku, kávu, zaplatím smykalky... O nič viac nás nevyšiel pobyt v Piešťanoch s All incI po odrátaní rekreačného príspevku. Tam boli tiež od rána do večera v bazénoch, akurát bez toboganov.🤷🏻‍♀️

pbra40
29. jún 2025

Mate dom ci byt? Nevyriesil by to bazen? My sme kupili za 100eur, priemer skoro 4 metre a vycvachtaju sa tam 4 deti uplne v pohode. Zabava na cele leto

diewcatqoo
29. jún 2025

Ehm, na kupalisku som bola naposledy tusim pred 15 rokmi 🙂

som_realistka
29. jún 2025

My chodíme na jazero, platí sa iba celodenne parkov e, par eur, je tam bufet, ale baby majú radšej keď im na balím ovocie a zeleninu do chladiacej tašky, sem tam si tam dajú zmrzku.

sense
29. jún 2025

K jazeru, k rieke, k potoku

zuzanockamt
29. jún 2025

Spomínate tu všetky jazerá. Ja by som napr. od nás cestovala k jazeru cca 1,5 -2 hodiny. A ľudí je tam kus na kuse.

petracandle
29. jún 2025
@sense

K jazeru, k rieke, k potoku

@sense k rieke?? Kto by normálny by dovolil, aby sa mu decko kúpalo v rieke 😃

liusa82
29. jún 2025

no ani sa nečudujem tie vstupné sú niekde až horobilné .Tiež tam nechodíme takže sa ani nezaujimám o toto.Ale my nemáme ani deti takže čo by sme tam robili.A tie ceny len tak zbežne som klikla na kdejaku Tatralandiu alebo iné aquaparky a somariny a skoro som odpadla😲 to tolko výdavkov nemám ani s našim bazenom na celú sezonu na zahrade čo oni tam pýtaju.A keby tam mám byť často tak zbohom rodina.Aj za mňa ak už tak jazerá.Ved ked si zoberieš kupko hlava na hlave plus tie ceny jasné že je to nadhodnotené len aby zarobili.To si radšej za tie ceny kúpim dačo pre seba trvalejšie alebo do domu,pre potešenie svoje atd a nie vyhodené peniaze za jeden vstup na kupku kde je to aj tak len hlava na hlave a figu by som si tam oddýchla

o__o
29. jún 2025
@petracandle

@sense k rieke?? Kto by normálny by dovolil, aby sa mu decko kúpalo v rieke 😃

@petracandle my chodime k vahu a kupu sa tu aj deti 🙂

zuzanockamt
29. jún 2025

Mňa kúpalisko na celý deň pre dospelého a dve deti stojí 12,50€. Takže pohoda aj každý deň.

o__o
29. jún 2025

Nebola som na kupalisku 100 rokov, tak som si pozrela ceny. V nasom meste 2 deti a 1 dospely 40€ 😳 v dalsom meste 45.. v dalsom 23 👍😀 dalej ani nepozeram radsej. Kup bazen a hotovo 😁

patus_2
29. jún 2025

Ženy, len zo zvedavosti sa pýtam, ako vyzerajú tie jazera vo vašom okolí kde sa kúpte? Lebo teda jazera u nás sú práve synonymom toho, kam by som v živote nevliezla. Voda mutná, ryby, žaby, sinice... Rieky to isté.

ismarela
29. jún 2025

Jazera nie sú také bezpečne ako kúpalisko. Koľko ľudí aj deti sa tam už utopilo. My chodíme do aquaparku a našťastie je vstupné dosť drahé na to aby sa tam nešiel kúpať hocikto 😀

adreena
29. jún 2025

Zrovna dneska som pozerala cenník kúpaliska v Rajci, neboli sme tam veky. Skoro ma vykotilo!!!!!! Každá osoba nad 120cm 15€!!! Takže dvaja dospelí a tri deti 75€ !!!!! To už kde sme. Tam aj reálne chodia rodiny? Aj viackrát za sezónu? To musia byť milionári.

diamand2326
29. jún 2025
@zuzanockamt

Spomínate tu všetky jazerá. Ja by som napr. od nás cestovala k jazeru cca 1,5 -2 hodiny. A ľudí je tam kus na kuse.

@zuzanockamt Presne tak, nehovoriac o tom, že možno pani nemá ani auto, aby sa k tomu jazeru dostala. A byť u jazera s malými deťmi, ktoré možno nevedia plávať, alebo pani nevie plávať, nie je z hľadiska bezpečnosti bohviečo.

really8
29. jún 2025

Tak ono zaklad je spravit si tolko deti aby som im zvladla to kupko zaplatit. To ste prepasli. V zivote by som ich nevzala k potoku, pred jazerami a priehradami mam celkom respekt. Proste asi moc na vyber nemate. Chodte do lesa sa schladit

adri266
29. jún 2025
@diamand2326

@zuzanockamt Presne tak, nehovoriac o tom, že možno pani nemá ani auto, aby sa k tomu jazeru dostala. A byť u jazera s malými deťmi, ktoré možno nevedia plávať, alebo pani nevie plávať, nie je z hľadiska bezpečnosti bohviečo.

@diamand2326 Ved ani kupalisko nemas v kazdom meste, tiez Ti treba auto

lucia13022023
29. jún 2025
@diamand2326

@diamand2326 vlak, autobus?

zuzanockamt
29. jún 2025
@lucia13022023

@lucia13022023 Skús s dieťaťom PAS cestovať 1,5 hod tam a späť v horúčave na jazero vlakom/busom. Plus pešo dokráčať k jazeru.

zuzana76
29. jún 2025

Kupaliska si mozem dovolit a nechodime tam, Neviem, nelaka ma kupat sa vo vode s xy dalsimi ludmi. ak mate dvor, tak napustit detsku vanicku vodou a deti sa mozu spliechat.

diamand2326
29. jún 2025
@lucia13022023

@lucia13022023 Áno, ale jazero je často mimo vlaku či autobusu, kúpalisko skôr bližšie, ale to je moja skúsenosť. Sama chodím len vlakmi, autobusom, keďže nesoferujem, takže vychádzam z mojej skúsenosti.

balerina2025
29. jún 2025
@pbra40

Mate dom ci byt? Nevyriesil by to bazen? My sme kupili za 100eur, priemer skoro 4 metre a vycvachtaju sa tam 4 deti uplne v pohode. Zabava na cele leto

@pbra40 omg nie kazdy ma dom.

lucia13022023
29. jún 2025
@zuzanockamt

@lucia13022023 Skús s dieťaťom PAS cestovať 1,5 hod tam a späť v horúčave na jazero vlakom/busom. Plus pešo dokráčať k jazeru.

@zuzanockamt autorkine dieťa má Pas?

zuzana76
29. jún 2025

alebo mozno vstup na plavaren by vysla lacnejsie, nejaku permanentku treba kupit a mozete chodit plavat

leuska0910
29. jún 2025

Nikdy som na kupalisku nebola, nwm preco, ale vobec ma nelakaju,, radsej idem k nasmu jazeru..

Strana
z4