Odporúčania na kúpeľné mestá na Slovensku a v Poľsku
Dobry den.Viete odporucit kupelne mesto u nas, alebo v Poľsku, kde sa vam pacilo prostredie, sluzby, jedlo a kde je co robit dlhšie, chceme ist aspoň na 5 dní s manželom a synom.
U nas asi len Piestany alebo Bojnice, kde su nejake moznosti cosi vidiet/zazit pre rodinku s dietatom. Kupelny areal v Bojniciach s malym termalikom, jazierkom s ostrovcekom je pekny, ale na samoplatcovsky pobyt s ubytovanim a procedurami to pre dieta asi nebude zabava.
Inak zamok, ZOO, pekna pesia zona, Prepostska jaskyna (v sezone aj vecerne prehliadky po tme) su fajn.
...a bolo by dobre mat bajky (v Piestanoch urcite - Slnava sa da obist dookola a to je vhodne aj pre rodinku s detmi).
Ja môžem vrelo odporučiť Trenčianske Teplice Baske Vila.
Nádherná moderná,tichá lokalita, hneď pri kúpeľnom lesoparku s jazierkom a detským ihriskom. V parku sú k dispozícii športové aktivity.
Vila má súkromné wellness veľmi milý ústretový personal, krásnu detskú herňu,knižnicu, možnosť posedenia v bare pri drinku, či vonku v krásnej záhrade ,alebo na vonkajších terasách.V záhrade je vonkajší gril.
,Nesmiem zabudnúť na fantastické raňajky formou švédskych stolov.
Izby sú krásne, moderne zariadené ,čisté s krásnym veľkým balkónom.My sme mali z výhľadom na hory na letné kúpalisko Žabu .Aj keď ho nevidieť úplne pre stromy.
Ake zato každý večer a každé ráno som mala možnosť pozorovať pasúce sa srnky pod lesom.
Chodí tam veľmi veľa rodín s detičkami. Je to veľmi rodinne pôsobiaca vila,môžte používať spoločné priestory a naozaj sa cítite ako doma.
My sme tam boli vlani v lete na dve noci a bolo to naozaj úžasný pobyt. Kúpeľné mesto je síce malé, ale krásne. V lete sú v meste rôzne akcie pre hostí, dobré podniky aj nejaké reštiky a pizzerie.
My sme išli zamerne v lete aj kvôli.kúpalisku Žaba .
Aj celkovo tá letná atmosféra pripomína prímorskú promedádu. Pobyt sme naplánovali spolu s Trenčínom .
Samozrejme parkovanie bolo k dispozícii bez poplatku vo vile.

Syn ma kolko,rokov?