icon

Plánujete tento rok navštíviť Štúrovo s deťmi?

Včera o 08:49

Pojdete tento rok uz do Sturova sa kupat s detmi, ak ste minuly rok z bezpecnostnych dovodov neboli?
Neprosim si tu ziadne konspiracie ze chlapec to chytil doma v bazene, ktory potom rodicia vypustili a podobne. Nevieme kde je pravda, takze ja som opatrna.
Minuly rok sme neboli, lebo som mala nazor ze ak to ma potvrdit nejake dalsie umrtie, tak nie mojho dietata... Nestalo sa odvtedy nastastie nic. Ale ani ten pripad co bol v Cesku nebol tak, ze tam umierali ludia kusok po sebe. Vyskytovalo sa to nahodne, po dhsom casovom odstupe. Takze tento rok som na vazkach. V Sturove mi vyhovuje teplota vody, rozlozenie bazenov, dostupnost jedla, velke parkovisko, prijatelne vstupne atd.
Vy tam tento rok pojdete?

anonym_8ecb01
Včera o 09:30

Moje dieťa tam bolo v septembri na plaveckom výcviku. Všetko v poriadku
Koniec koncov ani sa nepotvrdilo že ten chlapček sa nakazil v Sturove

Ale mala by si sa riadit vlastným rozumom a nie tým čo ti nápisu cudzí ľudia na internete.

anonym_013892
Včera o 09:36

Nie, nepôjdeme.Nech si o mne kazdy mysli co chce

anonym_8ae5d6
Včera o 09:37

Boli sme minulý rok po otvorení.

bolarazjedna
Včera o 09:38

Myslím si, že je jedno, čo budú robiť ostatné rodiny. Aj keď 10 z 10tich napíšu, že áno, tento rok už žiadne obavy nemajú a idú do Štúrova, tvoja úzkosť na túto tému sa zmenší? Keď pôjdete tam, dokážeš si tam dovolenku užívať, alebo každý deň budeš myslieť na to, že čo ak a ešte aj po dovolenke budeš v strehu, či nemáte príznaky?
Ak s tým vnútorne nie si stotoznena, tak si vyberte iné miesto. Dovolenka ma byt o fyzickom a mentálnym oddychu, nie o tom, že si v strese, aby sa niečo nestalo.

adulka25
Včera o 09:46

Boli sme minulý rok v auguste a pojdeme aj tento rok.

anonym_91a81a
Včera o 09:53

@anonym_autor Takze sa nepojdes kupat nikam? Všade mozes nieco chytit.
Akurat su tam deti zo skoly, kde chodia moje deti, na plaveckom vycviku.

lucik194
Včera o 10:00

praveze by som uplne v pohode isla, lebo vycistili vsetko, aj co nebolo potrebne

zuzacka16
Včera o 10:13

úprimne? ja som už aj zabudla, že bola táto nešťastná udalosť..ale teda minulý rok sme boli normálne na kúpaliskách (nie v Štúrove) ale tento rok plánujem chodiť tiež..môžeš to chytiť aj doma z vodovodného kohútika..

autor
Včera o 10:40
@anonym_91a81a

@anonym_autor Takze sa nepojdes kupat nikam? Všade mozes nieco chytit.
Akurat su tam deti zo skoly, kde chodia moje deti, na plaveckom vycviku.

@anonym_91a81a ak sa rozhodneme tam neist, jasne ze sa pojdeme kupat inam. je trochu rozdiel napr. streptokok(ktoreho dcera chytila v Patinciach, ona z neho ako 7 rocna mala gynekol. problemy a ja sarlachovu anginu) a smrtelna bakteria, kde smrt je takmer ista a pride do par dni.

autor
Včera o 10:47
@lucik194

praveze by som uplne v pohode isla, lebo vycistili vsetko, aj co nebolo potrebne

@lucik194 tu az tak nejde o vycistenie. v tych cechach to bolo sposobene tym, ze ta bakteria zila niekde "vzadu" a ked boli preteky a bazen sa naplnil na viac ako bezne dni, dostala sa voda az k bakterii a ta sa dostala do bazena. a vtedy zabijala znovu. vycistili, vymenili vodu, zase nic nebolo a po dalsich pretekoch zase. az ked ten bazen isli prerabat alebo burat, lebo tu plavaren potom zavreli, zistili kde bol problem. dovtedy netusili.

iwuska10
Včera o 14:18

moja bola s mojou mamou hned po otvoreni

domiklik
Dnes o 10:06

@anonym_autor nie, a nie kvôli tomu pripadu