icon

Pridajte tipy na fotogenické a nenáročné túry

alexa338
Dnes o 20:19

Prosím poraďte nejakú túru, kde je krásne fotogenické prostredie ale nie extrémne náročnú. Bola som napr na smutnom sedle, popradskom plese, zelenom plese.

pletko325
Dnes o 20:32

Tiež by sa mi toto info hodilo 😎
Práve premýšľam, kam budúci týždeň.

anonym_5480cf
Dnes o 20:34

Gaderská dolina, Šútovský vodopád, Čutkovská dolina

kp7333
Dnes o 20:44

Vodopad Skok, vodopady Studeneho potoka, cesta z Lomnickeho sedla na Lomnicku vezu okolo Filmarskeho zlabu....

ivanakal
Dnes o 20:46

Mlyny Oblazy, Sutovsky vodopad, haluzicka tiesnava, Podskalsky rohac, Sulovske skaly, Starhrad (Stary hrad), Chmelova z Vršatca. Toto su vsetko lahke tury s velmi peknymi vyhladmi

pletko325
Dnes o 20:49
@kp7333

Vodopad Skok, vodopady Studeneho potoka, cesta z Lomnickeho sedla na Lomnicku vezu okolo Filmarskeho zlabu....

@kp7333 minulý týždeň to bolo Solisko, tak teraz ten Vodopád skok. 😁

zuzubb007
Dnes o 20:50

Zaujímalo by ma aktuálne koľko vody je na vodopáde Skok? Nebol niekto teraz?

anonym_6d1971
Dnes o 20:52

To mi niečo ušlo, že teraz sa vyberajú tury podľa fotogenickosti? 🤣 To ste všetky influencerky?

ivanakal
Dnes o 20:57
@anonym_6d1971

To mi niečo ušlo, že teraz sa vyberajú tury podľa fotogenickosti? 🤣 To ste všetky influencerky?

@anonym_6d1971 nechapem. Tym ze som poradila lahke tury s krasnymi vyhladmi som influencer?? 🤦 Asi tazko... Sme len turisti, co mame co to pochodene. Ked nemas co poradit, tak nekomentuj..

anonym_8783e4
Dnes o 21:19
@anonym_6d1971

@anonym_6d1971 nepochopila si že sa autorka pýta na miesta a peknými výhľadmi, s pekným prostredím a pod.?

anonym_6d1971
Dnes o 21:34
@ivanakal

@anonym_6d1971 nechapem. Tym ze som poradila lahke tury s krasnymi vyhladmi som influencer?? 🤦 Asi tazko... Sme len turisti, co mame co to pochodene. Ked nemas co poradit, tak nekomentuj..

@anonym_8783e4 ja sa opýtam opačne, kde je na Slovensku škaredá príroda, škaredé prostredie, kde nemám radšej chodiť.
@ivanakal