Pridajte tipy na fotogenické a nenáročné túry
Prosím poraďte nejakú túru, kde je krásne fotogenické prostredie ale nie extrémne náročnú. Bola som napr na smutnom sedle, popradskom plese, zelenom plese.
Gaderská dolina, Šútovský vodopád, Čutkovská dolina
Vodopad Skok, vodopady Studeneho potoka, cesta z Lomnickeho sedla na Lomnicku vezu okolo Filmarskeho zlabu....
Mlyny Oblazy, Sutovsky vodopad, haluzicka tiesnava, Podskalsky rohac, Sulovske skaly, Starhrad (Stary hrad), Chmelova z Vršatca. Toto su vsetko lahke tury s velmi peknymi vyhladmi
To mi niečo ušlo, že teraz sa vyberajú tury podľa fotogenickosti? 🤣 To ste všetky influencerky?
To mi niečo ušlo, že teraz sa vyberajú tury podľa fotogenickosti? 🤣 To ste všetky influencerky?
@anonym_6d1971 nechapem. Tym ze som poradila lahke tury s krasnymi vyhladmi som influencer?? 🤦 Asi tazko... Sme len turisti, co mame co to pochodene. Ked nemas co poradit, tak nekomentuj..
@anonym_6d1971 nepochopila si že sa autorka pýta na miesta a peknými výhľadmi, s pekným prostredím a pod.?
@anonym_6d1971 nechapem. Tym ze som poradila lahke tury s krasnymi vyhladmi som influencer?? 🤦 Asi tazko... Sme len turisti, co mame co to pochodene. Ked nemas co poradit, tak nekomentuj..
@anonym_8783e4 ja sa opýtam opačne, kde je na Slovensku škaredá príroda, škaredé prostredie, kde nemám radšej chodiť.
@ivanakal

Tiež by sa mi toto info hodilo 😎
Práve premýšľam, kam budúci týždeň.