Pridajte tipy na fotogenické a nenáročné túry
Prosím poraďte nejakú túru, kde je krásne fotogenické prostredie ale nie extrémne náročnú. Bola som napr na smutnom sedle, popradskom plese, zelenom plese.
Gaderská dolina, Šútovský vodopád, Čutkovská dolina
Vodopad Skok, vodopady Studeneho potoka, cesta z Lomnickeho sedla na Lomnicku vezu okolo Filmarskeho zlabu....
Mlyny Oblazy, Sutovsky vodopad, haluzicka tiesnava, Podskalsky rohac, Sulovske skaly, Starhrad (Stary hrad), Chmelova z Vršatca. Toto su vsetko lahke tury s velmi peknymi vyhladmi
To mi niečo ušlo, že teraz sa vyberajú tury podľa fotogenickosti? 🤣 To ste všetky influencerky?
To mi niečo ušlo, že teraz sa vyberajú tury podľa fotogenickosti? 🤣 To ste všetky influencerky?
@anonym_6d1971 nechapem. Tym ze som poradila lahke tury s krasnymi vyhladmi som influencer?? 🤦 Asi tazko... Sme len turisti, co mame co to pochodene. Ked nemas co poradit, tak nekomentuj..
@anonym_6d1971 nepochopila si že sa autorka pýta na miesta a peknými výhľadmi, s pekným prostredím a pod.?
@anonym_6d1971 nechapem. Tym ze som poradila lahke tury s krasnymi vyhladmi som influencer?? 🤦 Asi tazko... Sme len turisti, co mame co to pochodene. Ked nemas co poradit, tak nekomentuj..
@anonym_8783e4 ja sa opýtam opačne, kde je na Slovensku škaredá príroda, škaredé prostredie, kde nemám radšej chodiť.
@ivanakal
@anonym_8783e4 ja sa opýtam opačne, kde je na Slovensku škaredá príroda, škaredé prostredie, kde nemám radšej chodiť.
@ivanakal
@anonym_6d1971 treba čítať s porozumením. Na Slovensku sú výhľady všade krásne ale! za niektorými si to musíš proste odslapat. Čo nespĺňa požiadavku autorky na nenáročnu túru. Je rozdiel, ísť 3 hodiny po lúke a za 3 hodiny urobiť nejaký krásny okruh/turu kde má prekrásne výhľady na okolie.
@ivanakal
@anonym_6d1971 V podstate skoro všade. Keď potrebuješ infuencerskú peknú fotku tak potrebuješ miesto kde buď nechodí veľa ľudí alebo mať božskú trpezlivosť, kým urobíš dobrý záber :D (prípadne si poriadne privstať).
@anonym_6d1971 nie ale ideme na rozlúčku so slobodou takže chceme spolu peknú foto v peknom prostredí 😉

Tiež by sa mi toto info hodilo 😎
Práve premýšľam, kam budúci týždeň.