Problém s ubytovaním a nepríjemné správanie majiteľky
Baby, ja sa potrebujem asi len vykecat, ale teda rada si prečítam vase nazory, ako by ste riesili danu situaciu vy. Pred vyse mesiacom som cez fb rezervovala chatu, ktora je od nas vzdialena 4 hodky cesty, neplatila som ani zalohu, nic, len v sprave sme sa dohodli na termine a platbe na mieste. V utorok som este pisala majitelke, ci teda vsetko plati, odpisala mi stroho bez pozdravu a jasne hned ukoncila rozhovor, akoze co ju to vobec otravujem. Ale tak hovorim si, nevadi, ok, asi len nema svoj den. Dnes na obed mi napisala baba, ktora sa nam stara o zvierata, ked chodime prec, ze nebude vediet prist, lebo ochorela a ma horucky. Hned som volala pani majitelke, ze sa nam stala takato vec n cakane a ci by sme si nemohli vziat psika so sebou. Zacala byt strasne neprijemna a razna, nedala si nic ani vysvetlit, ze mam psovi najst hotel a zajtra nas caka, dovidenia a praskla telefon. Len pre vysvetlenie, nas psik je 15 rocna civavka s epilepsiou, na pol slepy a hluchy, cely den prespi a pokojne by vydrzal aj v prepravke, ale aj tak rozumiem, ak niekto u sebe zvierata netoleruje. Skor ma zarazil jej ton a celkova komunikacia bez kuska empatie. Cely den sa snazim zohnat niekoho k zvieratam (mame este aj macku, takze by k nam musel niekto chodit aspon 3x denne), co sa mi teda ale na poslednu chvilu nepodarilo, tak som si nakoniec povedala, ze tu chatu zrusim. Aj som jej napisala, zatial nemam odpoved. Naozaj ma mrzi, ze aj z mojej strany je to neferove, ale cele sa to vo mne nakopilo, ako pani komunikovala a dostala som z toho totalne zly pocit. Co si o tom myslite?
@anonym_autor absolutne by ma to netrapilo. Ked si nevazi zakaznika a hentak sa sprava tak nebude mat ziadneho.
Dobre si urobila. Nabuduce hladajte asi na portaloch, kde sa ponuka ubutovanie, pripadne priamo cez stranku, ak maju..
Toto zjavne maju len tak, kedze ani zaloha ziadna nebola
také správanie si pani môže strčiť za klobúk. Napísala by som jej ako sa veci majú a dovi. z jej strany to bude nejaká černota.
Dobre si urobila. Nabuduce hladajte asi na portaloch, kde sa ponuka ubutovanie, pripadne priamo cez stranku, ak maju..
@anonym_60a2dc ja vacsinou chodim cez booking, cestujeme casto a naozaj kade tade po zahranici, ale s takouto komunikaciou som sa este nestretla. Ostala som totalne zaskocena. Prvykrat som hladala ubytko cez fb, lebo som mala specialne poziadavky a nechcelo sa mi hladat na bookingu, inak ubytko vyzera super, ale toto ma teda dostalo. Vacsinou mam skusenost presne opacnu, ze majitelia su prijemni a ochotni.
No len trapi ma teda to, ze sme jej zbytocne vybookovali terminy 🙈 ale ja si nepomozem, proste mam z nej strasne zly pocit.
@anonym_autor tak podmienka bola bez zvierat. Su ludia co maju alergie, nechcu mat zviera v dome. Majitelka ti chatu rezervovala, zrusila si to, Mna ako majitelku by to teda nepotesilo, ze takto na rychlo. Co uz stava sa. Mozno do buducna po tejto skusenosti bude chciet nevratnu zalohu.
Jedna vec je arogantná majiteľka, tá by sa mala naučiť slušnosti ak chce pracovať s ludmi, druhá vec je naozaj sa neruší pobyt bez zaplatenia deň pred nástupom to by som si na jej mieste žiadala preplatiť pobyt aspoň ciastocne ak by sa mi nestihol nahlásiť niekto iný
No len trapi ma teda to, ze sme jej zbytocne vybookovali terminy 🙈 ale ja si nepomozem, proste mam z nej strasne zly pocit.
@anonym_autor dost nefer od teba, zrusit to den pred odchodom. Preco to nemozes riesit hotelom pre psov? Respektive na stranke hlidacky.sk si nikoho nenasla?
@anonym_60a2dc
Prihorete baby vidiet ze nic nemate a nic neprenajimate, vonku by ste sa dostali na zoznam neprenajat alebo pytat 100% popredu.
@anonym_60a2dc
Prihorete baby vidiet ze nic nemate a nic neprenajimate, vonku by ste sa dostali na zoznam neprenajat alebo pytat 100% popredu.
@anonym_288061 ale ved sa nijako poriadne nedohodli, ziadna zaloha, ziadne kontaktne informacie.. toto ma nacierno a je rada, ak jej ktosi tam pride. Ved upratane ma pre dalsich uz. Ja osobne by som sa vobec bala, ci ked pridem tam, tak tam aj ktosi bude a vlastne budeme mat kde byt
Chodime vela a nikde nie je takyto pristup od majitela
@anonym_60a2dc
@anonym_288061 ti nedošlo že pani to má na čierno, ? Neplatí dane? o akom zozname píšeš - pretože každý je rád že má komu prenajať svoju nehn.
Takže takýto zoznam môže existovať , ale je tak na dve veci.
Pani prihoretá.
@anonym_288061 ale ved sa nijako poriadne nedohodli, ziadna zaloha, ziadne kontaktne informacie.. toto ma nacierno a je rada, ak jej ktosi tam pride. Ved upratane ma pre dalsich uz. Ja osobne by som sa vobec bala, ci ked pridem tam, tak tam aj ktosi bude a vlastne budeme mat kde byt
@anonym_60a2dc presne tak, tohto som sa aj ja zlakla, ci vobec budeme mat kde nocovat cez pol slovenska. Pretoze chodime vela naozaj a ja nemam problem platit dopredu, ani zaplatit zalohu
@anonym_autor dost nefer od teba, zrusit to den pred odchodom. Preco to nemozes riesit hotelom pre psov? Respektive na stranke hlidacky.sk si nikoho nenasla?
@belllinka pisala som vyssie, ze nas pes nie je v stave ist do hotela, nakolko uz doziva. Hlidacky ani neviem, ze su. Nezijem v ba, kde su nekonecne moznosti a zas domov si len tak hocikoho nepustim.
@belllinka pisala som vyssie, ze nas pes nie je v stave ist do hotela, nakolko uz doziva. Hlidacky ani neviem, ze su. Nezijem v ba, kde su nekonecne moznosti a zas domov si len tak hocikoho nepustim.
@anonym_autor tak si mala mat v zalohe este niekoho ineho ak clovek plan A vypadne.
Jedna vec je arogantná majiteľka, tá by sa mala naučiť slušnosti ak chce pracovať s ludmi, druhá vec je naozaj sa neruší pobyt bez zaplatenia deň pred nástupom to by som si na jej mieste žiadala preplatiť pobyt aspoň ciastocne ak by sa mi nestihol nahlásiť niekto iný
@anonym_fcab33 ze bol pobyt bez zaplatenia, bola jej volba. Hned na zaciatku som sa pytala na platbu, ziadnu zalohu nechcela, len peniaze na ruku. Ja tiez by som mohla pozadovat doklad, ktory by som pravdepodobne nedostala. A je to prvykrat, co som takto riesila situaciu, ale uz len pri predatave, ze by som sa s nou mala zajtra stretnut, ma presla chut niekam chodit. Zas ked si zaplatim za ubytko, chcem sa tam citit dobre a pochybujem, ze tam by to tak bolo.
@anonym_autor mas psa co doziva a nenapadne ti ze moze vybuchnut strazenie a nehladas pre istotu petfriendly ubytko? To fakt?
@anonym_autor tak si mala mat v zalohe este niekoho ineho ak clovek plan A vypadne.
@anonym_4033ee chodime casto a toto sa este nestalo, nie je take lahkr mat plan b. Ja a ani partner uz nemame rodicov, ani surodencov tu nablizku, tak riesime veci, ako sa da. A ten plan B by som nakoniec ale aj tak vyriesila, len ja proste nrmam zaujem tam uz ist, kedze sa ku mne zachovala, ako sa zachovala. Mne to tiez nie je prijemne, deti su zbalene, nabudene, pozicala som im snowboardy za nie malo penazi a potom toto
@anonym_autor mas psa co doziva a nenapadne ti ze moze vybuchnut strazenie a nehladas pre istotu petfriendly ubytko? To fakt?
@anonym_c8c4f5 presne to iste som jej napisala. Akoze prenajimatelka je pofiderna ale autorka riez nie je ziadne terno
Máš psa čo dožíva, nechceš ho dať do hotela, ale odist od neho môžeš
@anonym_4033ee chodime casto a toto sa este nestalo, nie je take lahkr mat plan b. Ja a ani partner uz nemame rodicov, ani surodencov tu nablizku, tak riesime veci, ako sa da. A ten plan B by som nakoniec ale aj tak vyriesila, len ja proste nrmam zaujem tam uz ist, kedze sa ku mne zachovala, ako sa zachovala. Mne to tiez nie je prijemne, deti su zbalene, nabudene, pozicala som im snowboardy za nie malo penazi a potom toto
@anonym_autor a jej ma byt lahke najst nahradnych zaujemcov za jeden den?
Clovek moze aj ochoriet, zlomit nohu, ist na pohreb, necakane veci sa stavaju.. preto je zbycajne zaloha a nejake podmienky ma majitel stanovene..
Tuto pani majitella nemala nic, ona dobre vie preco
Máš psa čo dožíva, nechceš ho dať do hotela, ale odist od neho môžeš
@anonym_046278 aj v prepravke by ho nechala v chate, pohoda, trmacanie 4h tam, 4h naspat, cudzie prostredie, to je to co taky stary dozivajuci pes potrebuje,
@anonym_c8c4f5 fakt. Nehladam petfriendly ubytku, lebo s nim uz nechcem cestovat. Ale uz som pisala vyssie, ze plan b by sa nasiel, len ma majitelka svojou neochotou odradila cokolvek riesit. Ja som sa jej do telefonu snazila povedat, ze hladame nahradu, ale ak by to nevyslo, ci by nemohol ist s nami s tym, ze by bol len v prepravke, nakolko on uz cele dni len prespi. Nie je to psik, co sa nam vala na gauci. Lenze pani ma nenechala vlastne cokolvek povedat, nahucala na mna svoje a zlozila mi telefon. Ja neviem, ale pokial ponuka nejaku sluzbu, mala by vediet komunikovat s klientom. Mne to bolo velmi neprijemne, ja by som sa u nej uz po tomto telefonate necitila dobre proste. Tu uz ozaj nejde o nasho psa, ale o to, ako so mnou komunikovala. Kym mi ubytko ponukala, bolo to v pohode.
@anonym_autor Dobre si urobila. Mňa respektíve môjho muža by nik nedostal cez pol Slovenska bez toho aby nemal úplnú istotu ubytovania. Vždy chodíme cez Booking, alebo Trivago a nikdy sme nemali žiadne problémy a to dne navštívili veľmi veľa štátov. Možno máš aj šťastie a nedopadlo by to dobre.
@anonym_046278 aj v prepravke by ho nechala v chate, pohoda, trmacanie 4h tam, 4h naspat, cudzie prostredie, to je to co taky stary dozivajuci pes potrebuje,
@anonym_c8c4f5 no v pohode by som ho tam nenechala, bolo by to uplne krajne riesenie prave preto, aby som nerusila ubytovanie na poslednu chvilu.
Veď si nechcela stráviť chatu s ňou ale na jej chate, takže to by som neriešila akú ma povahu
Že nechce ubytovať psa chápem,jej majetok
A hej zbytočne si jej vybookovala termín
Takže o co ide?o výčitky svadomia?😃
Veď zahod to za hlavu, keď si myslíš, že je to ok
A keď nie tak ako to chces napraviť?
@anonym_60a2dc
Tak ju este udajte
@anonym_c8c4f5 presne to iste som jej napisala. Akoze prenajimatelka je pofiderna ale autorka riez nie je ziadne terno
@anonym_4033ee ja mam na bookingu zrealizovanych xy rezervacii, nikdy som nemala problem, ty terno 🙈 aj toto by som riesila uplne inak, keby mi ona nevzala chut tam ist
@anonym_autor ako sa chovala? Ved podmienky boli jasne, chatu mate rezervovanu. Co este mala urobit aby madam nemala zly pocit a chcelo sa jej ist? Vypisovat si s nou ako dakuskuje za spravicku a ako sa tesulinkuje ze pridusikujete?

dobre si spravila, ze si to zrusila