icon

Problém s ubytovaním a nepríjemné správanie majiteľky

Včera o 18:45

Baby, ja sa potrebujem asi len vykecat, ale teda rada si prečítam vase nazory, ako by ste riesili danu situaciu vy. Pred vyse mesiacom som cez fb rezervovala chatu, ktora je od nas vzdialena 4 hodky cesty, neplatila som ani zalohu, nic, len v sprave sme sa dohodli na termine a platbe na mieste. V utorok som este pisala majitelke, ci teda vsetko plati, odpisala mi stroho bez pozdravu a jasne hned ukoncila rozhovor, akoze co ju to vobec otravujem. Ale tak hovorim si, nevadi, ok, asi len nema svoj den. Dnes na obed mi napisala baba, ktora sa nam stara o zvierata, ked chodime prec, ze nebude vediet prist, lebo ochorela a ma horucky. Hned som volala pani majitelke, ze sa nam stala takato vec n cakane a ci by sme si nemohli vziat psika so sebou. Zacala byt strasne neprijemna a razna, nedala si nic ani vysvetlit, ze mam psovi najst hotel a zajtra nas caka, dovidenia a praskla telefon. Len pre vysvetlenie, nas psik je 15 rocna civavka s epilepsiou, na pol slepy a hluchy, cely den prespi a pokojne by vydrzal aj v prepravke, ale aj tak rozumiem, ak niekto u sebe zvierata netoleruje. Skor ma zarazil jej ton a celkova komunikacia bez kuska empatie. Cely den sa snazim zohnat niekoho k zvieratam (mame este aj macku, takze by k nam musel niekto chodit aspon 3x denne), co sa mi teda ale na poslednu chvilu nepodarilo, tak som si nakoniec povedala, ze tu chatu zrusim. Aj som jej napisala, zatial nemam odpoved. Naozaj ma mrzi, ze aj z mojej strany je to neferove, ale cele sa to vo mne nakopilo, ako pani komunikovala a dostala som z toho totalne zly pocit. Co si o tom myslite?

autor
Včera o 19:40
@anonym_db1f4e

Veď si nechcela stráviť chatu s ňou ale na jej chate, takže to by som neriešila akú ma povahu
Že nechce ubytovať psa chápem,jej majetok
A hej zbytočne si jej vybookovala termín
Takže o co ide?o výčitky svadomia?😃
Veď zahod to za hlavu, keď si myslíš, že je to ok
A keď nie tak ako to chces napraviť?

@anonym_db1f4e ale ved ja chapem, ze tam nechce psa za ziadnych okolnosti. Vy tiez niektore meliete svoje. Aj jrj som povedala, ze chapem. Ocakavala som ale, ze si ma aspon vypocuje, co neurobila. Ale vrchol bol, ze mi praskla telefon bez toho, aby si aspon pockalla na moju odpoved. Preto sa mi na tu chatu nechce, proste mi zobrala chut. Ja som sa tam mesiac tesila.

autor
Včera o 19:42
@anonym_c8c4f5

@anonym_autor ako sa chovala? Ved podmienky boli jasne, chatu mate rezervovanu. Co este mala urobit aby madam nemala zly pocit a chcelo sa jej ist? Vypisovat si s nou ako dakuskuje za spravicku a ako sa tesulinkuje ze pridusikujete?

@anonym_c8c4f5 nie, mohla sa napr.slusne pozdravit, vypocut si ma, povedat svoje, pockat na odpoved a potom sa pekne rozlucit. Vobec si so mnou nemusela vypisovat, ja to tiez nemam rada.

anonym_db1f4e
Včera o 19:46
@anonym_autor

@anonym_db1f4e ale ved ja chapem, ze tam nechce psa za ziadnych okolnosti. Vy tiez niektore meliete svoje. Aj jrj som povedala, ze chapem. Ocakavala som ale, ze si ma aspon vypocuje, co neurobila. Ale vrchol bol, ze mi praskla telefon bez toho, aby si aspon pockalla na moju odpoved. Preto sa mi na tu chatu nechce, proste mi zobrala chut. Ja som sa tam mesiac tesila.

@anonym_autor nemáš chuť,nejdete
Len nieje mi jasné, že čo máš výčitky?
Veď keď si s tym spoko
Tak kašli na to

autor
Včera o 19:46
@anonym_7f8c9a

@anonym_autor Dobre si urobila. Mňa respektíve môjho muža by nik nedostal cez pol Slovenska bez toho aby nemal úplnú istotu ubytovania. Vždy chodíme cez Booking, alebo Trivago a nikdy sme nemali žiadne problémy a to dne navštívili veľmi veľa štátov. Možno máš aj šťastie a nedopadlo by to dobre.

@anonym_7f8c9a ja tiez vsade cez booking. Ale uz sme riesili naozaj vselico, naposledy sme mali rezevovane v cr ubytko pre 2+2, den pred som volala majitelke, ci by s nami mohlo prist jedno dieta navyse, uplne zlata bola, ze bez problemov, ze mu nachysta pritelku a pod. Predtym nam nefungovalo otvsranie elektrickej brany na telefonat, tak majitelka sama od seba ze mame jej teda pokojne volat aj v noci, ze nam to bude otvarat ona, v slovinsku uplne skveli majitelia, sama ochota, rakusko, taliansko, to sme vsetko stihli minuly rok cez booking a nikde ziaden problem, vsade vsetci mili a ochotni a teraz toto ma dorazilo.

tykat
Včera o 19:47
@anonym_autor

@anonym_c8c4f5 fakt. Nehladam petfriendly ubytku, lebo s nim uz nechcem cestovat. Ale uz som pisala vyssie, ze plan b by sa nasiel, len ma majitelka svojou neochotou odradila cokolvek riesit. Ja som sa jej do telefonu snazila povedat, ze hladame nahradu, ale ak by to nevyslo, ci by nemohol ist s nami s tym, ze by bol len v prepravke, nakolko on uz cele dni len prespi. Nie je to psik, co sa nam vala na gauci. Lenze pani ma nenechala vlastne cokolvek povedat, nahucala na mna svoje a zlozila mi telefon. Ja neviem, ale pokial ponuka nejaku sluzbu, mala by vediet komunikovat s klientom. Mne to bolo velmi neprijemne, ja by som sa u nej uz po tomto telefonate necitila dobre proste. Tu uz ozaj nejde o nasho psa, ale o to, ako so mnou komunikovala. Kym mi ubytko ponukala, bolo to v pohode.

@anonym_autor vies co sestra prenajima cez airbnb apartman a tie storky co dava, cim milsie komunikovala tym viac od nej klienti chcwli (ze v lekarnicke nie je dost leukoplastu, ze kde su kuchynske utierky, ze kde je bezlaktozove mlieko a pod.), neuvedomuju si ze airbnb nie je hotel . Takze sa obmedzila na strohe maily. A tiez ma bez zvierat, a mysli tym naozaj bez zvierat a nie ze ju niekto po telefone bude ukecavat na zviera v prepravke (aj take si vypocula ze ved on len bude tichucko lezat, a nie raz). Takze komunikuje strucne, jasne a kratko. Prenajimanie nie je konverzacia pred rande ale obchod

autor
Včera o 19:50
@anonym_046278

Máš psa čo dožíva, nechceš ho dať do hotela, ale odist od neho môžeš

@anonym_046278 jasne, ze od neho mozem odist. Je to pes, ktory cely den prespi, tak co ho mam strazit a citat mu rozpravky? Berie lieky, treba ho nosit von na rukach, ma svoj rezim, preto mam k nemu jednu opatrovatelku, ktora ho pozna a on ju a postara sa o neho tak, ako treba. Ale snad nebudem pri nom sediet doma. Mam dve deti a dokonca aj kopec vlastnych aktivit, zijeme naozaj akcne, chodime na dovolenky, vylety, na sutaze, casto sme prec cely vikend.

anonym_12b0fc
Včera o 19:51

@anonym_autor spravila by som rovnako, akurát by som to nedávala na modrého koňa. Keď sa nedá, tak sa nedá. 🤷. Načo vysvetľovať cudzím ľuďom na nejakých internetoch, keď iná možnosť jednoducho nebola? A áno, mala by som blbé svedomie, čo už. Stalo sa nám opačne, všetko rezervované a dva dni pred pobytom tam známy volal, že teda prídeme, či všetko ok a oni o nás nič nevedeli, mali tam inú rezerváciu 🤷. A bolo po výlete. Všelijaké veci sa stávajú, otrasiem sa a idem ďalej, čo sa stalo, stalo sa, už sa neodstane, zato že sa budem cítiť tak a onak. Za mňa je to v pohode. Postaraj sa o psíka a keď sa bude dať, pôjdete nabudúce. A týmto sa nejako extra netráp.

anonym_98a04f
Včera o 19:51
@tykat

@anonym_autor vies co sestra prenajima cez airbnb apartman a tie storky co dava, cim milsie komunikovala tym viac od nej klienti chcwli (ze v lekarnicke nie je dost leukoplastu, ze kde su kuchynske utierky, ze kde je bezlaktozove mlieko a pod.), neuvedomuju si ze airbnb nie je hotel . Takze sa obmedzila na strohe maily. A tiez ma bez zvierat, a mysli tym naozaj bez zvierat a nie ze ju niekto po telefone bude ukecavat na zviera v prepravke (aj take si vypocula ze ved on len bude tichucko lezat, a nie raz). Takze komunikuje strucne, jasne a kratko. Prenajimanie nie je konverzacia pred rande ale obchod

@tykat to je samozrejme v poriadku aj keď mne sa ne sa takí,že na slušnú komunikáciu by niekde normálny nekomunikoval slušne. Tvoja sestra zvykne skladať telefón?

belllinka
Včera o 19:54

Najprv pises, ze nejdes preto lebo nemas kam dat psa, potom zas pises, ze plan B kam dat psa by sa nasiel. Cize nejdes preto lebo si sa ofucala, kvoli tomu, ako s tebou komunikovala. O nejakeho psa vobec nejde. Tak co riesis? Sed doma a ofukuj sa dalej 🤷‍♀️

autor
Včera o 19:55
@tykat

@tykat ale to by som vsetko brala, aj to chapem, ze nechce za ziadnych okolnosti psa. Ja nie som dementna. Proste som jej skusila zavolat s tym, ze ked nenajdem ine riesenie, ale ona ma nenechala dohovorit vetu, nepozdravila sa (a to ani v textovej komunikacii, ved to by som tu kludne mohla dolozit, ci vam to pride ok) a praskla mi telefon. Ja nepotrebujem, aby mi niekto posielal srdiecka do sprav, ani sa nepovazujem za nejaku pipinu, ako to tu niekto napisal, ze mi mala napisat, ze sa tesinka. To absolutne nie. Ale zaklad slusneho spravania a hlavne ten ton, pozdrav, vypocujem si, odpoviem, pokojne, s normalnym tonom, nie ako nabrusena ziletka a ze mj nezlozi telefon... To snad nie je tak vela. Ja jej mam platit za sluzby, ktore sa mi uz teraz nepacia a naozaj mam cestovat 4 hodiny s dvomi malymi detmi niekam, kde nemam dobry pocit?

autor
Včera o 19:58
@anonym_12b0fc

@anonym_autor spravila by som rovnako, akurát by som to nedávala na modrého koňa. Keď sa nedá, tak sa nedá. 🤷. Načo vysvetľovať cudzím ľuďom na nejakých internetoch, keď iná možnosť jednoducho nebola? A áno, mala by som blbé svedomie, čo už. Stalo sa nám opačne, všetko rezervované a dva dni pred pobytom tam známy volal, že teda prídeme, či všetko ok a oni o nás nič nevedeli, mali tam inú rezerváciu 🤷. A bolo po výlete. Všelijaké veci sa stávajú, otrasiem sa a idem ďalej, čo sa stalo, stalo sa, už sa neodstane, zato že sa budem cítiť tak a onak. Za mňa je to v pohode. Postaraj sa o psíka a keď sa bude dať, pôjdete nabudúce. A týmto sa nejako extra netráp.

@anonym_12b0fc vies co, na kona som to dala, lebo som sa chcela vykecat. Ja sama sa ohladne toho citim blbo, deti zbalene, snowboardy pozicane, vsetko nachystane. A nejde sa nikam.

anonym_4033ee
Včera o 19:58
@anonym_autor

@tykat ale to by som vsetko brala, aj to chapem, ze nechce za ziadnych okolnosti psa. Ja nie som dementna. Proste som jej skusila zavolat s tym, ze ked nenajdem ine riesenie, ale ona ma nenechala dohovorit vetu, nepozdravila sa (a to ani v textovej komunikacii, ved to by som tu kludne mohla dolozit, ci vam to pride ok) a praskla mi telefon. Ja nepotrebujem, aby mi niekto posielal srdiecka do sprav, ani sa nepovazujem za nejaku pipinu, ako to tu niekto napisal, ze mi mala napisat, ze sa tesinka. To absolutne nie. Ale zaklad slusneho spravania a hlavne ten ton, pozdrav, vypocujem si, odpoviem, pokojne, s normalnym tonom, nie ako nabrusena ziletka a ze mj nezlozi telefon... To snad nie je tak vela. Ja jej mam platit za sluzby, ktore sa mi uz teraz nepacia a naozaj mam cestovat 4 hodiny s dvomi malymi detmi niekam, kde nemam dobry pocit?

@anonym_autor vy ste vsak boli dohodnute a to TY si prisla s tym ze si to chcela menit. Aj mna by vytocilo ked clovek ktory ma prist zajtra teraz odo mna chce ine podmienky

autor
Včera o 20:00
@belllinka

Najprv pises, ze nejdes preto lebo nemas kam dat psa, potom zas pises, ze plan B kam dat psa by sa nasiel. Cize nejdes preto lebo si sa ofucala, kvoli tomu, ako s tebou komunikovala. O nejakeho psa vobec nejde. Tak co riesis? Sed doma a ofukuj sa dalej 🤷‍♀️

@belllinka ty si asi dalsia, co vobec nevnima. Plan b by sa nakoniec nasiel, ale ja mam totalnu nechut a strach ist niekde, kde neviem, co ma caka. Vobec nemam chut tu pani stretnut, byvat v jej chate, ak to vobec je jej chata a ak je to aspon zodpovedna prenajimatelka. Comu nerozumies? Ved ide aj o moje deti. Co ked sa tam dotrepeme a nebudeme mat kde spat?

anonym_12b0fc
Včera o 20:00
@anonym_autor

@anonym_12b0fc vies co, na kona som to dala, lebo som sa chcela vykecat. Ja sama sa ohladne toho citim blbo, deti zbalene, snowboardy pozicane, vsetko nachystane. A nejde sa nikam.

@anonym_autor aha, prvá zrušená dovolenka? 😄. Ja už som zvyknutá, už to neberiem tak tragicky. Neboj, dobre bude ❤️. Kľudne sadnite večer spolu za pc a popozerajte, kam by ste kedy mohli ísť namiesto tohto, nech vám nie je tak ľúto... Držte sa.

autor
Včera o 20:02
@anonym_4033ee

@anonym_autor vy ste vsak boli dohodnute a to TY si prisla s tym ze si to chcela menit. Aj mna by vytocilo ked clovek ktory ma prist zajtra teraz odo mna chce ine podmienky

@anonym_4033ee my sme neboli dohodnute ohladom psa nijak. Ja som sa na to predtym nepytala, ona predtym nic o zvieratach nepisala, tak som jej chcela zavolat a opytat sa na to. Mohla povedat normalnym tonom, ze zviarata nie su povolene a nie na mna vybehnut, akoby som jej neviem ako strasne ublizila.

autor
Včera o 20:03
@anonym_12b0fc

@anonym_autor aha, prvá zrušená dovolenka? 😄. Ja už som zvyknutá, už to neberiem tak tragicky. Neboj, dobre bude ❤️. Kľudne sadnite večer spolu za pc a popozerajte, kam by ste kedy mohli ísť namiesto tohto, nech vám nie je tak ľúto... Držte sa.

@anonym_12b0fc v podstate aj ano 😁 bolo uz take, ze sme sa niekam chystali a potom sme si rozmysleli, ale nic takto konkretne, ze sme mali rezervaciu, max som menila terminy.

tykat
Včera o 20:06
@anonym_98a04f

@tykat to je samozrejme v poriadku aj keď mne sa ne sa takí,že na slušnú komunikáciu by niekde normálny nekomunikoval slušne. Tvoja sestra zvykne skladať telefón?

@anonym_98a04f telefonicky uz nekomunikuje vobec, len textovky. Ludia totiz zvykli pocut to co pocut chceli. Takze uz len pisomne, strucne a jasne..

autor
Včera o 20:06

A len pre poznamku, ja tiez pracujem v sluzbach a tiez mam velmi casto skusenosti s tym, ze mj klienti zrusia termin na poslednu chvilu, takze viem, ze je tk neprijemne a mozno aj preto s tym teraz mam problem. Na druhej strane ja by som si ale ziadnemu klientovi nedovolila zlozit telefon, ci sa mu nepozdravit. Za mna to je proste neprijatelne a chapem, ze asi aj ona uz ma skusenosti kadejake, ale zaklad slusnosti by nemala zabudat

anonym_186a3e
Včera o 20:07

Mame rodinnu firmu co sa tyka ponukania ubytka.

1. Ak sa takto sprava, sama sa pripravi o zakaznikov do buducnosti, ano, je to nemiestne
2. Ak neziadala zalohu, je to jej chyba a hlavne hlupost. Presne kvoli takym zakaznikom ako vy (nic v zlom) v zivote nerezervujeme ubytko bez zalohy
3. Ano zachovali ste sa neseriozne so zrusenim ubytka den pred, pani prisla aj o vase peniaze a mozno aj o peniaze niekoho co mohol mat ten termin miesto vas. Predstav si ze je to mozno jej jediny prijem ktory zivi ich rodinu a deti (ano, mala by sa tak aj spravat).
4. Ano, to s tym psom je vas problem, mala si si riesit hotel alebo strazenie, ona za to nemoze a aj bez ohladu na to ze je to 15rocny maly chory pes. Proste dohoda bola bez psov. (A to hovorim ako milovnicka zvierat).

anonym_288061
Včera o 20:08
@tykat

@tykat
My sme tiez kradkodobo prenajimali cez airbnb , nikdy viac clovek by neveril kolko debilov chodi po svete, vyplavili susedov pod nami odstrihli poziarnu ochranu lebo isli varit vo woku co si priniesli , teraz mame dlhodoby prenajom cez agenturu.

tykat
Včera o 20:11
@anonym_288061

@tykat
My sme tiez kradkodobo prenajimali cez airbnb , nikdy viac clovek by neveril kolko debilov chodi po svete, vyplavili susedov pod nami odstrihli poziarnu ochranu lebo isli varit vo woku co si priniesli , teraz mame dlhodoby prenajom cez agenturu.

@anonym_288061 presne, sestra tiez uvazuje ze s tym sekne takto bez agentury.

anonym_186a3e
Včera o 20:12

A mimochodom ty tu stale dokola rozpravas ako sa sprava, ako to je neprijatelne, aky to je zaklad. ANO SUHLASIM. Ale podla mna nie je o nic menej to, ze niekto mi den vopred zrusi pobyt ktory navyse nema zalohovany a necha ma uplne na holickach. Prepac.

Neschvalujem jej spravanie, ak objektivne bolo take ako si popisala. Ale nemyslim si ze Tvoje zrusenie pobytu a navyse za ("laskavych") podmienok bez zalohy bolo o nieco prijatelnejsie.

autor
Včera o 20:14
@anonym_186a3e

Mame rodinnu firmu co sa tyka ponukania ubytka.

1. Ak sa takto sprava, sama sa pripravi o zakaznikov do buducnosti, ano, je to nemiestne
2. Ak neziadala zalohu, je to jej chyba a hlavne hlupost. Presne kvoli takym zakaznikom ako vy (nic v zlom) v zivote nerezervujeme ubytko bez zalohy
3. Ano zachovali ste sa neseriozne so zrusenim ubytka den pred, pani prisla aj o vase peniaze a mozno aj o peniaze niekoho co mohol mat ten termin miesto vas. Predstav si ze je to mozno jej jediny prijem ktory zivi ich rodinu a deti (ano, mala by sa tak aj spravat).
4. Ano, to s tym psom je vas problem, mala si si riesit hotel alebo strazenie, ona za to nemoze a aj bez ohladu na to ze je to 15rocny maly chory pes. Proste dohoda bola bez psov. (A to hovorim ako milovnicka zvierat).

@anonym_186a3e to, co pises ty, je absolutne v poriadku. Ja nemam problem so zalohami, ani s dohodou. Lenze uz som to pisala vyssie, my sme sa predtym ohladne psa nebavili vobec. Rezervacia prebehla len cez msg, takze som jej normalne zavolala na cislo, ktore mi dala ona a chcela som sa opytat, ci v pripade, ze nenajdeme nahradu, moze prist pes s nami. Tuto informaciu som predtym nemala. Nebavili sme sa o tom, nevedela som, ci tam psov bezne pustaju alebo nie. A aj by som uplne normalne pochopila, keby povedala nie. Ale ona sa do mna pustila, vychrlila zo seba jednu suvislu vetu: nie, psika v ziadnom pripade, najdite mu hotel, zajtra vas cakam, dovidenia a praskla telefon. Takze naozaj ja nemam problem ani so zalohou, ani platbou vopred a bezne tak aj platim, ale teda cez booking, zas cez msg by som nikomu len tak peniaze neposlala.

lussyl5
Včera o 20:15

@anonym_autor Chápem že naštvalo,máš ponaučenie,žiadna černota, všetko pekne na papier,presne stanovené podmienky.
A pre istotu hľadaj stále pet friendly ubytko ak to máš so zvieratami tak že ich nemôžeš nechať hocikomu.
Majiteľka chápem že nie je nadšená,ak chce bez zvierat možno má dôvod ale nemá byť čo ofučaná ,každému sa môže stať že zruší pobyt na poslednú chvíľu z akýchkoľvek dôvodov.Presne na to slúži záloha,ty si bola ochotná tú zálohu dať,ak ju nechcela je to jej rozhodnutie nemá sa čo odúvať.

autor
Včera o 20:16
@anonym_186a3e

A mimochodom ty tu stale dokola rozpravas ako sa sprava, ako to je neprijatelne, aky to je zaklad. ANO SUHLASIM. Ale podla mna nie je o nic menej to, ze niekto mi den vopred zrusi pobyt ktory navyse nema zalohovany a necha ma uplne na holickach. Prepac.

Neschvalujem jej spravanie, ak objektivne bolo take ako si popisala. Ale nemyslim si ze Tvoje zrusenie pobytu a navyse za ("laskavych") podmienok bez zalohy bolo o nieco prijatelnejsie.

@anonym_186a3e ale ved ja som nechcela ten pobyt zrusit 🙈 do poslednej chvile som sa snazila zabezpecit psa aj vsetko na odchod pripravit. Nebrat zalohu bol jej napad, nie moj. Vobec by som sa tomu nebranila. Ale za tychto okolnosti, ako sa ku mne zachovala, ma prepadla doslova az panika tam ist.

autor
Včera o 20:19
@lussyl5

@anonym_autor Chápem že naštvalo,máš ponaučenie,žiadna černota, všetko pekne na papier,presne stanovené podmienky.
A pre istotu hľadaj stále pet friendly ubytko ak to máš so zvieratami tak že ich nemôžeš nechať hocikomu.
Majiteľka chápem že nie je nadšená,ak chce bez zvierat možno má dôvod ale nemá byť čo ofučaná ,každému sa môže stať že zruší pobyt na poslednú chvíľu z akýchkoľvek dôvodov.Presne na to slúži záloha,ty si bola ochotná tú zálohu dať,ak ju nechcela je to jej rozhodnutie nemá sa čo odúvať.

@lussyl5 no ja som to nechcela zrusit, len sa jej slusne opytat, ci hk prinajhorsom mozme zobrat so sebou, stacilo aj slusne povedat nie, ale ona ma zdrbala a zlozila mi 🙈 ja som nestihla ani reagovat, ani nic povedat. Mna to proste strasne zobralo a este aj potom som sa snazila tu situaciu cele poobedie riesit, ale vecer na mna vsetko dolahlo a ja som dostala totalnu nechut tam ist.

vler
Včera o 20:20
@anonym_autor

@lussyl5 no ja som to nechcela zrusit, len sa jej slusne opytat, ci hk prinajhorsom mozme zobrat so sebou, stacilo aj slusne povedat nie, ale ona ma zdrbala a zlozila mi 🙈 ja som nestihla ani reagovat, ani nic povedat. Mna to proste strasne zobralo a este aj potom som sa snazila tu situaciu cele poobedie riesit, ale vecer na mna vsetko dolahlo a ja som dostala totalnu nechut tam ist.

@anonym_autor a co by si teda robila keby ti "slusne" povedala ze psa nie?

anonym_186a3e
Včera o 20:21
@anonym_autor

@anonym_186a3e to, co pises ty, je absolutne v poriadku. Ja nemam problem so zalohami, ani s dohodou. Lenze uz som to pisala vyssie, my sme sa predtym ohladne psa nebavili vobec. Rezervacia prebehla len cez msg, takze som jej normalne zavolala na cislo, ktore mi dala ona a chcela som sa opytat, ci v pripade, ze nenajdeme nahradu, moze prist pes s nami. Tuto informaciu som predtym nemala. Nebavili sme sa o tom, nevedela som, ci tam psov bezne pustaju alebo nie. A aj by som uplne normalne pochopila, keby povedala nie. Ale ona sa do mna pustila, vychrlila zo seba jednu suvislu vetu: nie, psika v ziadnom pripade, najdite mu hotel, zajtra vas cakam, dovidenia a praskla telefon. Takze naozaj ja nemam problem ani so zalohou, ani platbou vopred a bezne tak aj platim, ale teda cez booking, zas cez msg by som nikomu len tak peniaze neposlala.

@anonym_autor
1. Ak ste sa nebavili ohladom psa, je z toho jasne ze ziaden pes nemal byt na ubytku.
2. Vies, naozaj z fachu ubytovatelov Ti nozem povedat ze AKONAHLE niekto vyvolava x dni pred pobytom uz s doplnujucimi otazkami typu "ak nenajdem nahradu" a blablabla, 99% to uz znamena ze sa Ti vykaslu na hlavu, nepridu, nezaplatia, atd. Takze ano bohuzial Ty si "len hypoteticky" uvazovala ze to zrusite, este si nebola rozhodnuta, ale vies, to uz tak naozaj byva... A aj ako sa stalo, ze teda si to zrusila v konecnom dosledku.

autor
Včera o 20:22
@anonym_186a3e

@anonym_autor
1. Ak ste sa nebavili ohladom psa, je z toho jasne ze ziaden pes nemal byt na ubytku.
2. Vies, naozaj z fachu ubytovatelov Ti nozem povedat ze AKONAHLE niekto vyvolava x dni pred pobytom uz s doplnujucimi otazkami typu "ak nenajdem nahradu" a blablabla, 99% to uz znamena ze sa Ti vykaslu na hlavu, nepridu, nezaplatia, atd. Takze ano bohuzial Ty si "len hypoteticky" uvazovala ze to zrusite, este si nebola rozhodnuta, ale vies, to uz tak naozaj byva... A aj ako sa stalo, ze teda si to zrusila v konecnom dosledku.

@anonym_186a3e po stykrat opakujem, ja skm nevedela, ci psa akceptuje alebo nie a nechcela som rusit, ale sa opytat, ci moze ist s nami. Mohla normalne odpovedat, ze nie, ale ona dostala rapel. Na psa som sa predtym nepytala, ale ako som mala vediet, ze tam nesmu? Kopec ubytovatelov s tym nema problem.

anonym_4033ee
Včera o 20:23
@anonym_186a3e

@anonym_autor

@anonym_186a3e suhlasim. A autorka si svoje chovanie pred sebou ospravedlnuje a narieka aku "traumu" zazila. Obe maju podiel viny ale autorka o dost vacsi