Romantický výlet na pár dní
Poraďte kam ísť na romanticky výlet cca 4-5 dni. Mám pozerať zlavomat alebo airbnb? Hotel alebo súkromne ubytovanie? Hľadám niečo špeciálne, jedlo si chceme robiť sami. Pozerala som tie kupole/glampingovy zážitok, boli ste tam niekto? Alebo mám lepšie chalet… 🤔
@anonym_autor a nejaky termal, kde je ubytovanie priamo v areali (niekedy aj v zupane do vonkajsich aj vnutornych bazenov)? Byvaju aj s ranajkami a mozno aj polpenziou. Pohladaj aj na google maps, uvidis foto, recenzie, kuknes ich weby.
V korunách stromov (je to chata, nemá nič spoločné s chodníkom v kornunách stromov), Litpovalley, North house Orava. Hotely na romantické pobyty, ktoré mi napadajú, tam si jedlo neurobíte na izbe.
@anonym_autor My vždy chodíme cez Booking. Záleží ako si to vyskladáte.Čo chcete vidieť robiť čo navštíviť .My si vždy plánujeme dovolenky aj výlety sami.

@anonym_autor glamping je vhodný v lete, teraz by už bolo myslím chladno. My uprednostňujeme polpenziu, takže hotely najlepšie so súkromným wellnes. Ak chcete súkromie úplne tak nejakú chatku, domček na booking sk. Záleží akú lokalitu chcete.