icon

Rušíte rezervácie vo Vadaši?

tandariatko
23. jún 2025

Ahojte, prosím tí čo máte zaplatené zálohy vo Vadaši rušíte rezervácie? Máme ísť v polke 8/2025 a teda zvažujem čo urobiť...

marlent
24. jún 2025
@oblecenie99

Po vyjadrení matky môžem napísať, že ja by som tam v živote nevkročila, aj keby to bolo najčistejšie kúpalisko na celom svete. Vypustiť klamstvo do novín a ešte v takej citlivej veci svedčí teda o charaktere tohto miesta. Aby sa rodičia bránili čerstvo po pohrebe svojho malého syna, neskutočne. Našli tam rôzne druhy améb, ktoré sú škodlivé, vrátane tých, ktoré sú rovnakého druhu ako tá, ktorá toho chlapčeka zabila. Ale však kľudne si opakujte mantru, že ale to nie je isté, že tam sa nakazil. Kúpalisko nepotrebuje nikoho, kto by im škodil a dával dole.. dali sa dole sami.

@oblecenie99 kde si prosím čítala vyjadrenie maminy?

ktobytobolpovedal
24. jún 2025
@marlent

oblecenie99
24. jún 2025
@marlent

@marlent Nižšie aj vyššie už dali link

mateson2004
24. jún 2025

Mne sa rozum zastavuje nad vyjadreniami toho riaditeľa a zamestnancov.

mamina7070
24. jún 2025

Presne kvoli tej reakcie kupaliska je to za nas no go, nieco nechutne ako aa chova vedenie kupaliska.

winki13
24. jún 2025
@lenockalenka23

Ahojte prosím Vás tie co ste zrušili rezervácie, vrátili Vám celú sumu? My máme cez mega ubytovanie a teda zatiaľ sme sa nedopatrali odpovede..Mame ísť v polke júla a teda ak to budu čistiť a znova brat vzorky tak neverim nejako ze sa to stihne poriesit..ďakujem za odpoveď 😊

@lenockalenka23 my sme mali rezervaciu priamo cez vadaš v tom hotely termal. Mame storno poplatok v zmluve 25 percent z ceny pobytu, ale kedže rezervaciu som rušila dnes cez stranku nemam este žiadnu odpoveď.

mateson2004
24. jún 2025
@oblecenie99

Po vyjadrení matky môžem napísať, že ja by som tam v živote nevkročila, aj keby to bolo najčistejšie kúpalisko na celom svete. Vypustiť klamstvo do novín a ešte v takej citlivej veci svedčí teda o charaktere tohto miesta. Aby sa rodičia bránili čerstvo po pohrebe svojho malého syna, neskutočne. Našli tam rôzne druhy améb, ktoré sú škodlivé, vrátane tých, ktoré sú rovnakého druhu ako tá, ktorá toho chlapčeka zabila. Ale však kľudne si opakujte mantru, že ale to nie je isté, že tam sa nakazil. Kúpalisko nepotrebuje nikoho, kto by im škodil a dával dole.. dali sa dole sami.

@oblecenie99 presne tak. Ja som čítala v nejakom článku o tom prípade v Ústí na Labem zo 60 rokov. Ona tá konkrétna améba tam môže byť kľudne iba v určitý moment, nejakým vyplavením zo škáry apod. Tam to tak bolo. Osobne moc neverím , že ju teraz potvrdia. Ale podľa tých výsledkov čo postupne prichádzajú ...on to tam dostal. Bol vo veľmi zlú chvíľu na zlom mieste. Je to šialené. Bolesť rodičov nepredstavitelná. Ešte ten strach o druhé dieťa-dvojičku čo tam bola tiež. Rodičia ostatných detí detto. " Naša " škola, chodila do nej dcéra, teraz vnučka.

winki13
24. jún 2025

Inak v mojom blizkom okolí sa stal pred pár rokmi prípad, kedy dieta cca 6 ročné zomrelo takto odrazu....par dní pred hospitalizaciou sa boli kupat v jednom termalnom aquaparku....tu uzavreli smrt ako meningotovs infekcia mozgu. No neviem, keď tak teraz nad tým rozmýšľam

luciat25
24. jún 2025
@majkakoc

@winki13 práve preto by som ja počkala ako to celé dopadne a vlastne bude celé komplet kúpalisko otestované. My sme tu v Štúrove už 4tý deň a máme v pláne ísť aj na pohajsku ak neotvoria tu bazény ale kto zaručí, že tam tá ameba nebude? (V Podhájskej ) Veď sa nevyšetruje nikde!!!! V Štúrove aspoň budete vedieť na čom ste.

@majkakoc prosím ťa a ktoré bazény sú otvorené? Máme ísť v sobotu písala som že ktoré majú otvorené ale zatiaľ som sa nedočkala odpovede , ďakujem

majkakoc
24. jún 2025
@luciat25

@majkakoc prosím ťa a ktoré bazény sú otvorené? Máme ísť v sobotu písala som že ktoré majú otvorené ale zatiaľ som sa nedočkala odpovede , ďakujem

@luciat25 písala som vyššie že bazén hviezda, vedľa bazén perlickovy a bazén v časti nudaplazi, kde teraz neni nudapláž. 3 bazény sú otvorené.
100x sa pýtate či máte ísť či nie
Ja som písala, že je to na každom rozhodnutí
Keď už RUVZ schválilo čistotu bazénov, čoho sa bojíte?????? Nejde mi to do hlavy
Jasné, radšej prebookujem na podhajsku, kde není žiadna ameba testovaná 🤦 to je SVK rozum ☝️👏
Ja sa radšej okupem v testovanom bazéne!

althejka
24. jún 2025
@tim23

Panebože, mne je tak ľúto rodičov. Nemajú dosť, že im zomrel syn ale každý deň nejaké nové články, nové konšpirácie... Už s tým prestaňte. Rodičia vedia kde sa ich syn kúpal, nič by nezamlčali. Sakra ale ma toto vytáča.

@tim23 toto presne mrzi aj mna, musi to byt hrozne citat potom este vseliake konspiracie ze si natajnaca vyhodili z kopytka niekde a zatajuju naco by im to preboha bolo? Ved stratili v par dnoch syna, uz len chcu truchlit a fungovat dalej pre zvysne deti. Ja pracujem v nudch a ked lezal a vedeli sme ako je zle, atmosfera v celej nemo ke bola dusna a smutná. A to som ich v zivote nevidela nepoznala. Takze kazdy nech sa rozhodne ako chce,ale osocovat sa navzajom ci ich rodinu mi pride strasne bezcitne.

winki13
24. jún 2025
@majkakoc

@luciat25 písala som vyššie že bazén hviezda, vedľa bazén perlickovy a bazén v časti nudaplazi, kde teraz neni nudapláž. 3 bazény sú otvorené.
100x sa pýtate či máte ísť či nie
Ja som písala, že je to na každom rozhodnutí
Keď už RUVZ schválilo čistotu bazénov, čoho sa bojíte?????? Nejde mi to do hlavy
Jasné, radšej prebookujem na podhajsku, kde není žiadna ameba testovaná 🤦 to je SVK rozum ☝️👏
Ja sa radšej okupem v testovanom bazéne!

@majkakoc pre nás ako rodinu, majú tie tri otvorené bazény nulové využitie.

majkakoc
24. jún 2025
@winki13

@majkakoc pre nás ako rodinu, majú tie tri otvorené bazény nulové využitie.

@winki13 🤷 je veľa výletov v okolí, kto chce, nájde si využitie dovolenky! To je na každom. My sme boli dnes v Budapešti v zoo. Dá sa ísť hocikde. Môj syn (13r) je nešťastný že nemôže skákať z tých skakacich veží, za mňa ako matku som rada že to neotvorili, ak by sa mal nakaziť, tam je najväčšia pravdepodobnosť tým skokom do vody.
Ale za mňa dovolenka není len o bazénoch!

winki13
24. jún 2025
@majkakoc

@winki13 🤷 je veľa výletov v okolí, kto chce, nájde si využitie dovolenky! To je na každom. My sme boli dnes v Budapešti v zoo. Dá sa ísť hocikde. Môj syn (13r) je nešťastný že nemôže skákať z tých skakacich veží, za mňa ako matku som rada že to neotvorili, ak by sa mal nakaziť, tam je najväčšia pravdepodobnosť tým skokom do vody.
Ale za mňa dovolenka není len o bazénoch!

@majkakoc neni a na to mame iné dovolenky a miesta, práve táto mala byť presne o tom skákaní a potápaní a keď mám dať peniaze za niečo, čo nebude, tak pojdem inde a za menej a myslím, že po tejto medializácii si všetci prevádzkari dajú maximálne záležať na hygiene.

majkakoc
24. jún 2025
@winki13

@majkakoc neni a na to mame iné dovolenky a miesta, práve táto mala byť presne o tom skákaní a potápaní a keď mám dať peniaze za niečo, čo nebude, tak pojdem inde a za menej a myslím, že po tejto medializácii si všetci prevádzkari dajú maximálne záležať na hygiene.

@winki13 aby ste neboli prekvapená! Veď všetko má čas, a čas sú peniaze!!!
Ja sa aj kúpem v bazéne a aj máme iné aktivity, veď bože svet sa nezrúti! Už ľudia nešalte! Sú iné baktérie, parazity nebezpečné, len o Tom nikto nevie! No hold stalo sa, aspoň je to vyšetrené a momentálne sa kúpeme aspoň TU v čistej vysetrenej vode!

majkakoc
24. jún 2025
@winki13

@winki13 a choďte inde, nik vás sem neťahá ani vám sem nebráni, snáď máte 18+. Je to na každom z nás. Len tento mediálny boom to je celé zle! Nič není potvrdené a ľudia šalejú,ale veď to je vždy tak.
Mám potvrdene čisté bazény! Tak kde je problém? Že sú iba 3?? A čo? V Chorvátsku máte viac???

mamina7070
24. jún 2025
@majkakoc

Ja sa aj kúpem v bazéne a aj máme iné aktivity, veď bože svet sa nezrúti! Už ľudia nešalte! Sú iné baktérie, parazity nebezpečné, len o Tom nikto nevie! No hold stalo sa, aspoň je to vyšetrené a momentálne sa kúpeme aspoň TU v čistej vysetrenej vode!

@majkakoc vam Vadas plati za tieto reci? ved vy sa kupte a nechajte inych sa rozhodnut ci pridu alebo nie, aspon nejaku uctu k rodine co prisla ondieta by ste mohli mat

laurikasarinkaq
24. jún 2025

@tandariatko ÁNO RUŠÍME , TAK ISTO KOLEGA S RODINOU RUŠIA , A SVOKROVCI TAK ISTO . A SVOKROVCOV ZNÁMI TAK ISTO . NO ČO MÁM V OKOLÍ ĽUDÍ NESKUTOČNÉ MNOŽSTVO NAKONIEC NEJDE

majkakoc
24. jún 2025
@mamina7070

@majkakoc vam Vadas plati za tieto reci? ved vy sa kupte a nechajte inych sa rozhodnut ci pridu alebo nie, aspon nejaku uctu k rodine co prisla ondieta by ste mohli mat

@mamina7070 ja vyjadrujem svoj názor, čo splietate. Nestarajte sa kde ja dovolenkujem! Vy si choďte kam chcete, pýtali sa tu, odpovedám! No viac nič menej! Stačí? Vy choďte aj ku svrabu do Talianska. Je mi to 10

klementinka58
24. jún 2025

Nam sa "nastastie" neuslo ubytko priamo v areali ale v Komarne, takze len namiesto Sturova pojdeme do Medera...

tim23
24. jún 2025
@althejka

@tim23 toto presne mrzi aj mna, musi to byt hrozne citat potom este vseliake konspiracie ze si natajnaca vyhodili z kopytka niekde a zatajuju naco by im to preboha bolo? Ved stratili v par dnoch syna, uz len chcu truchlit a fungovat dalej pre zvysne deti. Ja pracujem v nudch a ked lezal a vedeli sme ako je zle, atmosfera v celej nemo ke bola dusna a smutná. A to som ich v zivote nevidela nepoznala. Takze kazdy nech sa rozhodne ako chce,ale osocovat sa navzajom ci ich rodinu mi pride strasne bezcitne.

@althejka je to neskutočné fakt čo sa deje. Ja byť na mieste tej maminy, asi som zavretá na psychiatrii. Neviem si predstaviť čo musia prežívať aj kvôli smrti syna a tiež kvôli týmto hrozným vymyslom.. Popri tej bolesti ešte hľadať silu obhajovať sa.. Hrozné naozaj

senta_sofia
24. jún 2025
@winki13

@winki13 tiez by som neplatila plnu sumu za nieco, co mozem vyuzivat len ciastocne. Ak tam niekto ide prioritne kvoli toboganom, ktore ma v cene pobytu, asi mu nebude stacit kludovy bazen. Vadas ma v lete dost nadhodene ceny, takze urcite by u viacerych ludi zavazila aspon nejaka kompenzacia za to obmedzene uzivanie arealu. Potom by to ludia ponali mozno tak, ze dobre, uz ked sme tu, pozrieme po okoli alebo sa pojdeme okupat do Madarska… ale ked chce aj v tejto situacii v prvom rade zarabat, bohuzial. Toto sa malo riesit ako v dobe covidovej, mali ludom dat napr. poukazy na pobyt v dalsej sezone, nie robit z nich rukojemnikov a zarabat na prepadnutych zalohach.

rayla
24. jún 2025
@majkakoc

@mamina7070 ja vyjadrujem svoj názor, čo splietate. Nestarajte sa kde ja dovolenkujem! Vy si choďte kam chcete, pýtali sa tu, odpovedám! No viac nič menej! Stačí? Vy choďte aj ku svrabu do Talianska. Je mi to 10

@majkakoc Si nejaká agresívna.. ponor si tam v tom Vadaši aj hlavu, aby si sa schladila..

majkakoc
24. jún 2025
@rayla

@majkakoc Si nejaká agresívna.. ponor si tam v tom Vadaši aj hlavu, aby si sa schladila..

@rayla ja len reagujem na agresívnych ľudí. Čo si ja ponorím teba nemusí zaujímať ☝️🙏😆🤗
Keď ťa to tu nezaujíma a nemáš tu rezervovaný pobyt tak sa neozyvaj prosím a nenavažaj sa do mňa, nič som ti zlé nenapísala. Reagujem na otázky, ktoré mi kládli dievčatá vyššie. 🙏

rayla
24. jún 2025
@majkakoc

@rayla ja len reagujem na agresívnych ľudí. Čo si ja ponorím teba nemusí zaujímať ☝️🙏😆🤗
Keď ťa to tu nezaujíma a nemáš tu rezervovaný pobyt tak sa neozyvaj prosím a nenavažaj sa do mňa, nič som ti zlé nenapísala. Reagujem na otázky, ktoré mi kládli dievčatá vyššie. 🙏

@majkakoc Veď to sa dá aj kľudne..nemusíš tu vyskakovať hneď po každom..

lesiiaoldi
24. jún 2025
@majkakoc

@majkakoc no hold stalo sa? Fuha. Ty musíš byť riadne bezcitna osoba.

majkakoc
24. jún 2025
@rayla

@majkakoc Veď to sa dá aj kľudne..nemusíš tu vyskakovať hneď po každom..

@rayla ja tu nevyskakujem po nikom, neviem kde to berieš
Reagovala som na iných ľudí, ty si mi odpísala prvá, tak sa skludni a pekný večer aj tebe ☝️

rayla
24. jún 2025
@majkakoc

@rayla ja tu nevyskakujem po nikom, neviem kde to berieš
Reagovala som na iných ľudí, ty si mi odpísala prvá, tak sa skludni a pekný večer aj tebe ☝️

@majkakoc No odpísala som Ti, lebo tie tvoje agresívne kydy sa tu nedajú čítať.. a si tak nesebakriticka, že ti to musel niekto napisat napriamo🤷

majkakoc
24. jún 2025
@rayla

@majkakoc No odpísala som Ti, lebo tie tvoje agresívne kydy sa tu nedajú čítať.. a si tak nesebakriticka, že ti to musel niekto napisat napriamo🤷

@rayla ja som tu žiadne kydy nepísala, tak sa láskavo ukľudni áno? Ja som s tebou husi nepásla!!!
Musíš byť veľmi nešťastný človek keď sa navážaš do ľudí bez príčiny. Veď jasné, to by nebol MK 🤣🤣🤣 meno vymyslené, si hrdinka 💪💪💪 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

lllaila
24. jún 2025
@hiro

@hipuska Radsej nech ten riaditel teraz chodi kanalmi za tie klamstva...
"Mamička opísala aj to, ako prebiehal odchod Tomáška na plavecký výcvik. "V pondelok 2.6. 2025 ráno pred odchodom autobusu na plavecký výcvik vás tatko odprevádzal a odovzdal učiteľom s vyhlásením o zdravotnej spôsobilosti, že sú obe deti zdravé. Naše detičky dokončili plavecký výcvik do konca a vrátili sa s celým školským výcvikom až na konci v piatok 6.6. domov," opísala."
https://www.cas.sk/spravy/domace-spravy/dojimav...

@hiro súhlasím s tebou. Môj názor je, že riaditeľ a najvyššie vedenie by mali odstúpiť, pretože ľudsky a profesionálne zlyhali. Už len to, že sa uchýlili ku klamstvám a vedome prekrucali fakty aj predbežné výsledky. To je neskutočné. Aby si zachránili riť, tak šírili dezinformácie, snažili sa ututlať a nehanbili sa ani obviňovať rodičov chlapca, že ktovie kde sa kúpal, zatiaľ čo oni pochovali svoje dieťa a k ničomu sa nevyjadrujú, nemajú síl. Hanba im, naozaj.