icon

Skúsenosti s dovolenkou v Patinciach

agna1979
13. feb 2026

Ahojte chcem sa spýtať uvažujem nad dovolenkou v Patinciach ale keď čítam recenzie dosť ma to odrádza že píšu tam samé zlé skúsenosti tak sa chcem Vás spýtať ktoré ste tam boli ake máte skúsenosti že ako je tam naozaj?

anonym_e74ec4
13. feb 2026

boli sme na zaziatku septembra, okolie des ale teda hotel sa nam velmi pacil aj bazeny, deti si uzili, strava podla mna velmi chutna. Za mna to bola vydarena dovolenka ale chceli sme vyslovene na slovensku keby sa neorientujem na slovensko a hotel kam mozem ist z malickymi detmi tak sa obzeram skor po madarsku

lucinka12356
13. feb 2026

Boli tam aj svokrovco viackrát aj švagrovci a boli spokojný 🙂

midka
13. feb 2026

zalezi, co od toho ocakavas,,, my sme boli na vikend -2 dospelaci super- bazeny, sauna, strava ok... bol tam aj rozny program pre deti,,, myslim, to co ponukaju, tam aj najdes.....co uvadzaju ini ako zlu skusenost?

anonym_a6e57d
13. feb 2026

Boli sme 2x aj ubytovani, 1x v lete na jednodnovku. Strava zamna super a to mam intolerancie, izby ok. Ponukali masaze(nevyuzili sme) Wellnes super, bez deti. My sme boli na striedacku s manzelom. Noo co mne vadilo ze rekreacny bazen bol studeny. Priamo v bazene je bar, to je super. Ale sediet v nom.... esteze mame malu dcerku lebo sme vacsinu casu sedeli radcej snou v detskom bazene lebo ten bol dobry teply 😄. Je tam aj teply bazen taky sedaci ale tam deti nemozu.. to boli jarne a jesenne 3-dnove vylety. Na jednodnovku sme boli v lete, suuuuper. Ale treba si zaplatit obe casti.

rachel36a
13. feb 2026

Celé Patince sú otras...kedysi boli super....teraz tan skapel pes...hotel ešte ako tak, ale inak tam nič nie je...a cely afeal je hrozne spustnuty

ankare
13. feb 2026

@agna1979 odporucam Ti hotel Grand v Ostrihome

agna1979
autor
13. feb 2026
@rachel36a

Celé Patince sú otras...kedysi boli super....teraz tan skapel pes...hotel ešte ako tak, ale inak tam nič nie je...a cely afeal je hrozne spustnuty

@rachel36a ďakujem presne takéto recenzie som čítala

rachel36a
13. feb 2026
@agna1979

@agna1979 my sme boli aj v apartmánoch a letnom kúpalisku a to je úplná katastrofa....tam zastal čas pred 30timi rokmi.boli sme aj v hoteli, tam je to lepšie, aj bazén, ale keď vyjde von, si v roku 1990

midka
13. feb 2026
@agna1979

@agna1979 my sme boli len vnutri v hoteli, vonku sme neboli, nepotrebovali sme vsetky aktivity sme mali vo vnutri, ale tak my sme boli na jesen,,, kvoli arealu sme tam necestovali...

marcellka32
13. feb 2026

Bola som a žiaľ asi najhoršie čo som zažila, aj jedlo bolo jednotvárne, nevkusne servírované, ale ja som asi náročná...izba bola v pohode, čistá, bazén tiež, na okoli skapal pes, tam nie je čo robiť vonku

bucko555
14. feb 2026

Boli sme dva týždne dozadu, všetko ok, strava čistota, vnútorné vybavenie . Vonkajšok ma nezaujímal prišla som relaxovať

iwanka222
23. feb 2026

Boli sme minuly rok a mozno pojdeme aj tento rok. Okolie sme neriesili. Hotel je pekny, strava tiez nam chutila a bazeny a sauna nam uplne stacili. Syncekovi (8.r.) sa tak pacilo ze by chcel ist aj tento rok.

sunny15
1. mar 2026

@agna1979 ahoj išli ste nakoniec?

agna1979
autor
2. mar 2026
@sunny15

@agna1979 ahoj išli ste nakoniec?

@sunny15 ahoj to som chcela letnú dovolenku tak uvidím kam napokon pôjdeme.

anonym_1225a2
2. mar 2026
@agna1979

@sunny15 ahoj to som chcela letnú dovolenku tak uvidím kam napokon pôjdeme.

@agna1979 keď už tak radšej radím Štúrovo ako Patince.