Sú vhodné kúpele Aphrodite pre rodiny s deťmi?
Som dost znechutena z mojho vikendovho pobytu. S manzelom sme sli na predlzeny vikend do aphrodite v Rajeckych Tepliciach, ze si uzijeme spolocny kludny vikend. Ale mala som pocit, ze tam bolo ihrisko. Minindeti v bazenoch s kolesami, skrieksli tam ako pavijany. A dokonca vo vonkajsom teplom bazene plavalo hovno. Toto je uz na mna moc. Samozrejme sme sa stazovali a dostali sme nejaku kompenzaciu, ale totalne mi to pokazilo vikend. Nakolko som cakala pohodu a klud a nie pocuvat riciace deti. Ved su to termalne kupele, kde sa chodia liecit dospeli. Na co tam tahat take male deti a tie matky sa este usmievali, ked im tam tie deti kricali druhym do usi. Na viacerych ludoch som videla pohorsenie. Chcem sa opytat, ci to tam uz takto bezne chodi alebo sme len my vychytali takych?
skus mrknut do sklenych teplic, tam som bol spokojny.
Áno, v Afrodite sú deti úplne bežne. Skús pozrieť nabudúce Adult friendly hotely, tiež tak chodíme.
Vdakabohu za adult friendly hotely.
My tam chodievame, ale chodievame mimo víkendu. Ideálne od pondelka, predsa len najviac ľudí na pobyt aj jednorázové kúpanie chodí piatok a víkend. Deti tam chodia, ale až takúto negatívnu skúsenosť nemám. Žiaľ, na Slovensku v tomto zlyháva servis. Na to je tam služba, aby riešila krik v kúpeľoch, keď už rodičia sú tak obmedzení. Ale to je slovenská nátura, hneď by ho ženy zhejtovali, že ak tam deťom nie je vstup zakázaný, tak sa aj v kúpeľoch deti môžu šantiť ako na detskom ihrisku. Pozri nabudúce napríklad Tri studničky, ide o adult friendly wellness hotel.
Ja pochádzam zo Žiliny a teda do Rajeckých (do Aphrodite) sme chodili aj keď som ešte aj ja bola dieťa. Akurát tuším saunový svet bol vekovo obmedzený vtedy.
Fu, toto by sa ani mne nepacilo. Take male deti patria do detskeho bazenika.
My chodíme do Rajeckých od roku 2011 a zdá sa mi že deti tam pribúda. Ideme do APHRODITE teraz v máji od pondelka do piatu tak dúfam že to bude kľudnejšie ako bývajú víkendy. A BEZ hovna v bazéne..
Lebo deti sú dobrý biznis.
Ja do Aphrodite chodím často na wellness ten je super, do vonkajších bazénov buď neskôr večer alebo cez týždeň doobeda ak chcete mať kľud. Do wellness do tej zadnej časti je vstup od 16 rokov ale tiež dom bola už svedkom ako sa tam otecko rozčuľoval prečo nemôže ísť na saunový rituál s 10 ročnou dcérou a 12 rovným synom, že veď ľuďom by to určite nevadilo. Skoro ma tam porazilo.
Ja som chodila výslovne do hotelov kde nie sú povolené deti. A deti vždy aj mne vadili. Chápem vas. Človek ide do kúpeľov zrelaxovať a miesto toho prišiel do aquaparku. A hovno ste mali ako bonus... hrôza
@babulkomale uzavretá a malo komunikativna povaha
Minideti o tom potom ale toto?
"Ved su to termalne kupele, kde sa chodia liecit dospeli"
No tak ja neviem, raz sme tam mali firemnu akciu... tak nacancane gycove prostredie ze to clovek musi prist odtial viac chory ako prisiel 🙂
@hiro mam uplne rovnaky nazor - cisty gyc, az sa tam clovek citi neprijemne.
@hiro chodi sa tam rehabilitovat pohybove ustrojenstvo a dalsie procedury. Takze tym som myslela, ze sa tam chodia liecit. Odjakziva to boli kepele a nie detske kupalisko. 2 rocne dieta tam nema co robit pre mna 🙂
@babulkomale dakujem za upozornenie pani ucitelka, neverim, ze ani tebe sa nikdy nepodarila chyba, ked rychlo pises. Ale tak v niecom si treba zarypat
Ked mi vyrastie dieta, tak do hotela kde su povolene deti nepachnem :D:D:D Som si odzila a vychovala vlastneho paviana a ako chapem, ze ludia chcu deti, tak ja chcem dovolenku :D A teda Afrodita to urcite nebude
@melanta si nebola v iných krajinách? Nevidela domácich? Týčiace deti sú bežné v Izraeli,ale riadne,mali Turci sa tiež nedajú zahanbiť a včera sa ukázali riadne aj rakusania,takže nie,nie je to slovenskou naturou,ale drbnutou povahou daného rodiča. A všeobecným akceptovaním detského kultu.
@maciatkolulu melanta je praveze velmi scestovana. Presne, mas pravdu, oproti arabskym alebo talianskym detom su slovenske deti perfektne. Ale preco si nekopnut do vlastneho naroda, to niektori radi.
Ja som v Afrodite videla na vlastné oči ako si dieťa z tých pseudo plaviek vytriasa v malej vode hovno z plienky, teda plaviek :D :D
Prečo to berieš ako rýpanie? Z chýb sa učíme. Nabudúce to už budeš mať správne. Veď píš pomaly, či musela si sa rýchlo posťažovať?
Pravopis sa učí na ZŠ, to nemusíš byť učiteľka, aby si ho ovládala.
Deti tam chodia odjakživa chodím tam stále, ešte aj raz ročne do kúpeľov cez poisťovňu. Deti sú tam hlavne cez víkend, cez pracovné dni a doobeda tam nie je nikoho alebo víkend večer len dospelí.
Jedine saunovy svet je limitovaný vekom a horuci vonku. Pokiaľ spliechaju treba volať plavcika. Do termálnych bazénov deti v kolese nepúšťali nikdy, co som tam bola, vždy ich plavčík vyhodil.
Treba pozerať adult friendly hotely
Tam vždy deti normálne chodili.
A to slovenské deti ešte v pohode. Také ruské, turecké dokonca aj nemecké som zažila a teda to bolo ako hurikán.
Rajecké Teplice boli nádherné kým tam tie kúpele neprerobili.. ako dieťa som tam bola každé prázdniny, lebo tam mala stará mama chalupu.. ale to čo tam je teraz je fakt hrozný gýč ktorý s miestom ako takým nemá nič spoločné.. je to škoda.. ale stále sú tam veľmi pekné miesta, mám to tam rada..
@hiro
my ked dakde ideme tiež zhladávam dopredu len pre dospelákov bez detí..šak by ma tam šlaktrafilo keby si to zaplatím a toto mám počúvať.No už nabudúce budeš vedieť.Ale čo sa poznám ja s mojou povahou tak by som sa bud zbalila a išla preč,kašlala aj na prachy alebo tam dobre nahučala na tie decká aj ich rodičov.Aj na personál.Podla toho v akom by som bola práve rozpoložení😀 to hovno je teda topka to musím uznať 🙂
Mám malé dieťa, ale toto by ma nasralo tiež.
@babulkomale o co ti ide, prosim ta?:D to naozaj tu ides so mnou riesit zakladnu skolu? Dovolim.si tvrdit, ze viem lepsie gramatiku, ako poniektorí mladi ludia :D ako pisem, NIKTO, ani ten najlepsi slovencinar nie je neomylny a neverim, ze ani tebe sa nikdy nepodarilo zatat nejaku tvrdku :D o takychto hlupostiach ma nepresviedcaj. A ak nemas co k mojej teme, tak nech sa paci, mozes ist na dalsiu ;)
Normálne sa tam chodí s deťmi. Ako vieš, že to hovno bolo detské?

paviány
ryčiace