icon

Sú vhodné kúpele Aphrodite pre rodiny s deťmi?

29. apr 2024

Som dost znechutena z mojho vikendovho pobytu. S manzelom sme sli na predlzeny vikend do aphrodite v Rajeckych Tepliciach, ze si uzijeme spolocny kludny vikend. Ale mala som pocit, ze tam bolo ihrisko. Minindeti v bazenoch s kolesami, skrieksli tam ako pavijany. A dokonca vo vonkajsom teplom bazene plavalo hovno. Toto je uz na mna moc. Samozrejme sme sa stazovali a dostali sme nejaku kompenzaciu, ale totalne mi to pokazilo vikend. Nakolko som cakala pohodu a klud a nie pocuvat riciace deti. Ved su to termalne kupele, kde sa chodia liecit dospeli. Na co tam tahat take male deti a tie matky sa este usmievali, ked im tam tie deti kricali druhym do usi. Na viacerych ludoch som videla pohorsenie. Chcem sa opytat, ci to tam uz takto bezne chodi alebo sme len my vychytali takych?

maciatkolulu
29. apr 2024

@babulkomale 😉inak,ono anonymné fórum znesie veľa,aj taká možnosť tu je.

babulkomale
29. apr 2024

Nazvala si ma pani učiteľkou, tak som ti to vysvetlila. Rozkazovať môžeš doma, ak ťa poslúchajú 🙂

babulkomale
29. apr 2024

@maciatkolulu že? Tiež si myslím. Čo sa kde spomenie,vsade bola, všetko videla, všetko vie a všetko platí a kupuje, plus dovolenky rodičom a charita, keď to zrátaš, musí zarábať milióny mesačne. Až máš pocit, ze neloví hlavy, ale ich odstreľuje 😂

kris_tin257
29. apr 2024

Som zo Žiliny, deti v aphrodite nie sú nič výnimočné práve bežné. Vždy keď som tam bola (ešte aj pred rekonštrukciou) boli deti bežný jav... Odporúčam adult friendly hotel 👍

maciatkolulu
29. apr 2024

@bosorkabb aj rakúske,aj rakúske.... Inak dovolila by som si tvrdiť,že tie naše slovenské mláďatá bývali do istého času jedni z najslusnejších deti,pokiaľ neprišiel kult -DIETA- a nesprávne pochopena vzťahova výchova.

bosorkabb
29. apr 2024

@maciatkolulu no áno aj rakúske. Stačí ísť na ihrisko v Rakúsku.

mimka1402
29. apr 2024

Ospravedlňujem sa, za moju diskusiu, kde som presne o týchto skúsenostiach písala som dostala dosť nepekne privlastky, keďže som sa vyjadrila pod svojim menom.😀
K tomuto. Určite hladaj adult friendly hotely, mne by toto za tie peniaze nestálo a asi by som bola schopná sa sťažovať a pýtať späť za takého chovanie hostí.
A žiaľ z môjho pohľadu, sa takého veci dejú často len ľudia zatvárajú oči a tolerujú.

kiki68
29. apr 2024

Jedine adults only hotely, akonahle to nie je takto oznacene, tak tam budu aj deti. V Rakusku sme boli v adults only, tam deti neboli ziadne. Nemohli byt. Okrem toho tam ludia chodili nahi v celom areali wellness ( bolo to tam dost velke aj s nejakou lukou).

laurita285
29. apr 2024

@dominikamacakova inak to že je hovno detské sa dá ľahko rozpoznať, dieťa ma značne užší análny otvor ako dospelý človek, čiže vyserie značne menšie hovno. Medžik?

drahomirrra
29. apr 2024

@laurita285 @dominikamacakova
Akoze zeny, ste mi s tym hovnom spravili den 😁😂😂😂

mamina7070
29. apr 2024

dakujem za tuto temu zvazovali sme rajecke ako kupele a teda konecna asi idem pozriet radsej nejake rakuske adult friendly 😂

zuzinka888
29. apr 2024

@laurita285 no tak to co ja najdem v nocniku...... sa niekedy cudujem kolko z neho vyslo a ako to mohol vytlacit a to ma len dva roky🤣🤣🤣

milanm12
29. apr 2024

Druhý raz treba ostať zatvorená doma medzi 4 stenami a ver že sa ti to nestane😏 ty pavián.

ajka10000
30. apr 2024

Keď v Aphorodite bol len vnútorný rehabilitačný bazén a jeden teplý tak deti tam toľko nebolo. Majú síce štatút kúpeľov ale po rozšírení to je hlavne biznis.

pkgirl30
30. apr 2024

rodičia tam chodievajú už desať rokov ale vyhýbajú sa víkendom...je normálne že rodičia si chcú zo sebou zobrať aj deti, a ak to hotel nezakazuje ...už je len potom otázka či sú tie deti vychované

zafir01
30. apr 2024

Chodili sme do aphrodite aj s deťmi . Bez kolies a podobných pomôcok .aj sa saunovali . Keď chcel syn vymýšľať , tak sme ho upozornili .a keď nik nebol v bazéne ,tak sme s ním posaskovali . Chodime len v zime . Teraz máme tri deti . Prestali sme , nie kôli počtu ľudí ,aké kôli tomu ,že sa nam tam mesiaci . Predražený gýč .
S muzom sme šli pár krát do natural spa . Inak sa tam ísť neoplatí . Tam bolo prázdno . Žiadne deti . Adult friendly v určených hodinách . Pokoj ,kľud . Ale inak hrôza . Na to vstupne 160€ /2 osoby celodenný vstup . Ďakujem pekne ,neprosím si už , stačilo 2x . Pleseň , malo pitnej vody , pokazené trysky , odlupujuca sa omietka . To nečakas za tú sumu

maryetta
30. apr 2024

@laurita285 keby nemam doma 3vacsiw deti tak ti aj uverim. By si asi neverila co dokazu za sebou zanechat. Ze sa sama zamyslam ze taka mala dupka a…. 🙈🙈🙈

dominikamacakova
30. apr 2024

@laurita285 asi nemáš deti čo? Deti majú normálne hovno ako dospelý človek, či si myslíš, že to je ako keď sa vykaká vtáčik 😂

blonde_bella
30. apr 2024

Hovná plávajú aj v kúpeľoch po dôchodcoch, ktorí neudržali....

natiblaskova
30. apr 2024

Všetkých rodičov zavrime doma s deťmi, ktoré nemajú kam dat! Ako sa považujú niekam chodiť s nimi. Nehorázne!!! 🙄🙄🙄Ale áno to hovno je moc 🫣

natiblaskova
30. apr 2024

@pkgirl30 je málo detí, ktoré vidia vodu a netešia sa 🙂 aj keď som nemala deti mi nikdy nevadil šťastný piskot deti. Vždy som to rada počúvala 🙂

evka64
30. apr 2024

Ja som bola v Afrodite raz a posledny krat...spina, smrad, no cakala som daco na inej urovni.

pkgirl30
30. apr 2024

@natiblaskova ja tak isto🙂, hlavne odkedy mám postihnutého syna teším sa každej maličkosti aj tomu že sa raduje z vody, ale na druhej strane chápem že ľudia utekajú niekam kde je kľud a chcú relaxovať a už majú deti plné zuby

belaaaaaaaaa
30. apr 2024

@babulkomale Áno, slovenské deti sú oproti talianskym naozaj veľmi dobre. Niežeby talianske boli zlé, no sú uvrešťané ako všetci oni. A to milujem Taliansko nadovšetko🙂

daaaaaska
30. apr 2024

@dominikamacakova tak teraz som sa fakt zasmiala😂😂😂😂že ako vieš že to hovno bolo detské😂😂😂 tak asi podľa veľkosti videla. Či to ako vážne aj dospeli sa poseru do bazéna?ja neviem ja som ešte také nezažila.ale super komentár👌👍

dominikamacakova
Autor odpoveď zmazal
ema234
5. máj 2024

S tymto suhlasim aj ja. Tesim sa do kupelov, teraz ked uz syna mozem zobrat. V zivote by nebrala male dieta do kupelov, presne na to maju byt na ddych a klud 😊

ema234
5. máj 2024

@blonde_bella 🤣 aj to možno

sisska96
7. máj 2024

Fuuuuj no to je hnus, vyseru sa do vody.... Kľudne aj čurajú. Pre deti by som spravila kúpalisko zvlášť a potom nech sa tam majú kúpať vo vlastnom hovne a vrieskať. Fakt starší a aj dospelé ľudia idú do termálneho kúpaliska oddychovať a nie počúvať vrieskanie a plávať v hovne. Ja by som sa nabudúce informovala či tam pustia aj malé deti. Ja som už bola na takom mieste, kde je vypísané že nie je povolené pre deti, a niekde mimo ďalej je detský kútik s bazénom, a fakt tam bolo ticho a kľud

maminkadeticiek
7. máj 2024

Mam 2 deti,ale aj mne toto v Aphrodite strasne vadi.Vobec to tam nie je lacne,clovek pride,zaplati a vsade deti.Ano aj ja si predstavujem wellness inak.Preto tam nechodime.V okoli Ziliny su ovela prijemnejsie wellnesy či uz Gbelany,vo Vratnej.To Aphrodite sa vracat nebudeme.Ked budem chciet mat deti vsade okolo seba pojdem na verejne kupko alebonostanem pri tych mojich doma.