Termálne kúpaliská vhodné na astmu

24. aug 2023

Ahojte, samozrejme pozerala som to aj na internete, ale chcem vedieť také najlepšie. Syn má astmu a odporučila nám doktorka takéto kúpaliska, zatiaľ sme chodili do Podhájskej, ale chceli by sme ísť niekam aspoň na dva tri dni. K moru si to bohužiaľ nevieme dovoliť, viete poradiť nejaké dobré prosím? Prípadne kedysi existovali také búdky, volalo sa to soľná jaskyňa a v pare bola primiešaná morská soľ v Podhájskej nám to zrušili a neviem, kde sa presunuli či to vôbec ešte niekde funguje.

0laracroft0
24. aug 2023

My sme boli dvakrát v Rapovciach, syn ma tiež respiračné problémy. Myslíme si, že to možno niečo malo spolu aj s ďalšími vecami pomohlo. Voda vraj porovnateľná s Podhajskou, tiež je to praveke more.

zalka
24. aug 2023

Prečo more nie? Ak sa nepotrebuješ kúpať tak pozri letenky za pár drobných z BA v októbri do BG do Burgasu. Vieš si tam za lacnejšie prenajať apartmán lebo je po sezóne. A morský vzduch pomôže.
Nemám astmu ale po laryngitide a bronchytide som bola v BG z jari pár dní...odchádzala som z SVK ešte s nedoliecenym kašľom a priletela som späť v pohode bez kašľa a fakt pár dní stačilo tuším 5 či 6 som bola a kašeľ bol ešte poriadny lebo má tri dni pred odletom dr poSlala na pľúcne a na RTG.