icon

Tipy na dovolenku pre ženu bez partnera

22. feb 2026

Ahojte, tento rok môj muž na dovolenku nepôjde a rada by som si naplánovala niečo samostatne. Nebola som na dovolenke už 10r a potrebujem oddych, reset, som v jednom kole. Avšak neviem kam ísť, čo je pre ženu samostatne bezpečné. Najradšej by som bola pri mori v karibiku, ale toľko peňazí nemám. Preto zvažujem aj niečo bližšie, v zásade čokoľvek. Dokonca uvažujem aj nad nejakým rezortom na Slovensku, kde by bol wellness, kúpele, masáže apd. Neviete, či existuje niekde na SLovensku taký pobyt, kde si viete oddýchnuť a postarajú sa o vás?

Ďakujem vopred za vaše tipy a rady.

Strana
z2
marianarem
22. feb 2026

@anonym_autor Ja som bola sama na dovolenke velakrat a v Europe podla mna je pre samu zenu bezpecne uplne vsade. Moja mama chodi v poslednom case sama do Grecka a Bulharska.

anonym_8344bb
22. feb 2026
@anonym_ae441c

@anonym_8344bb sama žena, kde sa cíti bezpečne a postarajú sa o ňu - presne to spĺňa turistika v poľských Tatrách 😅🤔😉👀

@anonym_ae441c 1.moze sa aj cely den vyvalovat vo wellnesse 2.Zakopane je nebezpecne? 3.moze zobrat kamosku, cena v hoteli je na 2 osoby a dve na turu mozu ist

namornicka
22. feb 2026
@anonym_autor

@minenkaa nad 2-3 hodiny viac nelietam.

@anonym_autor tak preco spominas karibik, ked uz vies, ze tam nechces letiet.

sisaka
22. feb 2026
@namornicka

@anonym_autor tak preco spominas karibik, ked uz vies, ze tam nechces letiet.

@namornicka presne to ma napadlo. Najprv spomenie Karibik, že tam by bola najradšej, ale financie nepustia a keď jej napíšu, že to nie je tak veľa, tak už nemôže ďaleko letieť a vysvitne, že vlastne hľadá wellness pobyt na Slovensku aj s programom 😂

anonym_3cc558
22. feb 2026

@anonym_autor Na Slovensku máme strašne veľa skvelých Wellness pobytov stačí mať len peniaze a postarajú sa o Teba ako o princeznú.
Alebo cez cestovky si nájdete super dovolenky a naozaj sa vedia postarať o všetko. Odporúčam Toskánsko 🇮🇹♥️ Nebude sa ti chcieť ani domov,to garantujem😀♥️

anonym_3cc558
22. feb 2026
@anonym_autor

Ešte nejaké obmedzenia, nemôžem veľmi dlhý let a nemám pas. Viem, že sa dá dorobiť, ale nie som si istá, či to stihnem, preto zvažujem SVK alebo okolité krajiny.

@anonym_autor Daj na mňa Taliansko. Nepotrebuješ pas, cenovo sa vyrovná u nás a naozaj je čo obdivovať. Navyše krátky let,dá sa autom,busom a nevyjde určite viac ako dovolenka na Slovensku. Cestovky robia zájazdy aj k moru,aj poznávačky a stojí to zato!

anonym_12e8b7
23. feb 2026

Autorka - priorita je Slovensko a exotiku si len tak spomenula, aby reč nestála? Bežne ženy cestujú aj samostatne. Kamoške sa veľmi páčilo V Turčianskych Tepliciach, aj v Bojniciach.

autor
23. feb 2026
@anonym_12e8b7

Autorka - priorita je Slovensko a exotiku si len tak spomenula, aby reč nestála? Bežne ženy cestujú aj samostatne. Kamoške sa veľmi páčilo V Turčianskych Tepliciach, aj v Bojniciach.

@anonym_12e8b7 nie, exotiku som spomenula ako prvé, ale až následne som si uvedomila komplikácie s dĺžkou letu a pasom. Ten pas si ešte človek vie dať urobiť. ale let neskrátim. Zatiaľ ma chytilo to Toskánsko, skúsim sa pozrieť týmto smerom. Eventuálne rozmýšľam nad Maltou alebo nejakým gréckym ostrovom. A dúfam, že to je letecky do tých 3h.

margotka17
24. feb 2026
@anonym_autor

Ešte nejaké obmedzenia, nemôžem veľmi dlhý let a nemám pas. Viem, že sa dá dorobiť, ale nie som si istá, či to stihnem, preto zvažujem SVK alebo okolité krajiny.

@anonym_autor ..., že by mohli byť aj kúpele Bojnice? Bazény, masáže, zámok, namesticko v meste s dobrými jedlami a hudbou.

Strana
z2