icon

Tipy na lacnú dovolenku na Slovensku

michaela12_34
19. jún 2025

Nemusí byť úplne za euro, ale niečo, kde sa nehrnú turisti, je tam pekne a dá sa tam tráviť leto?

Strana
z2
barborkab
23. jún 2025

https://apartmantilia.sk/ v Bešeňovej
Letný pobyt pre 2+2 za 399€ /týždeň
Malé , ale na leto stačí , malá kuchynka , takže sa dá aj prirpaviť jedlo , supermarket za rohom

Viem poradiť s low cost výletmi na cely týždeň ;)

barborkab
23. jún 2025

Na Liptovskej Mare teraz otvorili mestskú pláž , v Kalamenoch je prírodný termálny “bazén” zadarmo , rovnako kaďa v liptovskom Jane
Alebo kúpalisko v Liptovskom Jane
Kvacianska , Prosiecka dolina , Liptovský hrad …

balerina2025
23. jún 2025
@barborkab

Na Liptovskej Mare teraz otvorili mestskú pláž , v Kalamenoch je prírodný termálny “bazén” zadarmo , rovnako kaďa v liptovskom Jane
Alebo kúpalisko v Liptovskom Jane
Kvacianska , Prosiecka dolina , Liptovský hrad …

@barborkab presne, treba hladat miesta kde sa da ''zadarmo'' pretoze tie atrakcie su neunosne a nedaju sa kazdy den

balerina2025
23. jún 2025
@barborkab

https://apartmantilia.sk/ v Bešeňovej
Letný pobyt pre 2+2 za 399€ /týždeň
Malé , ale na leto stačí , malá kuchynka , takže sa dá aj prirpaviť jedlo , supermarket za rohom

Viem poradiť s low cost výletmi na cely týždeň ;)

@barborkab wau vyborna cena inac to kde si nasla

barborkab
23. jún 2025
@balerina2025

@balerina2025 to je naše 🙂 viem aké sú ceny na SK a preto som chcela dať letnú cenu tak , aby si to mohlo dovoliť čo najviac rodiniek s deťmi 🙂
A my to tam máme strašne radi - na Liptove je milión krásnych miest a aktivít zadarmo , takže na nízkonákladovú letnú dovolenku ideál ;)

balerina2025
23. jún 2025
@barborkab

@balerina2025 to je naše 🙂 viem aké sú ceny na SK a preto som chcela dať letnú cenu tak , aby si to mohlo dovoliť čo najviac rodiniek s deťmi 🙂
A my to tam máme strašne radi - na Liptove je milión krásnych miest a aktivít zadarmo , takže na nízkonákladovú letnú dovolenku ideál ;)

@barborkab jaaaaaaaaaajjj haha dohodneme sa? :D

barborkab
23. jún 2025
@balerina2025

@barborkab jaaaaaaaaaajjj haha dohodneme sa? :D

@balerina2025 napíšte mi ;)

balerina2025
23. jún 2025
@barborkab

@balerina2025 napíšte mi ;)

@barborkab oki 🙂

barborkab
23. jún 2025

Ešte skúste pozrieť aj TMR hotely - viac som o tom písala v skupine ako ušetriť
Majú v cene lanovky aj aquaparky , na fotke Napr pobyt v lete na 4 noci pre 2+2 v Hoteli Liptov v Jasnej
Je to taký dosť retro hotel , ale je zo siete tmr najlacnejší a pomer cena výkon je fakt super
Majú teraz kód leto25

eskop
23. jún 2025
@balerina2025

@balerina2025 dobrý deň, mate aj tip na výlet v okolí?

balerina2025
23. jún 2025
@eskop

@balerina2025 dobrý deň, mate aj tip na výlet v okolí?

@eskop ja som poradila cerveny klastor. tam je toho dost- klastor, navsteva POlska, ci skazen/hrad v Starej lubovni, Belianska jaskyna atd atd

1kubo1
24. jún 2025

Odporucam aj skusit menej navstevovane lokality ako napr. juh Slovrnskeho Raja (Dedinky a okolie) alebo Slovensky Kras - nenarocna turistika pre deti, pokoj, ticho a nizke ceny a kopec jaskyn + pamiatky gotickej cesty a banicke miesta. Nie su tam top sluzby ale za par € sa da zorganizovat krasny vylet.
A kto ma deti ktore zaujimaju vlaky, staci sa zviezt z Margecian na Telgart po najkrajsej trati na Slovensku.
Okolie Dobsinskej Ladovej jaskyne ani nemusim spominat.

kuchynka15
27. jún 2025

@michaela12_34 hotel Podjavornik v Javornikoch okres Považská Bystrica. Pekné túry, hotel jednoduchší, s menším bazénom a wellnes. Vynikajúca kuchyňa, mávame tam polpenziu. V lese bez masového turizmu, len vtáčiky, srnky. Pred hotelom pekné detské ihrisko. Na rekreačný preukaz sme chodili každý rok aj dvakrát. Hotel je vhodný aj pre psíky. V okolí túry, autom ba Považský hrad, do Bytče, salaš s reštauráciou tiež výborne varia. V Papradne autom asi 9 km výborná zmrzlina a tiež krásna nenáročná túra na kopec.

demodun
27. jún 2025
@kuchynka15

@michaela12_34 hotel Podjavornik v Javornikoch okres Považská Bystrica. Pekné túry, hotel jednoduchší, s menším bazénom a wellnes. Vynikajúca kuchyňa, mávame tam polpenziu. V lese bez masového turizmu, len vtáčiky, srnky. Pred hotelom pekné detské ihrisko. Na rekreačný preukaz sme chodili každý rok aj dvakrát. Hotel je vhodný aj pre psíky. V okolí túry, autom ba Považský hrad, do Bytče, salaš s reštauráciou tiež výborne varia. V Papradne autom asi 9 km výborná zmrzlina a tiež krásna nenáročná túra na kopec.

@kuchynka15 tam je krásne.
Ja už len pridám od Kotešovej sa dá ísť aj na Súľovské skaly, hrad.

Strana
z2