icon

Tipy na ubytovanie s wellness

martinkotomasko
8. mar 2025

Ahojte poraďte ubytko na víkend s wellnesom.Dakujem.

maickamf
8. mar 2025

@martinkotomasko blizsie definuj. Lokalita, rozpocet...

sunyrose
8. mar 2025

Vršatské Podhradie, veľká spokojnosť....

martinkotomasko
autor
8. mar 2025

@maickamf
@maickamf 2 dospelí 2 deti..hlavne welnes.vikend. lokalita najlepšie Liptov

cukroska
8. mar 2025

@martinkotomasko Na Slovensku je ich milión. Treba sa zabaviť a googlit. Ťažko radiť keď neviete kde presne chcete. Aj tu nájdete veľa diskusií a tipov pretože aj ja som radila a znovu sa mi nechce vypisovať. My osobne si všetky výlety, hľadáme sami a poprípade už len keď veľmi
niečo potrebujem zistiť tak hľadám.v diskusiách

cukroska
8. mar 2025

@martinkotomasko Zadajte Liptov a vyhodí vám toho dosť. Namiesto vypisovania tu treba hľadať a čítať recenzie.

martinkotomasko
autor
8. mar 2025

@cukroska samozrejme to chápeme.

bludna
8. mar 2025

@martinkotomasko ked idete s detmi tak odporucam Permon v Podbanskom. Ja sice deti nemam ale v tomto hoteli je ich vzdy plno, co mne ako bezdetnej dost prekaza 😀

bludna
8. mar 2025

@martinkotomasko ak hladas vyslovene wellness hotel, tak pre istotu odporucam overit telefonatom na recepciu, ci je wellness dostupny detom. Z mojich skusenosti je zvycajne pre dospelych, resp aspon 15+

dadida7
Autor odpoveď zmazal
ibrunova
8. mar 2025

Permon, Alexandra,..

maickamf
8. mar 2025

@martinkotomasko s detmi je fajn Hotel Hills vo Vys.Tatrach, Grand hotel Praha, Permon alebo v Besenovej, Penzion Marko Turany.....
Asi nieco s bazenom pozerajte. Neviem aky vek deti mate, ale niektore wellnesy su limitovane vekom a hlavne len virivka je pre deti nudna.

martinkotomasko
autor
8. mar 2025

@maickamf deti 13, 9

katkaseiner
9. mar 2025

Aquamarine Bešeňová