Tipy na výlet medzi sviatkami na Slovensku
Dostala som ponuku od svokry, že medzi sviatkami by nám na pár dní postrážila dieťa, aby sme mohli ísť s mužom na nejaký výlet na Slovensku a po viacerých rokoch stráviť nejaký čas spolu bez dieťaťa. Túto ponuku som dostala len včera, čo je extrémne neskoro na to, aby som niekde našla ubytovanie v takom žiadnom termíne. Aspoň s mojimi pátracimi schopnosťami. Nemáte nejaký nápad, ako túto príležitosť využiť, kde ísť?
booking - filtre - ponuky priamo pre teba 🙂 ja keby idem, tak urcite nejaky adult only wellness hotel ;)
Skús booking alebo iné podobné slovenské ekvivalenty, medzi sviatkami by sa niečo ešte mohlo nájsť
Prípadne sa dá oddýchnuť aj doma, bez dieťaťa,
spraviť si pár pekných dní pre seba 🙂
Ked si z Košíc , išla by som do Zakopaneho , tam máš veľa možnosti ubytovania aj s welnesom , poprechádzať sa po centre , v zime to tam je krasne
Minulý týždeň som objednávala medzi sviatkami Zakopané a bolo toho ešte kopu voľného... Inak BA, slovenské tatry - tiež máš kopu voľných hotelov
Tak záleží aký výlet chceš či skôr kultúru - múzeá, hrady, spoznávanie nových miest... alebo lyžovačku alebo wellness... Či to naozaj musí byť len SR alebo aspoň susediace krajiny... Každopádne vždy sa dá niečo nájsť
Medzi sviatkami najdeš vela ponuk hlavne mimo zimnych stredisk. Ak netrvate na turistike alebo lyžovani, určite nieco najdete.
Isla by som kludne do nejakeho pre vás neznámeho mesta - NR, TN, BB. Ak nie ste daleko od ČR, skočte tam. Brno je skvele mesto, rovnako Olomouc, Mikulov, Znojmo...
Centram typu Zakopané by som sa oblukom vyhla.
nejaky welnes blizko sa hranicami
@zd582uo vždy sa dá nájsť ubytovanie a výlet si nájdi aký ta zaujima. A až prvýkrát po viacerých rokoch odísť na pár dní od dieťaťa, čudujem sa, že si nepripadáš ako väzeň🤦.
@anonym_d7c851 nájsť sa nájde ale tie ceny
@zd582uo vždy sa dá nájsť ubytovanie a výlet si nájdi aký ta zaujima. A až prvýkrát po viacerých rokoch odísť na pár dní od dieťaťa, čudujem sa, že si nepripadáš ako väzeň🤦.
@anonym_c55b48 ceny sú vysoké, lebo sú prázdniny a treba kúriť atď...Každý by to využil, keby mal ubytovacie zariadenie.Musi byť voľne nepreháňaj ja som pozerala pár penziónov a je voľne.My sme vždy chodili deň po Vianociach do Silvestra
@anonym_d7c851 90% rodín okolo nás nechodí bez dieťaťa roky.A nikto neskončil na psychiatrii.
Isla by som do brna/budapeste abo prahy😍😍😍ubytko cez booking.apartman s kuchynkou.
@zd582uo ja by som takú ponuku odmietla. Rodinná dovolenka výlučne s detmi, na vylety tak isto s detmi. Svokra si svoje deti vychovala, moje si vychovám sama😉
@zd582uo ja by som takú ponuku odmietla. Rodinná dovolenka výlučne s detmi, na vylety tak isto s detmi. Svokra si svoje deti vychovala, moje si vychovám sama😉
@anonym_a73572 to nemá byť rodinná dovolenka, ale pár dní rodičov - partnerov bez deti. Vidiet za tým snahu svokry ovplyvnovat výchovu je fakt divné. Po mojej skusenosti by som to brala hned.