Tri noci na Slovensku za menej ako 1000 EUR?
Asi už neexist, však?
Príde mi to dosť neadekvátne poskytovaným službám.
Bezne chodíte za 2000 na lyžovačkuz za 4000 letná dovča, tri tabory pre dve deti za 3000 v lete?
Nemáme sa zle, ale uz mi to príde všetko premrštené.
Aby stal apartman v sukromi 130 eur bez stravy pre styroch, kym pri mori stoji 70?
Ako to vnímate?
@jj298 ktoru myslis? Normalne hotel kominisyicky v Lomnici, dvaja dospeli dve deti, pozri si. A to len ubytko...
*komunisticky
ano islo to riadne hore, som rozmyslala silvester 4 noci klasicky 3 hviezdickovy hotel pre 3 dospl osoby a dieta a vyslo to okolo 2000 e, vikendy mimo sezonu okolo 400e s polpenziou, pamatam casy ked to bolo o dost lacnejsie pred covidom. Dovolenka vychadza s all inclusive tiez tak tyzden 3000e a vyssie, arabske krajiny trosku lacnejsie. Snazime sa ist raz rocne na zimnu, raz na letnu k moru a 2X rocne aspon welnes vikend. Ale zas vyzadujeme all inclusive v lete pri mori a nie chorvatsko a aspon polpenziu na slovensku
pamatam si chaty ked pred covidom stali okolo 80e/noc objekt teraz idu okolo 200e noc /objekt
Zo zaujímavosti som si vyhľadala hotely vo V. Tatrách 2 dospelí a 2 deti. Ceny bez stravy sa hýbali 400-700€ na 3 noci...
Tak stačí asi len lepšie hľadať a nepozerat super luxusné ubytovania...
@gejb nie je luxusny, uz sme tam boli. Ale maju bazen a welness, co je pre decka klucove, ja to nemusim ale oni su aj tri hodiny vo vode.
@jj298 ok, vidim ze polpeniza v cene. Fantasticke.
Akoze a preco vkuse tatry? Su aj ine pekne miestana svk v sukromi a za lepsie ceny...kysuce orava liptov...kaslemna cele predrazene tatry
@floki1994 uz asi aj ja...som tak zvyknuta kvoli snehu. U nas dole ziadny vacsinou a radi lyzujeme.
Tieto porovnavacky so zahraničím 🤦 veď sa trep 8 hodín niekde kvôli 4 dňom, napočítaj si cestu,čas a vlastnú energiu.. ja tu zbehnem radšej do tatrov alebo na Kubínska za 130€ na noc kde som za 3hodky a nezabijem 2 dní cestovaním...
My sme boli v Oravskej Lesnej 🙂 sneh majú a aj vlek 🙂 boli sme na chata Miška 🙂 nadherna utulna chatka 5 min pešo od vleku 🙂 uz tatry nikdy 🙂
My sme pred par rokmi chceli ist s kamaratmi na chatu na Silvestra hocikam do hor. Pozerali sme Fatru, lebo sme vedeli, ze Tatry budu drahe. Ceny boli tak premrstene, ze sme sa rozhodli ist radsej do Svedska. Zobrali sme auto, chatu na 4 ci 5 noci a ked sme to prepocitali, tak aj s cestou, benzinom, platbou za prejazd mostom, ubytovanim to vyslo rovnako. A k tomu sme mali aj sneh 🙂 a super zazitky
@eff007 tak to je konecna 🤦😃
My sme chceli ísť na predĺžený víkend v lete niekde na Slovensko a zistili sme že máme lacnejšie ísť na týždeň do Chorvátska 🙈
@smajliica rovnaka skusenost hladala som vikend pre deti aj s bazenmi a lacnejsie nas vyslo taliansko na tyzden 😂
Preto nechodim na Slovensku na dovolenky, Taliansko na tyzden vyjde ako Slovensko na 2 dni, len trapny aquapark bez cesty, stravy holi bosi cez 100 euro len vstup dakujem
Och, Tatry by som vobec neruesila. Tam uz pomaly platis aj za vzduch, ktory dychas.
Skus zapadne tatry na orave. Na sukromí bez wellnesu sa vieš ubytovat velmi lacno
Áno, je to tak.... Aj keď tábory si predimenzovala a letnú dovolenku poddimenzovala. Ba Slovensku chodíme max na predĺžený víkend do Jasnej. Potom radšej 2-3 x v teple
Práve riešim letný pobyt na SK pre 8 osôb. All inclusive na 4 noci s bazénmi mi vypočítali na 2100e 🤷♀️ k tomu chodíme tiež na týždeň do IT, kde dám toľko len za apartmán pre 8 osôb bez stravy a lehátok na pláži, keď už porovnávame. 4000 za dovolenku pre štandardnú 4 clennu rodinu, no neviem... iste sú aj lacnejšie možnosti
My ideme teraz do Tatier do apartmánu na tri noci za 300€ . Minulý rok sme boli v Liptovskom Jáne, na jar, 4 noci v penzióne 390€ ...V lete sme boli v Chorvátsku v apartmáne za 420€ na týždeň. ... Takže nie všetko stojí tisíce ...
Bešeňová alebo Tatralandia už dlho vychádzajú toľko čo more... a najhoršie že furt plno 🙈 a že chudobní Slováci 😉
Tak ked vyberies tie najdrahsie hotely v Tatrach, tak co sa cudujes...
Chodíme každý rok na Oravu niekoľko rodín na 5 dni 150€ nás vyjde ubytovanie ( chata) na rodinu kvázi každý zaplatí jednu noc. V lete chodíme na dovolenku bohuzial keď chceš mať dovolenku fakt tip top so stravou musíš rátať okolo 1000€ na osobu. Deti sú väčšinou dom 12 rokov zadarmo alebo je cena nižšia.
kde stoji apartman pri mori 70€? jaaj, ci myslis 500m od mora a zariadenie apartmanu take, ze si pamata este Mariu Tereziu? porovnavaj porovnatelne. za apartman v 1.rade od mora, s novym nabytkom das ovela viac ako za apartman v tatrach.
@matkahelka absolutne nie Maria Terezia, na jednej z najkrajsich plazi a par metrov cez zahradu, uz sme tam boli. Ale bolo to vtedy viac, lebo sme to objednavali tyzden pred nastupom v letnej sezone, 70 mi pisala kamoska teraz ze platili tolko styria a v lete idu. Dve spalne a prislusenstvo. Dalsia kamoska.uz roky chodi za tu cenu na Krk na dva tyzdne styria.
@zorkahorka vďaka 👍

Na Slovensku pre mna nie 🙂 do tatier chodím na polsku stranu a na letnú dovolenku na Sicíliu. Tieto slovenské ceny ja podporovať nebudem.