Wellness tipy pre rodiny s bábätkom
Ahojte s muzom budeme oslavovat rok svadby. A chceme ist do wellnesu aj s 5mesacnym ale jasne zeby bol na izbe za ten cas . Odporucte nieco
5mesacneho nechas sameho na izbe?
Ak sa budete striedat, ok. Ale inak si to neviem predstavit
😣🙄
Ako si to predstavuješ? Dieťa ostane samé na izbe alebo sa budete striedať vo welnese? Výročie si predstavujem inak.
Skus pozriet Grand Hotel Matej v BŠ- je tam sukromný wellnes
virivka, sauna , gauč , občerstvenie , uteraky
objednanie na presny čas takže budete tam len vy
v pohode aj miesto na kočik ak by dieta spalo
@tajnahostka Permon Podbanské odporúčam
Ale ved asi pri bábätku bude babka, to prvé napadlo mňa teda, ci?
Sú aj hotely, kde si môžeš objednať opatrovateľku na nejaký čas, tuším Chopok to mal. Veľmi baby friendly a super wellnessy (majú rozdelený na adults only a pre families).
@tajnahostka my sme boli takto na Zochovej chate v Modre - mladšia mala tak do polroka. Obe deti som uspala a vedela som, že budeme mať 4 hodiny pre seba. My sme išli na párový wellness - masáž, kúpeľ,… A hotel nám zabezpečil stráženie. Deti celý čas spali, až kým sme ich my nakoniec nebudili. Dopriali nám. Len hotel už je Adults only.
Za mňa asi top Kempinski, fajn je aj Chopok, či Grand Praha, teraz má tuším Grand v Smokovci nový wellness, ale ten sme ešte neboli.

Uprimne na vyrocie a do wellness by som babo nebrala 🙂 Je to predsa vas den a neviem si predstavit ze by sme nesli spolu do virivky alebo do sauny 🙂