icon

Wellness tipy pre rodiny s bábätkom

tajnahostka
17. okt 2024

Ahojte s muzom budeme oslavovat rok svadby. A chceme ist do wellnesu aj s 5mesacnym ale jasne zeby bol na izbe za ten cas . Odporucte nieco

ferala
17. okt 2024

Uprimne na vyrocie a do wellness by som babo nebrala 🙂 Je to predsa vas den a neviem si predstavit ze by sme nesli spolu do virivky alebo do sauny 🙂

sisa_s
17. okt 2024

5mesacneho nechas sameho na izbe?

kitycat
17. okt 2024

Ak sa budete striedat, ok. Ale inak si to neviem predstavit

wishes
17. okt 2024

😣🙄

januska12323
17. okt 2024

Ako si to predstavuješ? Dieťa ostane samé na izbe alebo sa budete striedať vo welnese? Výročie si predstavujem inak.

minesasubu
17. okt 2024

Skus pozriet Grand Hotel Matej v BŠ- je tam sukromný wellnes
virivka, sauna , gauč , občerstvenie , uteraky
objednanie na presny čas takže budete tam len vy
v pohode aj miesto na kočik ak by dieta spalo

conta22
17. okt 2024

@tajnahostka Permon Podbanské odporúčam

svetlonos
17. okt 2024

Ale ved asi pri bábätku bude babka, to prvé napadlo mňa teda, ci?

vkatush
17. okt 2024

Sú aj hotely, kde si môžeš objednať opatrovateľku na nejaký čas, tuším Chopok to mal. Veľmi baby friendly a super wellnessy (majú rozdelený na adults only a pre families).

gab1sol
17. okt 2024

@tajnahostka my sme boli takto na Zochovej chate v Modre - mladšia mala tak do polroka. Obe deti som uspala a vedela som, že budeme mať 4 hodiny pre seba. My sme išli na párový wellness - masáž, kúpeľ,… A hotel nám zabezpečil stráženie. Deti celý čas spali, až kým sme ich my nakoniec nebudili. Dopriali nám. Len hotel už je Adults only.
Za mňa asi top Kempinski, fajn je aj Chopok, či Grand Praha, teraz má tuším Grand v Smokovci nový wellness, ale ten sme ešte neboli.