Žilina na víkend: Čo rozhodne nevynechať?
Ahojte, idem s kamarátkou na víkend do Žiliny a prvý deň chceme pozrieť niečo v Žiline (druhý deň širšie Okolie, hlavne príroda) a pozerala Rosendelfov palác alebo Budatínsky hrad, oplatí sa niečo z toho ? Resp je v meste alebo blízkom okolí ešte niečo zaujímavé zaujímavé ?
Budatinsky hrad je krasny a je okolo neho pekny park. Ja odporucam aj podzemne chodby. Ked zajdes do TIK mesta Zilina, nasmeruju ta, kde vsade sa v Ziline oplati ist.
@martinkatinka tak niečo by som chcel tak na 3 hodiny do by sa dalo popozerať
Za mňa Terchová a Jánošíkove diery
@anonym_autor Ja by som šla do nákupných centier a niečo pekné si kúpila.
@matus229 Tam v tom teple skape. A nie je tak nič len skaly, stromy a tráva.
@anonym_autor štvorcové námestie je krásne a majú na ňom aj perfektnú zmrzku tiež pod tým napätím je prístupné podzemie. Tiež sa dá ísť do veže vedľa kostola pri farskych schodoch odtiaľ je parádny výhľad. Treba si to asi objednať dopredu.
@anonym_6e6a5a to je ale ďaleko od Žiliny ..to už rovno môže ísť na Strečno (čo je oproti Budatín za mňa lepší zážitok..)
@anonym_6e6a5a co bude chlap robit v nakupaku? Jedina vyhoda v tychto horucavach je, ze tam byva klima
Teraz by som sa do Terchovej netrepala, sú tam Jánošíkove dni..teda ak nemáš rada davové psychózy

Budatinsky hrad je krasny a je okolo neho pekny park. Ja odporucam aj podzemne chodby. Ked zajdes do TIK mesta Zilina, nasmeruju ta, kde vsade sa v Ziline oplati ist.