Agentúra mení termín dovolenky a hotel: Čo robiť?
Dobrý deň, zakúpila som dovolenku cez fischer a napísali mi že zrušili let takže mi dávajú alternatívu že iný dátum ( o jednu noc menej) ale aj zmenu hotela( ešte neposlali žiadne ponuky). Takže vlastne zmena všetkého čo som si zakúpila.. máte niekto skúsenosť či vám ponúkli niečo lepšie ako kompenzáciu alebo ste to úplne zrušili? Problém je hlavne v tom že zájazd som kúpila veľmi skoro takže za super cenu a teraz za tú cenu v tom dátume ( ani nie o mesiac) nekúpim nič. za každú podobnú skúsenosť vopred ďakujem.
Ved ak sa ti nepáči nová ponuka tak to zruš. Určite by som zrušila ,ak by som nebola spokojná a ani hotelom. Predsa nebude fischer rozhodovať za mňa kde ja pôjdem na dovolenku. Je to smutné. Aj take recenzie by som dala.
Vacsinou prebookovavaju na hotel vyssej kvality a nedoplacas nic
pockaj na ponuku a urgentuj ich a potom sa rozhodni .. jeden den nieje az tak zle .su rodiny kt zrusili uplne a len vratili peniaze ,zial situacia je aka je ...
Nam nastastie este nic nerusia,vsetko plati tak ako sme objednali Turecko 14.7.Snad to tak bude az do konca.
No mnohym aj to Turecko zrusili,ale oni zrusili a dali si inu destinaciu.
Mne sa to už stalo, keď sme leteli do Kene, nakoniec nám ponukli luxusný hotel, ktorý mal ďalšie 2 hotely vedľa seba, ktoré sme mohli využívať, čiže 3 hotely pokope, počkaj si na ponuku, nemusí to hneď automaticky znamenať len niečo zle :D ... a teraz pred pár mesiacmi nam taktiež zrušili let, ale presunuli ho o deň skorej, našťastie aj v hotely mali voľné, takže v pohode ... stať sa môže všetko
Ved ak sa ti nepáči nová ponuka tak to zruš. Určite by som zrušila ,ak by som nebola spokojná a ani hotelom. Predsa nebude fischer rozhodovať za mňa kde ja pôjdem na dovolenku. Je to smutné. Aj take recenzie by som dala.
@anonym_cb93e8 no nemôže ale ak nám vrátia peniaze tak nepôjdem nikde lebo väčšina je už plná v tom čase alebo o 1000 až 2000 euro drahšia bohužiaľ
Mne sa to už stalo, keď sme leteli do Kene, nakoniec nám ponukli luxusný hotel, ktorý mal ďalšie 2 hotely vedľa seba, ktoré sme mohli využívať, čiže 3 hotely pokope, počkaj si na ponuku, nemusí to hneď automaticky znamenať len niečo zle :D ... a teraz pred pár mesiacmi nam taktiež zrušili let, ale presunuli ho o deň skorej, našťastie aj v hotely mali voľné, takže v pohode ... stať sa môže všetko
@nikoleta999 no verím že ponúknu výhodnú ponuku aj keby mali by byť stratový ale ja teraz nechcem určite hľadať nové riešenie keď máme ísť o necelé 4 týždne
Vacsinou prebookovavaju na hotel vyssej kvality a nedoplacas nic
@anonym_a43751 no dúfajme že to bude aj v tomto prípade
Napísali aj dôvod? Tiež sme sa chystali na Mallorca cez Fischer, ale nakoniec sme sa rozhodli pre inú CK. Nejako sa nám nezdala komunikácia s nimi.
Napísali aj dôvod? Tiež sme sa chystali na Mallorca cez Fischer, ale nakoniec sme sa rozhodli pre inú CK. Nejako sa nám nezdala komunikácia s nimi.
@anonym_c70fa5 no dôvod ten že sa zrušil let na Mallorcu čo chápem že s tým nemajú nič ale dúfam že sa to vyrieši a nájdeme vhodné riešenie
A zrútil by sa svet, ak by ste tohto roku nešli do zahraničia na dovolenku? 😀
@bupko2 hotel musia ponuknut v tej istej kategorii alebo vyssej (maju to aj vo VOP). Treba ich urgovat kvôli alternatívam, kedze uplne menia aj destinaciu.
Ja som kupovala dovolenku v septembri 2025 na august 2026 a pred mesiacom nam poslali info, ze je odlet z BA zruseny - mohli sme si vybrat alternativne letisko v Čechách s malou financnou kompenzáciou alebo vrátenie peňazí. Vybrala som si letisko v CR, lebo za tú cenu by som teraz nenašla nič.
@anonym_ee4437 určite by sa nezrútil.. ale to sa v otázke nepýtam a ak máte mať takúto odpoveď na každú otázku kto sa niečo na tejto stránke opýta tak zvážte či vôbec byť v tejto skupine modrý koník. pekný deň prajem 😊
@bupko2 hotel musia ponuknut v tej istej kategorii alebo vyssej (maju to aj vo VOP). Treba ich urgovat kvôli alternatívam, kedze uplne menia aj destinaciu.
Ja som kupovala dovolenku v septembri 2025 na august 2026 a pred mesiacom nam poslali info, ze je odlet z BA zruseny - mohli sme si vybrat alternativne letisko v Čechách s malou financnou kompenzáciou alebo vrátenie peňazí. Vybrala som si letisko v CR, lebo za tú cenu by som teraz nenašla nič.
@adonish tiež Mallorca?
@anonym_ee4437 tak kazdy nechce trcat doma ako ty

@bupko2 Akú destináciu Vám zrušili?