Aká je vaša ideálna letná dovolenka?
Ako by mala vyzerať vaša ideálna letná dovolenka, aby si ste si naozaj oddýchli a načerpali silu? Čo preferujete?
Opustený ostrov
zbaliť sa na 3-4 týždne do karavanu a ísť na Nordkapp. Len tak sa túlať Nóskom, Fínskom.... alebo 3-4 týždne na Makatei - lezenie a pláž.
Ideálna by mala trvať aspoň 3 týždne a jediná starosť, ktorú by som mala by bola, kam sa idem najesť 😂
hmmm, aspoň tri týždne, ideálne mesiac, karavan, smer západ, juhozápad alebo sever a kam nás cesta privezie. Bez cieľa. Kde sa nám bude páčiť, zostaneme dlhšie, kde sa nám páčiť nebude, pôjdeme ďalej. Hlavne pohoda.
Alebo potom let prvou triedou v januári niekam austrália a nový zéland, možno USA, tiež road trip, luxusné hotely, bohatý program.
@anonym_autor all inclusive dovolenka minimálne na dva týždne a kľudne aj dlhšie, nič nerobenie iba si užívať oddych, slnko a more. A som šťastná, že tento rok v lete sa mi to aj splní, keďže už dovolenku kúpenú máme vďaka travelcu, ktorý nám pomohol vybrať krásne Španielsko a už reálne budem len odpočítavať dni do odchodu😂
Doma lezat na terase a nikto nech nic nechce. Ale kolko krat som tam dnes lahla, tolko krat zaznelo mami mami mami 😄
Tulat sa cely mesiac po ostrovoch Francuzskej polynezie, presuvat sa na rozne miesta, nasavat miestnu atmosferu a tradicie, kupat sa na roznych krasnych plazach, prejst sa podvecer na koni po plazi, dosyta sa prepit cerstvych kokosov a prejest mangom, vecer grilovat na plazi pri zapade slnka ryby….mat pokoj od ludi a internetu.
Snad sa mi to raz splni, aktivne na tom pracujem, nech to je co najskor, a ak to bude naozaj take uzasne, nech bude potom znova repete. Kazdy mame nejaky sen….
Niekde kde ma nakrmia, upracu mi, nie je tam vela ludi, je tam teplo, voda na osviezenie a nieco "na obzeranie". Dni sladkeho nicnerobenia prekladat poznavackou a turistikou.
Presne tak ako to robíme, 3 týždne spoznavacky na striedačku s clapkanim v mori
@anonym_autor doma v altane robit kreatívne veci, občas skočiť do bazéna, ak je moc teplo, ist dnu pod klimatizáciu. Večer vybehnúť na zmrzlinu, dať si šalát zo záhrady. Ideálna dovolenka 😎
@anonym_autor sama doma a rodina niekde pri mori na dovolenke. Ja by som si taaaaak oddychla, prechadzky, zahradka, bazen, sama sebe panom. Vstanem kedy chcem, jem co chcem, robim/nerobim co chcem. Pre mna ideal.
@anonym_autor ideálna dovolenka pre mňa je teplo, more, hudba, tanec, víno, veľa sexu 😀
chata v hlbokom lese, na samote, na kopci, vyhlad, stebot vtakov, potok alebo jazero na dohlad a malo vzruchov.
@anonym_autor na plazi, piesok, knihy, klud, navarene, upratane, luxusný rezort bez deti a idealne s kamoskami ako som chodievala, ked som nemala deti a muza 🥹🥹🥹 krasne spomienky…. Teraz uz len s dvoma detmi, muzom a som vdacna, ked nemusime nikomu zhanat pohotovost, lekara, mame navarene, upratane a nikto ma neťahá robit animátora 🤣🤣🤣🤣 jaaaaj a muz nehundre a nepcha si svoj telefon a peňaženku do mojej malej dovolenkovej kabelky….lebo podla neho chlapi s tastickami su trápni ale ze mam plnu kabelku jeho veci na večernej prechadzke mu nevadi…
Minimum ľudí, krásne pláže s čistou vodou a pozvoľným vstupom do mora obkolesené prírodou a vysokými horami a dobre jedlo ideálne talianska kuchyňa. Malo aút a stačí mi zopár kaviarni pekárni lokálne obchodíky ao zeleninou ovocím. Prijemna teplota tých 25 niektoré dni do 30 stupňov a bez nejakého silného vetra
@brrunetkaa presne ako moja predstava 😊 mas nejake tipy presne na taketo lokality?
Lezanie,opalovanie,kupanie.Sladke nic nerobenie,kde si telo neskutocne odpocinie,masaze,aj vylety,dobre jedlo a veceri vonku pri zabave..
Joj tesime sa do Turecka,uz aby to bolo.
Je mi to jedno, pokiaľ nemusím nič riesit..ale teda po troch štyroch dňoch mám zvyčajne dost

Minimum ľudí, krásne pláže s čistou vodou a pozvoľným vstupom do mora obkolesené prírodou a vysokými horami a dobre jedlo ideálne talianska kuchyňa. Malo aút a stačí mi zopár kaviarni pekárni lokálne obchodíky ao zeleninou ovocím. Prijemna teplota tých 25 niektoré dni do 30 stupňov a bez nejakého silného vetra