Aké je aktuálne počasie v Pomorie, Bulharsku?
Ahojte dievcata, ste teraz niekto v Bulharsku? Pri mestecku Pomorie? Ake je pocasie. Zajtra ideme do Wave resort. Dakujem
Su aspon 3 hlavne stranky, ktore ti ukazu aj predpoved na 5 - 14 dni. Na Kona trafis, tam uz nie ?
Su aspon 3 hlavne stranky, ktore ti ukazu aj predpoved na 5 - 14 dni. Na Kona trafis, tam uz nie ?
@patrike lepsie cakatna odpoved 30 min ako za 2 sekundy vygooglit. Hlava nechape.
Zlaticka, dakujem za provokacne odpovede, vas som sa naozaj nepytala.
Pozri na fb, je kopec skupín kde ľudia pridávajú aktuálne info. Ale som na slnečnom pobreží - čiže cca 20km a je teplo a svieti slnko, pri mori som nebola týždeň čiže neviem aké je ale počasie je ok, aj keď príde búrka o pol hodinky akoby nič.
Zlaticka, dakujem za provokacne odpovede, vas som sa naozaj nepytala.
@anonym_autor Poradim : mas mobil ? Najdi widget pocasie, otvor nastavenia, pridaj lokalitu a mas hned aktualne pocasie aj predpoved.
Pozri na fb, je kopec skupín kde ľudia pridávajú aktuálne info. Ale som na slnečnom pobreží - čiže cca 20km a je teplo a svieti slnko, pri mori som nebola týždeň čiže neviem aké je ale počasie je ok, aj keď príde búrka o pol hodinky akoby nič.
@maddie1711 Dakujem velmi pekne
joj ľudia ale ste ozaj prajní..určite aj sama vie, že počasie si vie aj vygoogliť, ale realita je často iná..ja len tak odveci, ale peknú dovolenku vám prajem, do Pomoria sme kedysi chodili roky, je tam super 😉
joj ľudia ale ste ozaj prajní..určite aj sama vie, že počasie si vie aj vygoogliť, ale realita je často iná..ja len tak odveci, ale peknú dovolenku vám prajem, do Pomoria sme kedysi chodili roky, je tam super 😉
@zuzacka16 Dakujem mooc, my chodime roky do Chorvatska, teraz ideme do Bulharska, velmi sa tesim.
Hotel kam ideme je hned vedla
Pozri si yr.-Nórske počasie a užite si krásnu dovolenku. Min.týždeň bol známy v Bulharsku, aj im spŕchlo,ale veĺmi príjemné teploty, okolo 30st ,žiadne úpeky.
Pozri si yr.-Nórske počasie a užite si krásnu dovolenku. Min.týždeň bol známy v Bulharsku, aj im spŕchlo,ale veĺmi príjemné teploty, okolo 30st ,žiadne úpeky.
@anonym_7cae11 dakujem velmi pekne
Pocasie je strasne. Kazdy druhy den prsi. Vecer je chladno. Podla predpocedi to vovec nesedi. Za mna cele zle:(

Internet???