Aké máte skusenosti s dovolenkou na ostrove Lošinj?
Ahojte, máte skúsenosť s dovolenkou na tomto ostrove? Mám pár otázok. Aké je tam v tomto období teplota mora? Turizmus? Je tam šanca vidieť delfíny? Je lepšie malý alebo veľký lošinj? Alebo ako to je. Sú tam aj normálne obchody ako lidl a podobne? Dá sa kúpiť strava v reštauráciach pre alergikov a bezlepkových? Ďakujem! 🙂
pridaj sa do skupiny o Chorvátsku, je tam niekoľko prispevkov o Cres, Losijn
my sme boli niekolko razy na Cres, jasnacka aj s vyletom na Losinj. nikdy tam nebola studena voda. vzdy super na kupanie. boli sme vzdy v juli.
obchody su tam ako vsade inde. davala som do skupiny aj www stranky, kde aky obchod vies najst....
Bola som tam dávno, 15-20 rokov. Mali losinj je väčšie mesto ako veli losinj 😂
Mne sa tam páčilo, chodili sme so známymi na ich "tajnú pláž ", kamienkovu a vtedy bez infraštruktúry.
Delfíny sme vtedy nevideli. Reštaurácií bolo v mali losinj dosť, o možnosti pre alergikov neviem, lebo sa to nas netýka. Ale predpokladám, že sa dá niečo nájsť.
pridaj sa do skupiny o Chorvátsku, je tam niekoľko prispevkov o Cres, Losijn
my sme boli niekolko razy na Cres, jasnacka aj s vyletom na Losinj. nikdy tam nebola studena voda. vzdy super na kupanie. boli sme vzdy v juli.
obchody su tam ako vsade inde. davala som do skupiny aj www stranky, kde aky obchod vies najst....
@lucik194 ako sa presne vola ta skupinka? 🙂
chodime kazdy rok 🙂 sme spokojni, za nas super. voda ako kedy :D to sa neda predpovedat. Je tam klasika lidl, konzum, jadranka, dmka, bipa atd. Urcite odporucam viac Mali Losinj, delfiny sme videli niekolkokrat. co sa tyka stravy pre alergikov, to neviem, nemusim to riesit.

@didi44444 mali losonj strasne studena voda, hadam nikde sme taku v chorvatsku nezazili a to sme boli v auguste, inak klasika skaly a kamene naplati hned hlboky vstup, za mna radsej pag tam su krasne plate niekde aj piesok a velmi prijemna voda aj zaciatkom jula