icon

Aké máte skusenosti s dovolenkou na ostrove Lošinj?

didi44444
Dnes o 12:00

Ahojte, máte skúsenosť s dovolenkou na tomto ostrove? Mám pár otázok. Aké je tam v tomto období teplota mora? Turizmus? Je tam šanca vidieť delfíny? Je lepšie malý alebo veľký lošinj? Alebo ako to je. Sú tam aj normálne obchody ako lidl a podobne? Dá sa kúpiť strava v reštauráciach pre alergikov a bezlepkových? Ďakujem! 🙂

renatka100
Dnes o 14:03

@didi44444 mali losonj strasne studena voda, hadam nikde sme taku v chorvatsku nezazili a to sme boli v auguste, inak klasika skaly a kamene naplati hned hlboky vstup, za mna radsej pag tam su krasne plate niekde aj piesok a velmi prijemna voda aj zaciatkom jula

lucik194
Dnes o 14:28

pridaj sa do skupiny o Chorvátsku, je tam niekoľko prispevkov o Cres, Losijn

my sme boli niekolko razy na Cres, jasnacka aj s vyletom na Losinj. nikdy tam nebola studena voda. vzdy super na kupanie. boli sme vzdy v juli.

obchody su tam ako vsade inde. davala som do skupiny aj www stranky, kde aky obchod vies najst....

ichbinich
Dnes o 14:49

Bola som tam dávno, 15-20 rokov. Mali losinj je väčšie mesto ako veli losinj 😂
Mne sa tam páčilo, chodili sme so známymi na ich "tajnú pláž ", kamienkovu a vtedy bez infraštruktúry.
Delfíny sme vtedy nevideli. Reštaurácií bolo v mali losinj dosť, o možnosti pre alergikov neviem, lebo sa to nas netýka. Ale predpokladám, že sa dá niečo nájsť.

didi44444
autor
Dnes o 17:13
@lucik194

pridaj sa do skupiny o Chorvátsku, je tam niekoľko prispevkov o Cres, Losijn

my sme boli niekolko razy na Cres, jasnacka aj s vyletom na Losinj. nikdy tam nebola studena voda. vzdy super na kupanie. boli sme vzdy v juli.

obchody su tam ako vsade inde. davala som do skupiny aj www stranky, kde aky obchod vies najst....

@lucik194 ako sa presne vola ta skupinka? 🙂