icon

Ako hodnotíte dovolenku na Cypre?

29. jún 2026

Ahojte tohto roku ideme z KE na Cyprus ako hodnotite dovcu. Ideme ja manzel syn 3,5r
Boli ste spokojni? Pristavanie let celkovo fajn?

anonym_24ca1d
29. jún 2026

@anonym_autor ako kazda ina dovolenka, pristatie a let zalezi na pocasi, nie na destinacii

biba_18
29. jún 2026

a idete konkrétne kam? lebo napr. v protarase je to na divoko s malým dieťaťom, z každej strany diskotéka, ale možno budete niekde trocha mimo ...
inak na cypre krásne čisté more, pláže vhodné pre deti...
turecká strana je taká prázdnejšia ...

esmera50
29. jún 2026

ja som bola v tureckej časti, čiže sever, Acapulco Beach, a veru som bola spokojná

dominik2795
29. jún 2026

Protras je top co sa tyka plazi a urcite hodnotim dovolenku ako jednu z najlepsich lebo mas tam ciste more dobry servis za dobru cenu masaze priamo s vyhladom na more a vylety ku korytnackam a topkovy snorchel

anonym_0dacad
29. jún 2026

My sme boli v severnej casi, hotel limak a starsi syn doteraz spomina, ze to bola nasa najlepsia dovolenka a ze sa tam chce este raz vratit 🤣

anonym_86a1c2
29. jún 2026

@anonym_autor Tak asi dost zalezi od hotela... Aj dva vedla seba mozu byt nebe a dudy... Limak na severe svojho casu topka...

osky
30. jún 2026

Boli sme ptiamo v Limasole,Uzasne.
Najkrajsia dovolenka,urcite sa este vratime.
Ale tento rok sa trochu bojime tam ist-,koli konfliktu s Iranom,drony a pod...

mmooly
30. jún 2026

Viacerí hovoria že najkrajšie more a ja súhlasím, neskutočné odlesky... Ihneď by som išla, boli sme v Protarase a nemôžem sa sťažovať na nič, žiadny hluk do hotela nebolo počuť a to sme boli v centre.

anonym_c4f1d3
30. jún 2026

Boli sme v Salamis bay Conti / turecká časť boli sme spokojný.

autor
1. júl 2026

Kaya Artemis chceme. Z Košic😊 ale keďže ešte čakám na pas necháme si poradiť možno že niekde inde ste sa mali lepšie. My sme taký že zbalíme Kufre a večer ideme alebo na druhý deň

anonym_0dacad
1. júl 2026
@anonym_autor

Kaya Artemis chceme. Z Košic😊 ale keďže ešte čakám na pas necháme si poradiť možno že niekde inde ste sa mali lepšie. My sme taký že zbalíme Kufre a večer ideme alebo na druhý deň

@anonym_autor kaya je fajn 🙂 len treba ratat s tym, ze je to “na samote u lesa” 😃
Nam to ale v limaku nevadilo….

layla
7. júl 2026

vratili sme sa pred mesiacom z Limaku, klasicka rezortova dovolenka, more nadherne, okolo nic nie je... hotel uz ma tie lepsie casy za sebou a teda aj sluzby boli slabsie. uz by som sa nevratila.

autor
7. júl 2026

A ešte mám takú otázku aspoň sú tam nejaké obchody že si niečo kúpite v tom rezorte

anonym_0dacad
7. júl 2026
@layla

vratili sme sa pred mesiacom z Limaku, klasicka rezortova dovolenka, more nadherne, okolo nic nie je... hotel uz ma tie lepsie casy za sebou a teda aj sluzby boli slabsie. uz by som sa nevratila.

@layla naozaj sa pokazili? My sme boli 2023 a bolo to super (trosku strava bola poslabsia)…

anonym_0dacad
7. júl 2026
@anonym_autor

A ešte mám takú otázku aspoň sú tam nejaké obchody že si niečo kúpite v tom rezorte

@anonym_autor bol tam jeden market, dva obchody s oblecenim/kabelkami a zlatnictvo ak si dobre pamatam…
Ono ak sa chces prechadzat aj mimo rezort, tak pozri skor juzny cyprus… severny je cisto rezortova dovolenka. Teda konkretne limak a kaya

layla
7. júl 2026
@anonym_0dacad

@layla naozaj sa pokazili? My sme boli 2023 a bolo to super (trosku strava bola poslabsia)…

@anonym_0dacad za mna ano, dostali sme izbu na konci kridla, to by mi nevadilo, ale bola zatuchnuta a zaplesneta. tak sme ziadali vymenu, v tom nam vyhoveli bez problemov. Strava veeeelmi slaba. Bola som rada, ked dcera nieco zjedla - vacsinou stehno a ryzu alebo suche cestoviny, chybalo nam ovocie, za tyzden sme mali len 2x melon... Vecer v bare sme cakali 35minut na drink, 2x som casnika upozornila, nakoniec sme odisli, to iste kava v kaviarni - cakanie kludne aj 20minut 🙄 v cukrarni tiez na nas zabudla 😀 boli sme na zaciatkom juna, hotel bol uplne prazdny, tak nerozumiem... mali sme to za vybornu cenu - oproti tomu, ake rakety to stoji teraz v juli a v auguste, takze som to prekusla, ale ako vravim, suma, kt si za to pytaju v TOP sezone je podla mna neadekvatna.... velke plus boli animatori saturu, ti boli skveli, takisto more bolo nadherne, dcerka si to uzila.

anonym_0dacad
7. júl 2026
@layla

@anonym_0dacad za mna ano, dostali sme izbu na konci kridla, to by mi nevadilo, ale bola zatuchnuta a zaplesneta. tak sme ziadali vymenu, v tom nam vyhoveli bez problemov. Strava veeeelmi slaba. Bola som rada, ked dcera nieco zjedla - vacsinou stehno a ryzu alebo suche cestoviny, chybalo nam ovocie, za tyzden sme mali len 2x melon... Vecer v bare sme cakali 35minut na drink, 2x som casnika upozornila, nakoniec sme odisli, to iste kava v kaviarni - cakanie kludne aj 20minut 🙄 v cukrarni tiez na nas zabudla 😀 boli sme na zaciatkom juna, hotel bol uplne prazdny, tak nerozumiem... mali sme to za vybornu cenu - oproti tomu, ake rakety to stoji teraz v juli a v auguste, takze som to prekusla, ale ako vravim, suma, kt si za to pytaju v TOP sezone je podla mna neadekvatna.... velke plus boli animatori saturu, ti boli skveli, takisto more bolo nadherne, dcerka si to uzila.

@layla ach, to ma mrzi. My sme boli v auguste a teda taketo cakacky veru neboli