Ako hodnotíte dovolenku na Cypre?
Ahojte tohto roku ideme z KE na Cyprus ako hodnotite dovcu. Ideme ja manzel syn 3,5r
Boli ste spokojni? Pristavanie let celkovo fajn?
a idete konkrétne kam? lebo napr. v protarase je to na divoko s malým dieťaťom, z každej strany diskotéka, ale možno budete niekde trocha mimo ...
inak na cypre krásne čisté more, pláže vhodné pre deti...
turecká strana je taká prázdnejšia ...
ja som bola v tureckej časti, čiže sever, Acapulco Beach, a veru som bola spokojná
Protras je top co sa tyka plazi a urcite hodnotim dovolenku ako jednu z najlepsich lebo mas tam ciste more dobry servis za dobru cenu masaze priamo s vyhladom na more a vylety ku korytnackam a topkovy snorchel
My sme boli v severnej casi, hotel limak a starsi syn doteraz spomina, ze to bola nasa najlepsia dovolenka a ze sa tam chce este raz vratit 🤣
@anonym_autor Tak asi dost zalezi od hotela... Aj dva vedla seba mozu byt nebe a dudy... Limak na severe svojho casu topka...
Boli sme ptiamo v Limasole,Uzasne.
Najkrajsia dovolenka,urcite sa este vratime.
Ale tento rok sa trochu bojime tam ist-,koli konfliktu s Iranom,drony a pod...
Viacerí hovoria že najkrajšie more a ja súhlasím, neskutočné odlesky... Ihneď by som išla, boli sme v Protarase a nemôžem sa sťažovať na nič, žiadny hluk do hotela nebolo počuť a to sme boli v centre.
Boli sme v Salamis bay Conti / turecká časť boli sme spokojný.
Kaya Artemis chceme. Z Košic😊 ale keďže ešte čakám na pas necháme si poradiť možno že niekde inde ste sa mali lepšie. My sme taký že zbalíme Kufre a večer ideme alebo na druhý deň
Kaya Artemis chceme. Z Košic😊 ale keďže ešte čakám na pas necháme si poradiť možno že niekde inde ste sa mali lepšie. My sme taký že zbalíme Kufre a večer ideme alebo na druhý deň
@anonym_autor kaya je fajn 🙂 len treba ratat s tym, ze je to “na samote u lesa” 😃
Nam to ale v limaku nevadilo….
vratili sme sa pred mesiacom z Limaku, klasicka rezortova dovolenka, more nadherne, okolo nic nie je... hotel uz ma tie lepsie casy za sebou a teda aj sluzby boli slabsie. uz by som sa nevratila.
A ešte mám takú otázku aspoň sú tam nejaké obchody že si niečo kúpite v tom rezorte
vratili sme sa pred mesiacom z Limaku, klasicka rezortova dovolenka, more nadherne, okolo nic nie je... hotel uz ma tie lepsie casy za sebou a teda aj sluzby boli slabsie. uz by som sa nevratila.
@layla naozaj sa pokazili? My sme boli 2023 a bolo to super (trosku strava bola poslabsia)…
A ešte mám takú otázku aspoň sú tam nejaké obchody že si niečo kúpite v tom rezorte
@anonym_autor bol tam jeden market, dva obchody s oblecenim/kabelkami a zlatnictvo ak si dobre pamatam…
Ono ak sa chces prechadzat aj mimo rezort, tak pozri skor juzny cyprus… severny je cisto rezortova dovolenka. Teda konkretne limak a kaya
@layla naozaj sa pokazili? My sme boli 2023 a bolo to super (trosku strava bola poslabsia)…
@anonym_0dacad za mna ano, dostali sme izbu na konci kridla, to by mi nevadilo, ale bola zatuchnuta a zaplesneta. tak sme ziadali vymenu, v tom nam vyhoveli bez problemov. Strava veeeelmi slaba. Bola som rada, ked dcera nieco zjedla - vacsinou stehno a ryzu alebo suche cestoviny, chybalo nam ovocie, za tyzden sme mali len 2x melon... Vecer v bare sme cakali 35minut na drink, 2x som casnika upozornila, nakoniec sme odisli, to iste kava v kaviarni - cakanie kludne aj 20minut 🙄 v cukrarni tiez na nas zabudla 😀 boli sme na zaciatkom juna, hotel bol uplne prazdny, tak nerozumiem... mali sme to za vybornu cenu - oproti tomu, ake rakety to stoji teraz v juli a v auguste, takze som to prekusla, ale ako vravim, suma, kt si za to pytaju v TOP sezone je podla mna neadekvatna.... velke plus boli animatori saturu, ti boli skveli, takisto more bolo nadherne, dcerka si to uzila.
@anonym_0dacad za mna ano, dostali sme izbu na konci kridla, to by mi nevadilo, ale bola zatuchnuta a zaplesneta. tak sme ziadali vymenu, v tom nam vyhoveli bez problemov. Strava veeeelmi slaba. Bola som rada, ked dcera nieco zjedla - vacsinou stehno a ryzu alebo suche cestoviny, chybalo nam ovocie, za tyzden sme mali len 2x melon... Vecer v bare sme cakali 35minut na drink, 2x som casnika upozornila, nakoniec sme odisli, to iste kava v kaviarni - cakanie kludne aj 20minut 🙄 v cukrarni tiez na nas zabudla 😀 boli sme na zaciatkom juna, hotel bol uplne prazdny, tak nerozumiem... mali sme to za vybornu cenu - oproti tomu, ake rakety to stoji teraz v juli a v auguste, takze som to prekusla, ale ako vravim, suma, kt si za to pytaju v TOP sezone je podla mna neadekvatna.... velke plus boli animatori saturu, ti boli skveli, takisto more bolo nadherne, dcerka si to uzila.
@layla ach, to ma mrzi. My sme boli v auguste a teda taketo cakacky veru neboli

@anonym_autor ako kazda ina dovolenka, pristatie a let zalezi na pocasi, nie na destinacii