Ako naplánovať lacnú rodinnú dovolenku?
Ahojte, snivam k dobolenke ,.Ako sa Vam dari tl dag dokopy za par stovak eur.Isli by sme2 + 1 dieta .Kde hladate? Budem rada za kazde kdporucanie.Hladam a zda sa mi to vsetko nejake prestrelene.Isla by som rada Turecka aleno Talianska. Propadne inde k morj.No ani na vlastnu past mi to nejak nejde nakombinovat, aby sa mi cena zdala prijatelna😄. Ale iplne vazne...dakujem za kazdu radu kde hladat, ako a kam ist. 🙂🙂
@anonym_autor
Kua čítaj po sebe ...chobotiny píšeš
@anonym_autor však popozeraj lacne letenky, napr. do Čiernej Hory sa vieš dostať za 40e spiatocne a ubytko je tam uplne lacné
Co pismeno,to si trafila vedla.Chapem rychlo pises na mobile ale naozaj citaj si to a opravuj tie pismena.
Podľa mňa to, či človek po sebe číta alebo nečíta pred odoslaním text, o ňom niečo svedčí... to sa nedá čítať toto
@anonym_autor však popozeraj lacne letenky, napr. do Čiernej Hory sa vieš dostať za 40e spiatocne a ubytko je tam uplne lacné
@anonym_d14224 urcite nie s dietatom a teda aj miestenkou 😉 pri lacnych letoch nrmas moznost vyberu sedadla
@anonym_d14224 urcite nie s dietatom a teda aj miestenkou 😉 pri lacnych letoch nrmas moznost vyberu sedadla
@lindusss2016 treba sledovať, letenky zoženieš aj ovela lacnejšie a potom ti ostane aj na miestenku, ale to asi vies. Ja som kupovala minuly týždeň čiernu horu a miestenka sa kúpiť dala. Ja som dala len príklad.
Skoc do cestovnky v meste,povedz svoje poziadavky,cenu a oni ti uz odporucia a mas po starostiach,sice si priplatis ale do 3000eur by ste sa mohli zmestit.Ak dieta je malinke do 2r ma vsetko zadarmo,aj letenku.Sedi ti na kolenach,priputane o teba.
@lindusss2016 treba sledovať, letenky zoženieš aj ovela lacnejšie a potom ti ostane aj na miestenku, ale to asi vies. Ja som kupovala minuly týždeň čiernu horu a miestenka sa kúpiť dala. Ja som dala len príklad.
@anonym_d14224 isteze to viem, ale miestenka je prinajlepsom 20€ jedna, cize 40€ spiatocna, takze nehrozi, ze za 40€ kupi celu letenku, ja sledujem praveze pravidelne a az takto lacno sa s miestenkou lietat naozaj neda a uz aj bez je to v tejto cenovej relacii velmi obmedzene
Skoc do cestovnky v meste,povedz svoje poziadavky,cenu a oni ti uz odporucia a mas po starostiach,sice si priplatis ale do 3000eur by ste sa mohli zmestit.Ak dieta je malinke do 2r ma vsetko zadarmo,aj letenku.Sedi ti na kolenach,priputane o teba.
@anonym_92fa07 ona ma ale rozpocet par stoviek, nie 3000€, to je celkom rozdiel a za tie prachy bez cestovky by som uz obisla pol sveta 😆 kto ovlada jazyk a ma aspon ake take organizacne schopnosti, naozaj cestovku nepotrebuje...
Sorry, baby, nemala dom okuliare. Nabuduce by som ich mala asi pouzit... k tym tipom..Ďakujem Vám, pozriem každý jeden a nechäm sa inšpirovať. Som vdacna za každú radu.
Autorka, nenapísala si žiadne parametre - kedy ? koľko peňazí máš ? odkiaľ let ? vieš ísť aj jún alebo september ? hotel alebo app? ...skôr ti poradíme, keď budeme vedieť viac 🙂
Sorry, baby, nemala dom okuliare. Nabuduce by som ich mala asi pouzit... k tym tipom..Ďakujem Vám, pozriem každý jeden a nechäm sa inšpirovať. Som vdacna za každú radu.
@anonym_autor precitaj si aj starsie diskusie pod tvojou temou su podobne temy,sice starsie ale aj odtial sa mozes inspirovat.
Autorka, nenapísala si žiadne parametre - kedy ? koľko peňazí máš ? odkiaľ let ? vieš ísť aj jún alebo september ? hotel alebo app? ...skôr ti poradíme, keď budeme vedieť viac 🙂
@anonym_7ea228 no jasné.Koniec jula pripadne august.Roxpocet tak naozsj nízky...400 na osobu..
Cize 1200eur,ste 2ja.Dieta ma kolko rokov??
Za 400 eur nenájdeš dovolenku absolútne nikde, aj ak chcete ísť autom do Talianska dakde na sever, minimálne 1500 eur aj to budeš musieť od rána do večera variť, ak letecky realne cez 2500 a vyššie, buď máš alebo nemáš, čarovať sa nedá
Cize 1200eur,ste 2ja.Dieta ma kolko rokov??
@anonym_92fa07 2ja - to čo z paškvil?
@anonym_92fa07. 8rokov
@anonym_autor este mozno Chorvatsko,autom si tam za 4hod.a ubytko cez ten booking.Ale jul,august su drahe mesiace,preto sa ta pytali na jun a september.
OK, tak na cestovku zabudni ... je to malý rozpočet . Ja rada plánujem dovolenky, ale éra lacných leteniek v sezóne už skončila. Iné by to bolo mimo sezóny . Ak chceš ísť k moru, jedine auto a veľmi lacný apartmán ďalej od mora. Strava - varenie v app, nákupy v supermarkete, bez zmrzky a reštaurácií. Chorvátsko nejaká dedinka alebo sever Talianska, ale je to na hranici - tak cca 1500 E by bolo lepšie.
@anonym_92fa07. 8rokov
@anonym_autor S takým rozpočtom a ak chcete cez cestovku, tak si vystriehni Last minute.Také,že najneskôr na druhý deň, alebo ešte v ten deň letíš podĺa mňa zoženieš.Min.nejaké Bulharsko určite a takto mimo sezóny ešte lepšie ceny.Niekedy sú fakt super ponuky. Keby sme mohli takto spontánne odísť, neváhala by som.
Nepises, ci mate k dispozicii auto. Ak ano, tak aj s takymto rozpoctom vies ist na pardnovu dovolenku k moru, napr.Slovinsko alebo niekde sever Chorvatska. Ak ste dobrodruzni, zbalte stan a spacaky a chodte niekde do campu. Rodinna dovolenka nemusi stat 3000€, len treba zabudnut na luxus a instagramovu dokonalost, ale zazitky castokrat lepsie, ako ked ides cez cestovku do rezortu.
@anonym_92fa07. 8rokov
@anonym_autor cca 300e letenky z Budapešti, kvôli dieťaťu jeden rodič by mal miesto priplatiť, že s dieťaťom sedíte spolu. Je to základná cena len batoh 40x30x20. Transfer z letiska niekam na slnečné pobrežie 2x 30e tj 60e..Noci 7 x 60e apartmán máš 420e...spolu 800e ubytovanie a cesta... A ak sa uskromnis a budete si variť tak do 400e sa zmestís.
Turecko za tú cenu asi nedáte. Pozeraj booking ubytko + cesta autom sever Talianska. Dala som na booking bibione termín v júli od 13.na týždeň pre troch a máš kopu ubytiek okolo 500€ (bez stravy)
@anonym_autor cca 300e letenky z Budapešti, kvôli dieťaťu jeden rodič by mal miesto priplatiť, že s dieťaťom sedíte spolu. Je to základná cena len batoh 40x30x20. Transfer z letiska niekam na slnečné pobrežie 2x 30e tj 60e..Noci 7 x 60e apartmán máš 420e...spolu 800e ubytovanie a cesta... A ak sa uskromnis a budete si variť tak do 400e sa zmestís.
@anonym_eed5ce + poistenie 100 euro, plus cesta do Budapešti a parkovné + diaľničná 200 eur a skončili, mám pokračovať? Ak mám šetriť a nonstop variť, radšej nikam nejdem a došetrim, dovolenka je aj o užití si
@anonym_eed5ce + poistenie 100 euro, plus cesta do Budapešti a parkovné + diaľničná 200 eur a skončili, mám pokračovať? Ak mám šetriť a nonstop variť, radšej nikam nejdem a došetrim, dovolenka je aj o užití si
@zuzubb007 ja len btw, do budapesti sa da celkom pohodlne cestovat vlakom, netreba zas tak prehanat 😉
@zuzubb007 ja len btw, do budapesti sa da celkom pohodlne cestovat vlakom, netreba zas tak prehanat 😉
@lindusss2016 áno, a keď priletia o pol noci, rovno ich bude čakať vlak o jednej ráno 🙈, vieš koľko stojí vlak? Môžu ísť rovno autom
Cez airbnb si nájdi ubytovanie napríklad v marina julia monfalcolneTaliansko, - podrobnosti sú na fotke (cena 380 na 4ri dni pre 2 dospelí a jedno dieťa) máte blízko more, dá sa tam najesť, prejsť, hodinku odtiaľ máte Bibione a kolotoče napríklad. Jedlo nakúpite v Lidli v Taliansku, občas zbehnete do monfalcolne na pizzu či cestoviny, dáte si gelato a budete sa kúpať. Nie je to ďaleko, ak máte auto úplne super dovolenka. Ak auto nemáte, tak môžte ísť vlakom, lebo je to lacnejšie ako letenky.
Tak prebiehajú lacné dovolenky, ja ich mám rada.
@lindusss2016 áno, a keď priletia o pol noci, rovno ich bude čakať vlak o jednej ráno 🙈, vieš koľko stojí vlak? Môžu ísť rovno autom
@zuzubb007 neviem, odkial su, ale listky do besti na ec sa daju zohnat celkom fajn a vlak napr. k nsm jazdi kazde dve hodky. Takzo tu o tom polemizovat, nepoznae podrobnosti

Napis aspon rozpočet, lebo cestovanie na vlastnú päsť je síce lacnejsie, ale ak čakáš, ze das 500eur za dovolenku, tak to je nerealne