Ako naplánovať lacnú rodinnú dovolenku?
Ahojte, snivam k dobolenke ,.Ako sa Vam dari tl dag dokopy za par stovak eur.Isli by sme2 + 1 dieta .Kde hladate? Budem rada za kazde kdporucanie.Hladam a zda sa mi to vsetko nejake prestrelene.Isla by som rada Turecka aleno Talianska. Propadne inde k morj.No ani na vlastnu past mi to nejak nejde nakombinovat, aby sa mi cena zdala prijatelna😄. Ale iplne vazne...dakujem za kazdu radu kde hladat, ako a kam ist. 🙂🙂
baška na ostrove krk v chorvatsku, ubytko 2 dospeli + 1 dieťa na 6 nocí 550€, v Baške ste za 6hodin autom a je tam prekrásne. ak si budete variť na apartmáne nejaké rýchle ľahké jedla, veselo vám vyjde týždňová dovolenka 🙂
@lindusss2016 dieta do 12 rokov ma miestenku vedla rodica garantovanu. Cize ak si kupis letenku bez miestenky, tebe priradia miesto pri check-ine, (bez miestenky je to cca 48-24hod pred odletom) a dietatu automaticky vedla teba.
@anonym_f6a883 plati toto pre vsetky letecke spolocnosti? Nikdy som to popravde takto neskusala
My ideme v júni na 10 dní na Cyprus, dvaja dospelí jedno 8 ročne dieťa. Rozpočet je nasledovný:
200 eur letenky
250 eur požičanie auta
800 eur ubytovanie
600-800 eur výdavky na Cypre (jedlo, benzín, vstupenky..)
Variť nebudem, už sme tam boli a je tam non-stop otvorená prevádzka, kde si kúpiš čerstvo uvarené jedlo (je na výber asi z 8 druhov jedál). Obed minulý rok pre troch nás vyšiel od 15 do 25 eur podľa toho, čo sme si vybrali.
To je tip, že dá sa to. Ale letenky a aj ubytovanie mám zarezervovane cca od marca.
@wodanka aký obed pre 3 za 15-25€?
@wodanka aký obed pre 3 za 15-25€?
@oliverceky napr mäsové guľky s ryžou, losos so zemiakmi, rezeň s kašou, podľa toho čo si vyberieš. Je to ako keby formou teplého bufetu a Ty si povieš, čo ti majú naložiť
@anonym_autor Chodíme do talianska cez CK české kormidlo da sa autom aj busom.Najlacnejšie majú oblasti zväčsa v Rimini napr Hotel via die Fiori .Dosť hotelov tam je akože deti grátis do 15r.
@anonym_autor v máji lacnejšiu dovolenku už veľmi ťažko zoženies. Také sa rieši v januári.
@anonym_autor za 500 eur tak na kupalisko do chaty na slovensku… maximalne
@anonym_autor ešte dodám máš tam plnú penziu,plážový servis určite do 1200e sa musíte zmestiť celá familyb aj v sezóne ,hľadaj na tom českom kormidle
@anonym_92fa07. 8rokov
@anonym_autor trosku priplatis a mas Turecko. Staci hladat. Na vlastnu past ti neodporucam, kedze ani hladat nevies.
A nie vzdy bez cestovky vyjde dovolenka lacnejsie. Navyse ak mate dieta, ist na vlastnu past nie je rozumne - ak dospelych odpali choroba, co to dieta samo v cudzej krajine? S cestovkou mas aspon delegata, spolucestujucich.
https://www.invia.sk/dovolenka/?s_action=TRIPS_...
My ideme v júni na 10 dní na Cyprus, dvaja dospelí jedno 8 ročne dieťa. Rozpočet je nasledovný:
200 eur letenky
250 eur požičanie auta
800 eur ubytovanie
600-800 eur výdavky na Cypre (jedlo, benzín, vstupenky..)
Variť nebudem, už sme tam boli a je tam non-stop otvorená prevádzka, kde si kúpiš čerstvo uvarené jedlo (je na výber asi z 8 druhov jedál). Obed minulý rok pre troch nás vyšiel od 15 do 25 eur podľa toho, čo sme si vybrali.
To je tip, že dá sa to. Ale letenky a aj ubytovanie mám zarezervovane cca od marca.
@wodanka mozes mi napisat kde sa chodite najest,ak by nebolo daleko skusili by sme aj tuto moznost.Vyber je aky?Aj my chodievame na cyprus,doteraz vzdy hotel s all.inc,ale teraz skusime vilu s bazenom tak sa nam hodi dalsi dobry tip.Mozes aj do ss.Dakujem
@anonym_autor inak na dovolenku sa da ist aj inak - napr. autobusom. Jasne, nie je to take pohodlne, ale ak raz nemam rozpocet, tak to inak nepojde. Ja som zo zaciatku chodila dokonca do kempov a neubudlo zo mna. A syn bol mensi ako 8 rokov. Tu mas autobusove dovolenky. Cena vyrazne neklesla, ale zas dni pri mori je o dost viac:
https://www.invia.sk/dovolenka/?s_action=TRIPS_...
Ale treba este pocitat poistenie. Je sice dobrovolne, je ho viac variantov, ale bez by som urcite necestovala.
@lindusss2016 dieta do 12 rokov ma miestenku vedla rodica garantovanu. Cize ak si kupis letenku bez miestenky, tebe priradia miesto pri check-ine, (bez miestenky je to cca 48-24hod pred odletom) a dietatu automaticky vedla teba.
@anonym_f6a883
Tak s týmto nesúhlasím. Nie vždy to platí.
@anonym_d14224 isteze to viem, ale miestenka je prinajlepsom 20€ jedna, cize 40€ spiatocna, takze nehrozi, ze za 40€ kupi celu letenku, ja sledujem praveze pravidelne a az takto lacno sa s miestenkou lietat naozaj neda a uz aj bez je to v tejto cenovej relacii velmi obmedzene
@lindusss2016 nepotrebuje miestenku,aj nizkonakladovky davaju deti automaticky k rodicom. akurat rodicia nemusia sediet vedla seba,nam to napr. nevadi a nepriplacame si
@lindusss2016 nepotrebuje miestenku,aj nizkonakladovky davaju deti automaticky k rodicom. akurat rodicia nemusia sediet vedla seba,nam to napr. nevadi a nepriplacame si
@maaaaria no priznam sa, toto som vobec netusila a tym padom sme automaticky bookli s miestenkou. Ale dakujem, myslim, ze to coskoro vyuzijem teda 😁
@anonym_f6a883 plati toto pre vsetky letecke spolocnosti? Nikdy som to popravde takto neskusala
@lindusss2016 wizz a ryan ano
ahoj, my to robime tak ze najprv pozerame letenky lebo cena vie byt jeden den za 40e a druhy den za 100e. ked najdeme nieco lacne, az potom otvaram booking, dam si filtre podla toho co chceme a zoradim od najlacnejsieho. ak chcete skor apartman ako hotel tak airbnb byva lacnejsie
Rozpočet je bohuzial ako na dovolenku pre jednotlivca a dátum máš vybratý najdrahší vtedy majú všetci celozavodné a tieto prelomy sú najväčšie palky. Ak nevieš reč nešla by som mimo cestovku. Cyprus je dráhy a aj Turecko cez cestovku keď nechceš ísť do šmejdu. Skús pozerat Tunis - oblasť mahdia. A ešte ak tak kuknut daky apartmán v Taliansku ale s dvoma deťmi keď maš stále behat s peňaženkou môžete ísť aj na All…
Bulharsko vyjde okolo 2 tisíc€ tam netreba all inclusive neni to tam také predražene. Kukni cez Kartágo. V tomto dátume som našla aj za 1700€ pre vás všetkých.
@anonym_autor
Ahoj 🙂
Práve sme dovolenku s manželom pred pár týždňami riešili, tak ti skúsim odovzdať pár rád. Na vlastnú päsť to často vyjde drahšie ako hotový zájazd...pri rozpočte pár stoviek pre 2+1 ide o Turecko skôr než Taliansko (all inclusive býva lacnejšie a s dieťaťom máš jedlo vyriešené). Najlepšie ceny chytíš na last minute alebo mimo hlavnej sezóny (jún, druhá polovica septembra). Porovnaj zájazdy cez Invia, Pelikán či dovolenka a nastav si cenové upozornenie na konkrétny termín. A nezabudni na cestovné poistenie (za seba môžem odporučiť od AXA.. online so zľavou - https://www.axa-assistance.sk/produkty-pre-vas/..., pár eur na osobu ale jedno ošetrenie dieťaťa bez poistenia ti dovolenku prerobí niekoľkonásobne.)

taliansko autom, mimo hlavnu sezonu, mimo najvychytenejsie plaze a cez booking.