Ako sa pripraviť na dovolenku s dieťaťom v Chorvátsku?
Dobrý den, mám 3,5 rocnu dceru a chystame sa s manzelom na dovolenku. Niesom s tym moc stotožnená, pretože sa hlavne bojim o to ako to zvladne nase dieta, ale nechala som sa nahovorit. Blíži sa k tomu a ja by som sa rada poradila s nejakou matkou, ktorá je naučená na takéto cesty s malými detmi a poradila mi co všetko si tam mám kvoli dcerke zobrat, myslim hlavne po zdravotnej stránke, konkrétne lieky apod. Proste chcem byt pripravená. Dakujem.
@lucia2461993 všetky, co nosis bežne, keď idete napríklad niekam na víkend… nebrala som nič viac a nič menej… a nestresuj, dietko si to už v tomto veku super užije.
@lucia2461993 Zvladli to aj mensie deti, zvladne to aj tvoja dcera 😉... nejdete na vojensky vycvik, ale na dovolenku. Beries si to, co bezne potrebujes aj doma + samozrejme veci potrebne k vode a zakladnu vybavicku liekov.
Prosím Ťa, však tvoje dieťa má 3,5r! Bežne chodia k moru s oveľa menšími deťmi. Však normálne zbal to, čo berieš keď ideš hocikam s dieťaťom niekam na pobyt.
@lucia2461993 Nestresuj, chodia s menšími deťmi.
Aj keby ti niečo na dovolenke chýbalo, Chorvátsko je civilizovaná krajina a obchody aj lekárne majú zásobené ako na SK, ak nie aj lepšie. Takže určite kúpiš aj na mieste.
My sme boli 1x s malým pri mori keď mal 1,5r a bolo to super. Balila som štýlom, že som si predstavila každý deň od rána do večera. Co bude potrebovať od oblečenia až po hračky. Co sa týka liekov nájdeš na nete kopec stránok, ktoré majú presne zoznamy. Hlavne lieky na teploty, hnačky, zvracanie a pod. Nejaké leukoplasty, dezinfekcia atď. 3,5r je už dosť veľké takže určite nestresuj ver mi, že deti toho nepotrebujú toľko koľko my toho nabalime 😅😅
my ideme s 1 ročnou 😀 tiež mi to neni len tak jedno, ale presne som si povedala, že nejdeme mimo civilizáciu, takže, ak čosi zabudnem, alebo budeme potrebovať, kúpime tam
Ste v Európe,blízko domov.Nezabudnut základné lieky a hlavne plavky s rukávom,dobrý klobúk a hračky k vode a dobre cherek rukavniky a topánky do vody.Kocik na večerné prechadzky
@lucia2461993 v každom letovisku je veľa lekárni aj doktor.Z liekov niečo na teplotu, fenistil, kvapky do uší pre istotu, na kašeľ,do nosa, teplomer, niečo na hnačku, opaľovací krém, pokrývka hlavy, topánky do vody, koleso, rukávniky, môžeš malý župan, osušku.My sme boli s pol ročnym zvládol to výborne.Ja som brala aj malý bazén a tam som mu dala vodu na breh a tam sa clapkal, Hlavne nech neochorie od klímy v aute a robte si prestávky.Spal v tieni pod stromom my sme nechodili počas dňa na izbu.Vyhybaj sa bazénu

3,5 je v pohode vek 👍.